Lunsj Aker Brygge

Skal du ut og spise lunsj på Aker Brygge? Da anbefaler vi at du kommer til New Delhi for indisk mat. Vi garanterer at du blir god og mett. 

Lunsjmeny

New Delhi er det perfekte sted å spise lunsj, enten du er turist i byen eller har kontorer på Tjuvholmen. Vi disker opp med smakfulle retter innen kort tid, slik at du kan spise deg god og mett før du skal videre.

Til lunsj kan vi blant annet anbefale følgende retter:

  • Murgh Makhanwala Butter Chicken
  • Smokey Tandoori Prawns
  • Amritsari Tikki

Skal du arrangere businesslunsj eller kick off for dine ansatte? I så fall kan det passe fint å bestille et utvalg retter fra vår moderne street food-meny, slik at dere kan dele mellom dere. Be gjerne servitøren om å sette sammen et passende utvalg retter. Her er bare noen av street food-rettene dere kan bestille:

  • Okra Fries
  • Punjabi Paneer Tikka
  • Lamb Shaki Kebabs
  • Prawns Koliwada

Brunsj i Oslo

Hver lørdag og søndag fra 11-13.30 serverer vi indisk brunsj i Oslo. Hvis du har lyst til å samle vennene dine til et godt måltid, eller overraske kjæresten i helgen, hvorfor ikke komme på brunsj hos oss? 

En brunsj hos New Delhi gir deg unike smaker og sammensetning av ulike kryddere. Du får klassisk indisk mat servert med en moderne twist, i tillegg til spennende street food-retter fra de mest eksotiske hjørner av India. Har du ikke prøvd en Chicken Lollipop enda er det på tide at du kommer til New Delhi. 

Til dessert

Gjør lunsjen på Aker Brygge komplett med en deilig indisk dessert. Har du ikke smakt indisk dessert enda, har du virkelig noe å se fram til. Vi serverer blant annet:

  • Shahi Kheer
  • Gulab Jamun med iskrem
  • Jalebi

Shahi (rik) Kheer er en tradisjonell indisk rismelpudding, laget av riskorn og tilsatt safran og kardemomme. I India serveres denne desserten enten varm eller kald, og smaker himmelsk. Gulab Jamun er kanskje den mest populære desserten i India, og består av søte boller dyppet i sirup. Jalebi er små, friterte kaker dekket i sirup, som tradisjonelt serveres gatelangs i India.

Aker Brygge lunsj

Etter en deilig lunsj hos New Delhi er det flott å spasere langs Aker Brygge. Her finner du et yrende folkeliv, og på en solskinnsdag er bryggepromenaden kanskje det flotteste stedet i Oslo. På Aker Brygge kan du gå på shopping, besøke Nobels Fredssenter eller se moderne kunst på Astrup Fearnley Museet. Fergene ut til Oslofjorden og Bygdøy går også herfra, og rutetidene finner du hos Ruter

Velkommen til lunsj på Aker Brygge – etter et måltid hos New Delhi er du klar for hva som helst!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.