close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

Chambre Séparée

 

Skal du feire en spesiell anledning som jubileum, julebord eller bursdag? Hos New Delhi har vi et flott Chambre Séparée som egner seg perfekt for lukkede selskap. Book et eget rom eksklusivt for deg og dine gjester til en spesiell anledning.

Ønsker dere en uforglemmelig indisk kveld? Da anbefaler vi at dere bestiller Chef´s Table, vår helt spesielle smaksmeny med de aller beste indiske rettene. Menyen er satt sammen av den indiske stjernekokken Shyam Longani. 

Les mer: Chef’s Table med Shyam Longani

NEW DELHI – CHAMBRE SEPAREE – EGET ROM – LUKKEDE SELSKAP

Lukkede selskap og spesielle anledninger

Mange foretrekker å feire spesielle anledninger i lukket selskap. Dette kan være vanskelig å få til på restauranter i Oslo sentrum, men dersom restauranten har Chambre Séparée er det mulig. Dette er et eget rom som bookes kun for deres selskap. 

Hos New Delhi har vi lang erfaring med spesielle anledninger, og bistår gjerne med å gjøre kvelden helt perfekt. Vi har et flott Chambre Séparée med plass til opptil 18 gjester, og egner seg svært godt for lukkede selskaper som jubileum, julebord eller andre spesielle anledninger. 

Eget rom: Chambre Séparée

Vårt Chambre Séparée er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt for et lukket selskap. Rommet egner seg godt for selskaper på mellom 12 og 18 gjester. Alle får god plass rundt bordet, samtidig som det er enkelt å holde en samtale mellom hver og en av gjestene. 

Chambre Séparée egner seg spesielt godt til lukkede selskap hvor det skal holdes taler. 

Vi er behjelpelige med å legge aftenen til rette slik dere ønsker – det er bare å ta kontakt med oss i forkant av arrangementet. Vi kan også sette sammen en forhåndsbestemt meny, slik at dere slipper å vente på maten.