Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Julebord Oslo sentrum

Julebord Oslo sentrum

Leter du etter ideer og inspirasjon til julebord i Oslo sentrum? Da kan New Delhi være akkurat det du ser etter. Vi serverer indisk mat i moderne lokaler i Oslo sentrum, og kan bidra med å skreddersy et julebord for deg og ditt selskap. 

Julebord med indisk tema

Singh-dynastiet kaller de oss – vi som brakte indiske smaker til Oslo for nesten 40 år siden, og som bergtok byens innbyggere og riksavisens journalister. I alle disse år har restauranten New Delhi blitt drevet av familien Singh. Nå har vi tatt med oss hele menyen og kokketeamet til nye, moderne lokaler på Tjuvholmen, hvor vi fortsetter å servere retter hentet fra de mest eksotiske hjørnene av India. 

La indisk mat danne rammen for ditt neste julebord i Oslo sentrum. Vi tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Indias regioner, og lar deg kjenne på indiske smaker, lukter og lyder. Et julebord hos oss blir en helt spesiell opplevelse. Vi bistår også med underholdning til julebord, og kan for eksempel skaffe DJ.

Store og små selskaper

I vår nye restaurant i Oslo sentrum er det plass til 100 gjester, og vi tar imot både store og små bookinger. Vi tilbyr også catering til firmafest i Oslo og andre begivenheter. Da setter vi vanligvis sammen en buffet med et utvalg av retter som passer for alle, men du kan også komme med egne ønsker fra menyen. 

Ønsker du å vite mer om de forskjellige mulighetene? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema her på siden. 

Bestill julebord i Oslo sentrum

Ser du etter spisesteder i Oslo sentrum for ditt neste julebord, er New Delhi et godt valg. New Delhi har blitt kåret til Oslos beste indiske restaurant flere år på rad, på grunn av familien Singhs forkjærlighet for det indiske kjøkken og lidenskapen for å drive en vellykket restaurant. 

Ønsker du et helt spesielt julebord i Oslo sentrum? Book bord hos New Delhi i dag, eller kontakt oss dersom du har spesielle ønsker. Vi strekker oss langt for å tilrettelegge et uforglemmelig julebord i Oslo sentrum for deg og ditt selskap. 

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.