Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Takeaway og catering

Skal du arrangere selskap? Eller ønsker du maten rett hjem? New Delhi tilbyr både catering og takeaway i Oslo. Ring oss på 47652724 for å bestille. Maten henter du selv hos oss på Tjuvholmen – til større selskaper kan vi bistå med levering. 

Vi tilbyr deilig, indisk takeaway som kan hentes i restauranten på Tjuvholmen og nytes hjemme i din egen stue. Det passer fint for deg som har lyst på god mat, men som ikke vil spise ute. 

På menyen vår finner du nydelige, indiske spesialiteter som vi tilbereder fra bunnen av. Vi kan blant annet friste med populære indiske streetfood-retter som Amritsari Tikki, indisk grillmat som Tandoori Lamb Chops eller verdensberømte indiske retter som Butter Chicken. Våre indiske stjernekokker tilbereder både klassisk og moderne mat, laget på ekte indisk vis. 

Alt på menyen kan bestilles som takeaway eller catering. Ring oss på 47652724 for å bestille, eller send en e-post til post@newdelhi.no

Catering Sharingmeny

Bestill vår catering sharingmeny, perfekt til hjemmefester eller bedrifter.

Priser:

  • 2 hovedretter med ris og nan: 369 kr per person.
  • 3 hovedretter med ris og nan: 429 kr per person.
  • Chefs Smaksmeny: 699 per person.
Bestill på telefon 47 65 27 24 eller 22 33 63 72.
New Delhi - Indisk Restaurant i Oslo

Beste takeaway i Oslo

Restaurant New Delhi har flere ganger blitt kåret til byens beste restaurant, og i 2018 flyttet vi inn i moderne lokaler på Tjuvholmen. Her har vi samlet et team av indiske stjernekokker som tilbereder maten fra bunnen av, og som du kan ta med deg rett hjem hvis du ønsker det. 

Vår indiske takeaway i Oslo er så populær at vi har servert stamgjester gjennom generasjoner. Våre gjester kommer tilbake til New Delhi med barn og barnebarn, og etter 40 år i Oslo er restauranten fortsatt fullbooket helg etter helg. 

Har du også lyst til å smake på deilig, indisk mat? Bestill takeaway i Oslo på 47652724, eller reserver et bord for å nyte maten i restauranten. Vi har dessverre ikke anledning til å levere maten, men vi gleder oss til å servere deg. 

Baljit Singh Padda

Om New Delhi Restaurant

New Delhi er en indisk familierestaurant som har blitt drevet av familien Singh i 40 år. På begynnelsen av 1980-tallet kom Sardar Gurdial Singh til Oslo, og arbeidet som den aller første indiske kokken i Norge. Siden da har han vært med på å åpne fire restauranter i den norske hovedstaden. 

Restaurantene til Sardar Gurdial Singh har alltid vært drevet av familien. Hans sønn, Baljit Singh Padda, åpnet restauranten Listen to Baljit, inspirert av indisk gatemat. Baljit er i dag daglig leder av New Delhi. 

På menyen

Vi har lagt stor omtanke i menyen hos New Delhi. Den består av mye spennende, god mat, både tradisjonelle retter som Tikka Masala og moderne streetfood laget med restaurantens egne vri. Vi har også en helt spesiell smaksmeny for to personer, satt sammen på en slik måte at dere kan smake på litt av hvert. 

Velg mellom fisk, kjøtt, kylling eller vegetar. Prøv en av våre klassiske tandoori-retter, eller velg en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Alt vi serverer er proppet med sesongens sunne og smakfulle råvarer, så uansett hva du velger kan vi love en helt spesiell kulinarisk opplevelse. 

Alt du finner på menyen kan nytes i restauranten, bestilles som indisk catering eller hentes som indisk take away i Oslo

Catering til store og små selskaper

Vi tilbyr catering i Oslo og omegn. Maten kan hentes selv i restauranten, men for større bestillinger kan vi stille opp med transport. Dette avtaler vi på forhånd. 

Er du usikker på hva du skal velge fra menyen eller har andre spørsmål? Da er det bare å ta kontakt med oss. Vi bistår gjerne med å sette sammen et uforglemmelig indisk måltid til ditt arrangement. 

Ring oss på 47652724 eller skriv til oss på post@newdelhi.no. Tusen takk for at du velger New Delhi til ditt arrangement!

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo