Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Chambre Séparée

Chambre Séparée for 10 gjester eller mer

Skal du feire en spesiell anledning som jubileum, julebord eller bursdag? Hos New Delhi har vi et flott Chambre Séparée som egner seg perfekt for lukkede selskap. Book et eget rom eksklusivt for deg og dine gjester til en spesiell anledning.

Er dere et større selskap er det også mulig å booke hele restauranten. Kontakt oss på 47652724 eller send en e-post til post@newdelhi.no.

Chambre Séparée kan bookes for selskaper på 10 gjester eller mer. Reserver her:

I Chambre Séparée kan dere bestille Chef Max Menu, vår største og mest smaksrike meny. 1299,- for to personer (drikke ikke inkludert).

Les mer om Chef’s Table her

NEW DELHI – CHAMBRE SEPAREE – EGET ROM – LUKKEDE SELSKAP

Lukkede selskap og speielle anledninger

Mange foretrekker å feire spesielle anledninger i lukket selskap. Dette kan være vanskelig å få til på restauranter i Oslo sentrum, men dersom restauranten har Chambre Séparée er det mulig. Dette er et eget rom som bookes kun for deres selskap. 

Hos New Delhi har vi lang erfaring med spesielle anledninger, og bistår gjerne med å gjøre kvelden helt perfekt. Vi har et flott Chambre Séparée med plass til opptil 18 gjester, og egner seg svært godt for lukkede selskaper som jubileum, julebord eller andre spesielle anledninger. 

Eget rom: Chambre Séparée

Vårt Chambre Séparée er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt for et lukket selskap. Rommet egner seg godt for selskaper på mellom 12 og 18 gjester. Alle får god plass rundt bordet, samtidig som det er enkelt å holde en samtale mellom hver og en av gjestene. 

Chambre Séparée egner seg spesielt godt til lukkede selskap hvor det skal holdes taler. 

Vi er behjelpelige med å legge aftenen til rette slik dere ønsker – det er bare å ta kontakt med oss i forkant av arrangementet. Vi kan også sette sammen en forhåndsbestemt meny, slik at dere slipper å vente på maten.

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo