Leie kokk fra New Delhi

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? New Delhi er både et trygt og spennende valg. Med oss i hus kan du lene deg tilbake og nyte selskapet.

Vår meny består av nydelige, indiske spesialiteter som kokken tilbereder fra bunnen av. Våre indiske stjernekokker tilbereder både klassisk og moderne mat, laget på ekte indisk vis. 

Nysgjerrig på hvordan leie av kokk fungerer?

Hjemmekokk hvor du leier en kokk for en kveld er en tjeneste for deg som ønsker en restaurantopplevelse i ditt eget hjem. Vi kommer hjem til deg og stiller med de beste kokkene for å tilberede de flotteste indiske retter til ditt selskap.

Vi kan friste med blant annet populære indiske streetfood-retter som Amritsari Tikki, indisk grillmat som Tandoori Lamb Chops eller verdensberømte indiske retter som Butter Chicken som middag.

Inviter New Delhi inn til deg

Ved selskap og arrangementer der det er ønskelig å leie en profesjonell kokk stiller vi med de beste som er. Har du et kjøkken etter vanlig standard kan vi diske opp med alle mulige retter fra menyen vår.

Slapp av og nyt

Vi har med alt av mat og utstyr vi trenger, så her kan la oss stå for å lage maten, mens du kan lene deg tilbake og nyte selskapet.

Det vi trenger å vite er:

  • Når dere ønsker å leie kokk (dato og klokkeslett)
  • Hvor maten skal tilberedes (hvor lokalet ligger) 
  • Hvor mange dere er (evt. barn, voksne)
  • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
  • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres

Etter at vi har fått denne informasjonen kommer vi tilbake med forslag om meny og et pristilbud.

Hvor mye koster det å leie en kokk?

Pris for leie av kokk avhenger noe av hvor mange timer du skulle har behov av våre kokker, samt størrelse på selskap og mengde av mat som skal tilberedes. Minimumsordre er fra 10.000 kr, fra 10 personer og opp.

Dette passer perfekt for deg som skal holde bursdag, hjemmefest eller firmaevent, men ønsker å prioritere tiden din på gjestene.

Kontakt oss direkte for et skreddersydd tilbud.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt!

Høres dette ut som noe du kunne tenkt deg til ditt selskap? Ta kontakt med oss på e-post via post@newdelhi.no eller ring oss på 905 75 929. Du finner restauranten vår på: Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo.

Egen kokk til selskapet?

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.