Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk restaurant Aker Brygge

New Delhi er en indisk restaurant som befinner seg i eksklusive lokaler på Aker brygge. Her kan du oppleve indisk matkultur, med utgangspunkt i tradisjonelle indiske oppskrifter som har gått i generasjoner, og en rekke spennende smaker.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om restauranten vår og hvordan vi gang på gang har blitt kåret til byens beste indiske restaurant.

Indisk mat på Aker brygge

New Delhi er en restaurant basert på familien Singhs egne familieoppskrifter, og sine ønsker om å kunne bevare indisk matkultur i en moderne vri. Restauranten har i flere år servert fornøyde gjester, og nå har de gleden av å servere indisk mat i nye og moderne lokaler på Aker brygge.

Les mer: Ny restaurant Oslo

Har du lyst til å bli med på en kulinarisk opplevelse? Bestill eksklusive retter som serveres på en unike måter, og med smaker som gjør at vi skiller oss ut fra andre indiske restauranter. Velg enten vegetar, biff, kylling eller fisk, og prøv blant annet tradisjonell tandoori eller karri. Nyt indisk mat hos vår indiske restaurant på Aker brygge, og gjør smaksopplevelsen om til en helaften. Hos oss har vi alltid plass til store selskap. Book gjerne i forkant, eller kom innom for en kjapp matbit.

Prøv vår unike meny

Kom innom vår indiske restaurant New Delhi på Aker brygge, og vi lar deg smake på mat fra alle Indias hjørner. Menyen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom India, og de fleste av rettene våre passer svært godt til deling. I indisk kultur skal nemlig måltidet inneholde mange ulike retter som deles mellom alle gjestene for å gjøre måltidet sosialt. V0ed å dele smaksopplevelsen blir man bedre kjent med venner og familie.

Vår meny er stor og unik, og skiller seg ut fra andre indiske restauranter i Oslo. Vi kan blant annet tilby indiske brød, karri- og tandooriretter, desserter og en stor meny bestående av små og store retter samt en innholdsrik drikkemeny. Vi tilbyr også tradisjonelt indisk tilbehør. Blant våre indiske brød kan vi by på deilig duftende og mykt nanbrød.

Vil du nyte et måltid bestående av flere retter? Blant våre forretter finner du karriretter som lamme-keema dynket i en deilig safransaus servert med ristet pao-brød, Hakka Chilli Fish servert i en søt og spicy hvitløkssaus, Maharaja Beef med løk, ingefær, hvitløk og krydder, samt mange andre deilige retter. På hovedmenyen finner du klassiske indiske kyllingretter som Butter Chicken, Tikka Masala, Chicken Korma, Palak Chicken og mye mer.

 

Indisk mat baseres på mye krydder, og dersom du elsker spicy mat kan du velge å få rettene servert i fem forskjellige styrkegrader. Er du ikke helt klar for den indiske definisjonen på sterk mat, kan vi tilpasse styrkegraden slik at også du kan nyte et smakfullt måltid.

Vi tilbyr en spennende drikkemeny som topper din kulinariske opplevelse hos oss. Du kan blant annet nyte en cognac med en kopp kaffe, grappa, rom og mye annet. Vi har også indisk te samt et stort utvalg av mineralvann.

Les mer: Spisesteder i Oslo sentrum

Hvem er New Delhi?

New Delhi er en indisk restaurant som først ble åpnet i Oslo sentrum i 2012 av familien Singh. I 2018 flyttet vi den indiske restauranten til Aker brygge. Familien er stolte av å kunne servere indisk mat som baserer seg på oppskrifter som har gått i generasjoner. Singh-familien har bydd på indiske tradisjoner i over 30 år i Oslo, og har til nå åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter.

I dag eier familien flere restauranter i Oslo, hvor alle har mottatt gode anmeldelser og ros fra alle kanter. New Delhi får stadig god omtale i avisene, og har opptil flere ganger vunnet kåringer som byens beste indiske restaurant.

Kom innom våre nye og eksklusive lokaler på Aker brygge. Vi lover deg en indisk matopplevelse for alle. 

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.