Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Kokk hjem

Har du lyst på en annerledes matopplevelse, bør du leie kokk som kommer hjem til deg. Dette er noe New Delhi har arrangert flere ganger, med stor suksess. Kokkene fra vårt kjøkken er både dyktige og hyggelige, og kommer gjerne hjem til deg for å sette sammen et spektakulært måltid.

Personlig catering: Ønsker du å leie kokk hjem til deg? Kokkene fra vårt kjøkken har svært høy kompetanse, og lærer dere om indiske kulinariske tradisjoner mens de lager maten. 

Ta kontakt med oss på telefon 47652724, eller skriv til oss på post@newdelhi.no for å leie kokk hjem til deg. 

Leie kokk hjem

Når du leier kokk hjem får du et spektakulært måltid i komforten av ditt eget hjem. Dette er en flott julegave til kjæresten, eller en hyggelig aktivitet for hele familien. Har du en favoritt fra menyen hos New Delhi? Hadde det ikke vært gøy å lære seg hvordan retten tilberedes? Det kan du ved å leie en av våre kokker hjem. 

Vi setter sammen en 5-retters meny basert på deres ønsker og/eller våre anbefalinger, og lager deilig, indisk mat hjemme hos deg. Kokken tar med seg alle ingredienser og det nødvendige utstyret, og kommer hjem til deg til avtalt tid. Du kan prate med kokken dersom du ønsker det, eller vente på å bli servert. 

Se menyen

Personlig catering

Personlig catering blir mer og mer populært, spesielt i 2020 hvor smittevern står i fokus. Har du ikke lyst til å gå ut og spise akkurat nå, kan kokken komme hjem til deg i stedet. Dette er en flott aktivitet som passer til mange ulike anledninger – både til en romantisk date med kjæresten, til et middagsselskap eller kun for å gjøre en vanlig kveld litt ekstraordinær. 

Ta kontakt med oss på telefon 47652724, eller skriv til oss på post@newdelhi.no for å leie kokk hjem til deg. Sammen blir vi enige om en passende meny.

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.