Firmafest Oslo

Firmafest Oslo

Arranger en firmafest i Oslo på vår moderne restaurant! Vi har lang erfaring med både kick off, julebord og selskaper, og har et hyggelig Chambre Séparée med plass til 18 personer. 

Arrangere en firmafest i Oslo

Er det én ting det indiske folk forstår seg på, så er det spesielle anledninger. India er et av de landene i verden med aller flest helligdager og statlige eller religiøse festivaler. Indere vet derfor godt hvordan man skal bruke mat, drikke og dekorasjoner til å gjøre en vanlig dag ekstraordinær. 

Hos New Delhi har vi god erfaring med en rekke ulike feiringer, arrangementer og morsomme aktiviteter. Vi har for eksempel bidratt til å arrangere Kick off i Oslo, jubileumsmiddager og bursdagsselskaper. 

Vi bistår gjerne med å dekke til langbord, booke morsomme aktiviteter og pynter på forespørsel. Kontakt oss på e-post i forkant av arrangementet dersom dere har spesielle ønsker. 

Forhåndsbestemt meny

Til større arrangementer som kick off firmafest i Oslo, er det noen ganger aktuelt å bli enige om en forhåndsbestemt meny. Dermed slipper dere å bruke tid på å bestille og vente på maten når dere er i restauranten. 

Det er populært blant mange av våre gjester å bestille et utvalg retter fra vår helt spesielle smaksmeny, og dette er absolutt anbefalt hvis dere er mange. 

Mindre selskaper

For mindre selskaper kan vi anbefale vårt eksklusive Chambre Séparée. Dette er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt, og som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. Her får alle god plass, samtidig som det er enkelt å ha en samtale mellom hver og en, og lokalet passer godt til å holde taler.  

Større selskaper

For større selskaper kan vi pynte og dekke til langbord. Vi har sitteplasser til 100 gjester i restauranten, og god plass til store selskaper. Ingen anledning er for liten eller stor for New Delhi og våre dyktige kokker.

Finn mer inspirasjon til firmafest i Oslo her!

Book kick off og firmafest Oslo

God mat og drikke.

Bak hver eneste servering hos New Delhi, står noen av Indias dyktigste kokker. Vi har et team av kulinariske eksperter som er blant de fremste på sitt felt, og du kan derfor forvente en matopplevelse av de sjeldne. 

Skal du arrangere julebord, kick off eller firmafest i Oslo? Kom til New Delhi for en uforglemmelig aften! Vi disker opp med de deiligste retter og god, indisk stemning. 

Restauranten vår befinner seg i moderne lokaler på Tjuvholmen, med kort nærhet til Aker Brygge og Oslo sentrum. 

Velkommen!

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.