Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Spisesteder i Oslo sentrum

Ser du etter spisesteder i Oslo sentrum? Da kan vi anbefale vår indiske restaurant New Delhi. Restauranten har nettopp åpnet i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen, og her kan vi by på spennende, autentisk, og smakfull indisk mat for alle.

Les videre for å lære mer om hvem vi er, og hvordan vi har blitt et av de beste spisestedene i Oslo sentrum.

Oslo sentrums beste indiske spisested

Er du på utkikk etter spisesteder i sentrum? New Dehli er kåret til en av de beste restaurantene på indisk mat i byen. Dette skyldes vår forkjærlighet for det indiske kjøkken, og lidenskapen vi har for det å drive en vellykket restaurant.

Hos oss kan du bestille eksklusive matretter som tar deg med på en kulinarisk opplevelse. Velg blant fisk, kjøtt, kylling, vegetar og tradisjonelle tandoori- og karriretter til gode priser. Skal du ut å spise i godt selskap? Da kan du gjøre kvelden til en indisk helaften med godt selskap og god mat og drikke. Kom også gjerne innom for en kjapp matbit før turen går videre til andre ærender.

Vi er eksperter på det indiske kjøkken, og vi byr på matretter basert på oppskrifter som har gått i generasjoner. Indisk mat baseres ofte på mye krydder, og er du glad i spicy mat kan du velge å få rettene servert i fem forskjellige styrkegrader.

Les mer: Beste restaurant i Oslo

Variert meny

Synes du indisk mat er spennende? Ved å prøve vårt spisested i Oslo sentrum kan du smake på mat fra alle Indias hjørner. Vår meny tar deg med på en indisk reise, og de fleste av rettene våre passer svært godt til deling dersom dere er flere. Tradisjonelt sett skal et indisk måltid inneholde en rekke ulike retter som deles mellom alle gjestene for å gjøre måltidet sosialt – perfekt for dere som ønsker å ha en morsom og sosial kveld.  

Nysgjerrig på hva menyen ved vårt spisested i Oslo sentrum inneholder? Vi kan blant annet tilby indiske brød, karri- og tandooriretter, desserter, og en stor meny bestående av små og store retter i tillegg til en egen drikkemeny.

Blant våre indiske brød kan vi by på deilig, duftende og mykt nanbrød. Du kan selvfølgelig også få denne indiske favoritten med hvitløk, eller prøv en litt mindre vanlig og søt variant med nøtter, rosiner og kokosnøtt. Blant andre brød har vi indiske flatbrød og fylte nanbrød. Alt du behøver for å få et komplett indisk måltid!

Blant forretter finner du karriretter som lamme-keema dynket i en deilig safransaus servert med ristet pao-brød, Hakka Chilli Fish servert i en søt og spicy hvitløkssaus, Maharaja Beef med løk, ingefær, hvitløk og krydder, samt mange andre deilige retter. På hovedmenyen finner du klassiske indiske kyllingretter som Butter Chicken, Tikka Masala, Chicken Korma, Palak Chicken og mye mer. Elsker du karri er dette restauranten for deg.

Vi tilbyr en spennende drikkemeny som topper din kulinariske opplevelse hos oss. Du kan nyte en cognac med en kopp kaffe, grappa, rom og mye annet. Vi har også indisk te samt et stort utvalg av mineralvann.

Catering, bordbestilling eller drop-in

Bor du i Oslo sentrum eller omegn? Vår restaurant tilbyr catering for de fleste anledninger, og vi setter gjerne sammen menyen etter ditt ønske. Vi tilbyr også levering dersom dette er ønskelig. Send oss en forespørsel to dager før anledningen hvor du forteller oss om vi må ta eventuelle hensyn som allergier og preferanser samt tid, dato og eventuelt leveringssted.

Vi tilbyr også take-away dersom du ønsker å nyte maten hjemme.

Les mer her: Indisk take away Oslo

Ønsker du å bestille bord? Du kan benytte deg av vår online booking eller ringe oss for booking. Slik kan du komme til et ferdig dekket bord for deg og ditt selskap.

Vi tilbyr også drop-in. Vi holder alltid av deler av restauranten til våre gjester som ønsker å komme innom spontant.

Hvem er New Delhi?

New Delhi åpnet i 2012 av familien Singh, og er stolte av å kunne servere indisk mat som baserer seg på oppskrifter som har gått i generasjoner. Før New Delhi ble åpnet har Singh-familien bydd på indiske tradisjoner i over 30 år i Oslo, og har til nå åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter.

New Delhi får stadig god omtale i avisene, og har opptil flere ganger vunnet kåringer som byens beste indiske restaurant

Bestill bord

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.