Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Firmafest i Oslo

Arranger en firmafest i Oslo på vår moderne restaurant! Vi har lang erfaring med både firmafest, kick off, julebord og andre typer selskaper, og har et hyggelig Chambre Séparée med plass til 18 personer.

Det er også mulig å leie hele restauranten til firmafest i Oslo. Vi ligger sentralt plassert i Oslo, og har lang erfaring med å arrangere vellykkede selskaper.

Arrangere en firmafest i Oslo

Er det én ting det indiske folk forstår seg på, så er det spesielle anledninger. India er et av de landene i verden med aller flest helligdager og statlige eller religiøse festivaler. Indere vet derfor godt hvordan man skal bruke mat, drikke og dekorasjoner til å gjøre en vanlig dag ekstraordinær. 

New Delhi er den perfekte restauranten å arrangere firmafest i Oslo for deg og dine ansatte. Vi har både konferanse- og selskapslokaler, og bistår med å gjøre ditt selskap til noe helt ekstraordinært.

Trenger dere hjelp med å booke underholdning? Hva med transporten? Det kan vi bistå med.

God erfaring med firmafest

Hos New Delhi har vi god erfaring med en rekke ulike feiringer, arrangementer og morsomme aktiviteter. Vi har for eksempel bidratt til å arrangere Kick off i Oslo, jubileumsmiddager og bursdagsselskaper. 

Kontakt oss for firmafest i Oslo

Vi bistår gjerne med å dekke til langbord, booke morsomme aktiviteter og pynter på forespørsel. Kontakt oss på e-post i forkant av arrangementet dersom dere har spesielle ønsker. 

God mat og drikke på menyen

Til større arrangementer som kick off firmafest i Oslo, er det noen ganger aktuelt å bli enige om en forhåndsbestemt meny. Dermed slipper dere å bruke tid på å bestille og vente på maten når dere er i restauranten. 

Det er populært blant mange av våre gjester å bestille et utvalg retter fra vår helt spesielle smaksmeny, og dette er absolutt anbefalt hvis dere er mange. 

Bestill fingermat til firmafest i Oslo

Fingermat er en tradisjonell måte å servere et måltid på i India. De små tapas-lignende rettene kalles thaali, og ifølge indisk tro er det helsemessig gunstig å gå i seg minst seks ulike smaker i det daglige inntaket.

I tillegg er det en sosial og hyggelig måte å dele et måltid på. På menyen hos New Delhi finner du mye god mat og drikke, inkludert mindre street food-retter fra smaksmenyen. Kanskje dette blir den perfekte menyen til ditt selskap?

Store og små selskap ved firmafest i Oslo

Vi har god erfaring med både store og små selskaper, og våre lokaler er godt tilrettelagt for grupper av alle størrelser.

Mindre selskaper

For mindre selskaper kan vi anbefale vårt eksklusive Chambre Séparée. Dette er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt, og som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. Her får alle god plass, samtidig som det er enkelt å ha en samtale mellom hver og en, og lokalet passer godt til å holde taler.  

Større selskaper

For større selskaper kan vi pynte og dekke til langbord. Vi har sitteplasser til 100 gjester i restauranten, og god plass til store selskaper. Det er også mulig å leie hele restauranten for en kveld.

Ingen anledning er for liten eller stor for New Delhi og våre dyktige kokker.

Finn mer inspirasjon til firmafest i Oslo her!

Velg New Delhi for ditt neste event

Det er familien Singh som står bak den Oslo-baserte restauranten New Delhi. Gudrial Singh var en av de første som serverte indisk mat i Norge, og navnet er anerkjent i restaurantbransjen i Oslo.

Familien har stått bak mange populære indiske restauranter i Oslo, hver med sitt unike konsept. New Delhi byr på fine dining i smakfulle omgivelser; Listen to Baljit har trendy street food i avslappede lokaler; mens Masala Politics er stedet for deg som ikke vil debattere på tom mage.

Internasjonalt anerkjente kokker

Bak hver eneste servering hos New Delhi, står noen av Indias dyktigste kokker. Vi har et team av kulinariske eksperter som er blant de fremste på sitt felt, og du kan derfor forvente en matopplevelse av de sjeldne.

På menyen finner du klassisk, indisk mat med en moderne twist. Vi har latt oss inspirere av indisk gatekultur, og satt sammen en helt unik meny som virkelig får det til å kile i smaksløkene. I tillegg har vi et godt utvalg av indisk brød, og tradisjonelle desserter som en perfekt avslutning på måltidet.

Finn mer inspirasjon til firmafest i Oslo her!

Firmafest med god mat og drikke

Thali er den indiske betegnelsen på et måltid som består av mange forskjellige retter. På firmafest passer det godt å bestille et utvalg thali – mindre retter fra street food-menyen. Dermed får alle gjestene mulighet til å smake på litt forskjellig, og det setter en flott sosial ramme rundt måltidet.

Fra smaksmenyen er det mulig å bestille små porsjoner (Street & Sabzi) og vanlige porsjoner (Buns and Road & Rail). Til firmafest anbefaler vi at dere bestiller et par små porsjoner og en vanlig porsjon per gjest.

Vi hjelper dere gjerne med å komponere måltidet – det er bare å melde fra på forhånd, eller snakke med servitøren når dere bestiller. Vi vet hvilke retter som passer best sammen, og matcher måltidet med god drikke.

Arrangere firmafest eller kick off i Oslo

God mat og drikke må til

Bak hver eneste servering hos New Delhi, står noen av Indias dyktigste kokker. Vi har et team av kulinariske eksperter som er blant de fremste på sitt felt, og du kan derfor forvente en matopplevelse av de sjeldne. 

Julebord, kick off og firmafest sentralt i Oslo

Skal du arrangere julebord, kick off eller firmafest i Oslo? Kom til New Delhi for en uforglemmelig aften! Vi disker opp med de deiligste retter og god, indisk stemning. 

Restauranten vår befinner seg i moderne lokaler på Tjuvholmen, med kort nærhet til Aker Brygge og Oslo sentrum – perfekt for deg som skal arrangere firmafest i Oslo.

Velkommen!

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.