Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Møterom Oslo

Ser du etter et møterom i Oslo? Hos New Delhi på Tjuvholmen kan du booke Chambre Séparée.

Vi ønsker å gi deg en god matopplevelse til møtet. Book vårt Chambre Séparée, og få et smakfullt og effektivt møte. Dette er en privat avdeling i restauranten som egner seg godt for alt fra to til 18 mennesker. Her sitter dere uforstyrret og får servert lekker indisk mat og drikke. 

New Delhi tilbyr også takeaway, perfekt hvis du vil holde møtet på kontoret. Ring oss på 47652724 for å hente selv i restauranten, eller bestill fra Wolt og få maten levert.

Vi tilbyr både takeaway og catering

Møterom i Oslo

Gjør lunsjmøtet til noe litt ekstra, og book Chambre Séparée hos New Delhi. Vår private avdeling egner seg godt for både kurs og konferanse, og vi har god erfaring med alt fra kick off til julebord. Vi kan sette sammen et smakelig måltid for dere, eller servere deres favoritter fra menyen.

Velkommen til et annerledes møterom i Oslo.

Du finner vårt møterom i Oslo i moderne lokaler på Tjuvholmen. Herfra er det kort reisevei til det meste, uansett om dere skal tilbake til kontoret eller videre et annet sted. Vi er behjelpelige med å ordne transport eller bistå på andre måter. 

Eventer og selskap

Er det én ting vi kan, så er det å gjøre en spesiell anledning til noe helt ekstra. Vi bistår med alle typer eventer og selskaper, uansett om anledningen er stor eller liten. Skal du ta med de ansatte ut på en hyggelig lunsj? Eller kanskje dere skal feire et stort salg? Da bør dere bestille bord hos New Delhi. 

Vi serverer nydelig indisk mat og drikke fra vår egenutviklede meny, med smakssammensetninger som er helt unike for New Delhi Tjuvholmen. Menyen vår er utviklet av noen av Indias fremste og mest anerkjente kokker, basert på tradisjonsrike retter som har blitt servert i India i generasjoner. 

Ønsker du å gjøre lunsjmøtet til noe litt ekstra, har New Delhi det perfekte møterom i Oslo. 

Møterom med servering

Hos New Delhi får dere et møterom med servering, i moderne lokaler midt i Oslo sentrum. Vi tilbyr en eventyrlig kulinarisk opplevelse, i stilrene og varme omgivelser. Restauranten har plass til 100 spisegjester, og i Chambre Séparée er det komfortabelt plass til opptil 18 gjester. 

Ta med kolleger og forretningsforbindelser, og legg lunsjmøtet hos oss. Her får dere god mat og drikke, og kan sitte uforstyrret hele møtet.

På menyen

På menyen finner du alt fra fisk, fugl, kjøtt, vegetar og tandoori. Vi kommer gjerne med anbefalinger, eller kan sette sammen et ferdigkomponert måltid på forhånd slik at alt er klart til møtet. 

Hvorfor ikke prøve en av våre smakfulle kyllingretter, med sesongens sunne og smakfulle råvarer? Eller kanskje dere ønsker et utvalg vegetariske retter, selve kjennemerket på indisk kulinarisk kompetanse? Vi kan uansett love dere en smaksopplevelse av de sjeldne.

Fem styrkegrader

Hos New Delhi kan dere velge mellom fem ulike styrkegrader på maten:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Mild er en god start for nybegynnere og andre som ikke liker styrke på maten. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere, men passer vanligvis de aller fleste. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, mens Tandaloo er supersterk. Er du usikker på hva som passer deg, er det bare å spørre servitøren.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.