Skal du arrangere firmafest i Oslo? New Delhi er et flott sted å samles i godt lag med kollegaer. Vi byr på deilig indisk mat og drikke og herlig stemning. Velkommen til vår nye restaurant på Tjuvholmen!

Spesielle anledninger hos New Delhi

Er det én ting det indiske folk forstår seg på, så er det spesielle anledninger. India er et av de landene i verden med aller flest helligdager og statlige eller religiøse festivaler. Indere vet derfor godt hvordan man skal bruke mat, drikke og dekorasjoner til å gjøre en vanlig dag ekstraordinær. 

Hos New Delhi har vi god erfaring med en rekke ulike feiringer og arrangementer. Vi har for eksempel bidratt til å arrangere Kick off i Oslo, jubileumsmiddager og bursdagsselskaper. Vi bistår gjerne med å dekke til langbord og pynter på forespørsel. Kontakt oss i forkant av arrangementet dersom dere har spesielle ønsker. 

Forhåndsbestemt meny

Til større arrangementer som firmafest i Oslo, er det noen ganger aktuelt å bli enige om en forhåndsbestemt meny. Dermed slipper dere å bruke tid på å bestille og vente på maten når dere er i restauranten. Det er populært blant mange av våre gjester å bestille et utvalg retter fra vår helt spesielle smaksmeny, og dette er absolutt anbefalt hvis dere er mange. 

Indisk mat hos New Delhi

New Delhi er en asiatisk restaurant i Oslo som skiller seg ut med et helt unikt matkonsept. Vi serverer tradisjonell indisk mat med en moderne vri, basert på oppskrifter som har gått i familien i generasjoner. Familien Singh, som står bak New Delhi, har testet Oslofolkets smaksløker i snart 40 år. Alle finner noe de liker på menyen hos New Delhi. 

Unik smaksmeny

Smaksmenyen består av klassiske indiske retter med en moderne tvist, og er inspirert av indisk gatekultur. Rettene kan bestilles i to forskjellige størrelser:

  • Street & Sabzi (små tallerkener)
  • Buns and Road & Rail (vanlige tallerkener)

Per person anbefales det å bestille et par små tallerkener og en vanlig tallerken. Vi anbefaler også å dele de forskjellige rettene mellom seg. Dermed kan alle smake på litt av alt. 

Chambre Séparée

Hos New Delhi har vi et flott Chambre Séparée som passer fint til firmafest i Oslo. Dette er en privat avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. Her får alle gjestene god plass, samtidig som man kan prate sammen og holde taler helt uforstyrret.