Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Cocktailbar Oslo

New Delhi har nylig pusset opp og kan nå by på en moderne cocktailbar i Oslo med lekre, fargerike, spicy indiske drinker med sesongens ferskeste råvarer. Velkommen til oss!

Oppsving for cocktails

I løpet av de siste årene har cocktail virkelig fått en oppsving. Folk i Oslo har fått øynene opp for hva en cocktail faktisk kan være, og er mer interessert i å teste nye og spennende smaker og kombinasjoner. 

Spennende cocktailbar

New Delhi er ikke som alle andre cocktailbarer – vi er tross alt en restaurant. Likevel har vi innredet en trendy cocktailbar og satt sammen en spennende meny av indiske cocktails. Kom til vår cocktailbar/lounge for å smake på drinker du aldri har prøvd før. Du får de selvsagt både med og uten alkohol. 

Våre drinker

New Delhi har et rikt utvalg indiske cocktails. I vår cocktailbar i Oslo kan du bli enda bedre kjent med indiske kulinariske tradisjoner. Vi kombinerer klassiske cocktails med spicy smaker og den helt spesielle indiske signaturen som du bare får hos New Delhi. 

For flere indiske cocktails og spennende matopplevelser: Besøk våre søsterrestauranter Listen to Baljit på Solli plass og Masala Politics ved Stortinget

Spennende indiske cocktails

Indiske cocktails er rike på smak, fyldighet og tekstur. De ser fargerike og lekre ut, og pyntes med friske urter og annen frukt. Typiske ingredienser i en indisk drink er kokos, kanel, chili og sirup, i tillegg til eksotiske frukter som mango og aprikos. Her er et lite utvalg av drinkmenyen hos New Delhi i Oslo:

 • Mango lassi – lassi er en populær indisk drink basert på yoghurt, som kommer i mange ulike smaker. 
 • Mojito med kokos og mango – vår spesielle mojito inneholder kokossirup og toppes med mynteblader og kokosflak.
 • Indisk gin & tonic – dette er en spicy variant av klassikeren GT, laget av indisk gin og sterk moninsirup.
 • Mango bellini – bellini lages av musserende vin. Vi tilsetter moninsirup med mangosmak for den spesielle indiske twisten.

Vi tilbyr et rikt utvalg eksotiske og spicy drinker. Ikke glem at vi også byr på husets cocktail. Spør servitøren din, så lager vi den etter dine ønsker – med eller uten alkohol. 

Lag din egen Frozen Mango Lassi Cocktail

Mango Lassi Cocktail er en kjent og kjær favoritt som holder deg behagelig avkjølt i sommervarmen. Du får originaloppskriften med en spennende vri i vår cocktailbar i Oslo.

Har du lyst til å lage dine egne cocktails? Følg denne oppskriften:

Til én cocktail trenger du:

 • 4 cl lys rom
 • ½ ts garam masala
 • ¼ ts chilipulver
 • ¼ ts brunt sukker
 • 100 g søt mango i terninger
 • 3 cl limejuice
 • 0,5 dl yoghurt naturell
 • Isbiter

Kjør alle ingrediensene i en blender til isbitene er knust. Hell over i et longdrinkglass og pynt med garam masala – dette er en indisk krydderblanding, og et must i alt fra drinker til mat. 

Ønsker du en alkoholfri drink bytter du ut rom med appelsinjuice. Dette kan du også få i vår cocktailbar/lounge i Oslo. 

Vi byr på en helaften for festlige anledninger

Med den nye cocktailbaren på plass, kan New Delhi nå by på full pakke. Hos oss kan du tilbringe en hyggelig helaften, uansett om du skal arrangere julebord med jobben eller gå på date med kjæresten. Vår restaurant i Oslo sentrum er ypperlig plassert på trendy Tjuvholmen, et perfekt utgangspunkt hvis dere skal videre ut på eventyr i hovedstaden.

Vi byr på den totale indiske opplevelsen. I vår hyggelige restaurant blir du møtt av en varm og god atmosfære, for ikke å snakke om aromatisk og deilig indisk mat. Vi har klassiske og moderne indiske retter som fyller magen, søte desserter som pirrer ganen og spicy, indiske cocktails som komplimenterer måltidet perfekt. 

Velg mellom fem ulike styrkegrader på maten: Mild, medium, madras, vindaloo eller tandaloo. Book et bord i dag, og kom til oss for en kulinarisk reise gjennom Indias regioner. 

Dette er New Delhi

Det finnes en rekke indiske restauranter i Oslo, og en av de absolutt beste er New Delhi. Vi har nylig pusset opp cocktailbaren og åpnet en stor uteservering med plass til 120 gjester. Her kan du nyte utsikt med noe godt i glasset og deilig indisk mat på bordet, mens verden på Tjuvholmen suser forbi. 

Vi tilbyr indisk mat, også som catering og take away i Oslo.

Bli kjent med Punjab

Familien Singh som driver New Delhi var blant de første som startet indisk restaurant i Oslo. Familien kommer opprinnelig fra Punjab, en nordindisk delstat kjent for tradisjonelle matretter som Kylling Tikka og naan. Våre indiske gourmetkokker står ved tandooren hver eneste dag, og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter, ofte med en moderne vri. 

Selv om vi serverer mat og drinker fra hele India, har Punjab-kjøkkenet en spesiell plass hos oss. I Punjab har man en spesiell forkjærlighet for friske grønnsaker og urter, og det får du også ved vår restaurant i Oslo. 

Maten vår og cocktailene våre er utelukkende tilberedt av sesongens ferske og friske råvarer. Her får du verken frossen eller hermetisert mat.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.