Kick off Oslo

Kick off! Gi de ansatte en kickoff inn i det nye året som de sent vil glemme! Hos New Delhi får dere servert rykende varm indisk masala og spennende retter som garantert setter fart på festlighetene. 

Vi har lokaler sentralt i Oslo, og det er enkelt å komme seg videre til neste aktivitet. New Delhi er det perfekte sted å arrangere kickoff i Oslo. 

Gi de ansatte en god kick off på sesongen

Det er mange fordeler med å arrangere kickoff for de ansatte. Ikke bare gir det et sosialt løft, det kan også inneholde faglig påfyll. Kickoff baseres på arbeid i team og relasjonsbygging mellom medarbeiderne, og er et godt grunnlag når nye utfordringer skal overkommes. 

Stadig flere ser viktigheten av å øke trivselen og arbeidsgleden hos de ansatte. Et kickoff-arrangement er en flott måte å gi et løft til både effektivitet og produksjon, spesielt i forkant av nye og utfordrende arbeidsoppgaver. 

Kickoff betyr ikke bare faglig og sosialt påfyll, det innebærer også god mat, drikke og underholdning. Og hva er vel bedre enn nydelig, aromatisk og fargerik indisk mat? 

Kickoff i Oslo hos New Delhi

Hos New Delhi kan du og dine ansatte meske dere i indisk street food, thali og klassiske indiske retter med en moderne vri. Vi har en spennende meny som er inspirert av gatevogner fra de mest eksotiske hjørner av India, og som inneholder oppskrifter som har gått i familien i generasjoner. 

Våre stamgjester kaller oss den beste restauranten i Oslo. Kom til New Delhi og test smaksløkene dine på neste kick off, du også! 

Vi har et mesterlig kokkelag som nylig stilte opp i VG for å teste indisk ferdigmat. Kokkene våre er noen av Indias mest anerkjente kokker, og hos New Delhi får de mulighet til å utvikle nye smaker og sette sammen helt egne menyer. Resultatet er helt uimotståelige, indiske smaker og spennende måltider med både små og store retter. 

Chambre Séparée

Foretrekker dere en litt mer privat atmosfære til neste kickoff i Oslo, kan dere booke vårt Chambre Séparée. Dette er en egen avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper mellom 10 og 18 gjester, hvor dere også kan bestille fra den vanlige menyen. Her kan man holde taler, prate sammen og kose seg, uten at det er andre restaurantgjester i nærheten. 

Reserver bord hos New Delhi til deres neste kickoff i Oslo, og vi garanterer en flott ramme rundt festlighetene! Kos dere med deilig indisk mat og drikke i vår hyggelige og moderne restaurant, sentralt i Oslo. Dersom dere har noen spesielle ønsker er det bare å si fra om disse på forhånd – vi bistår mer enn gjerne med stort og smått.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.