Velkommen til middag på Aker Brygge hos indiske New Delhi. Restauranten vår er det perfekte stedet å spise middag før dere drar videre ut på byen. 

Asiatisk mat

Hos New Delhi kan du kose deg med deilig asiatisk mat i hyggelige omgivelser. Restauranten drives av familien Singh, som har servert mat til Oslos innbyggere i mer enn 40 år. Her får du en smaksopplevelse av de sjeldne, og vi garanterer at du blir god og mett. 

Det asiatiske kjøkken byr på et mangfold av retter med sørlige, syrlige, milde og sterke smaker. Bare i India finner vi en svært rik krydderpalett, og overraskende stor variasjon mellom de ulike regionene. 

Indiske mattradisjoner

Indias mattradisjon kan grovt deles inn i fire regioner: Det nordindiske, vestindiske, østindiske og sørindiske kjøkken. Fra nord kommer klassiske retter som tandoori, nan og butter chicken. I sør står det mer fisk og scampi på menyen, og det brukes rikelig med kokos. 

I vest finner vi svinekjøtt, vindaloo og et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt. Det østindiske kjøkken er svært ulikt de tradisjonelle rettene man forbinder med India, med smaker inspirert av annen asiatisk mat – det mongolske og kinesiske kjøkken blant andre. Ulike typer fiskecurry er populære i øst, og regionen er kjent for sine søte desserter.

På menyen hos New Delhi

Hos New Delhi har vi samlet noen av Indias aller mest spesielle retter, som passer perfekt for deg som skal ut og spise middag på Aker Brygge. Her er bare et lite utvalg av hva du kan smake på hos oss:

  • Tandoori med lammekoteletter
  • Ajowankrydret tandoori med laks
  • Prawn Biryani
  • Maharaja Beef

I tillegg til disse klassiske rettene, har vi også et godt utvalg av moderne street food. Er dere flere som skal ut og spise middag på Aker Brygge, passer det fint å bestille litt av hvert og dele over bordet:

  • Chicken Lollipop
  • Punjabi Samosa
  • Telicherry Pepper Prawns
  • Amritsari Tikki

Usikker på hva du skal bestille? Da anbefaler vi at du spør din servitør. Vi stiller gjerne opp og foreslår ulike retter som kan passe fint sammen, enten du er nybegynner eller erfaren med indisk mat.