New Delhi har nylig pusset opp og kan nå by på en moderne cocktailbar i Oslo med lekre, indiske drinker. Velkommen til oss!

Oppsving for cocktails

I løpet av de siste årene har cocktail virkelig fått en oppsving. Folk i Oslo har fått øynene opp for hva en cocktail faktisk kan være, og er mer interessert i å teste nye og spennende smaker og kombinasjoner. 

New Delhi har et rikt utvalg indiske cocktails. I vår cocktailbar i Oslo kan du bli enda bedre kjent med indiske kulinariske tradisjoner. Vi kombinerer klassiske cocktails med spicy smaker og den helt spesielle indiske signaturen som du bare får hos New Delhi. 

For flere indiske cocktails: Besøk vår søsterrestaurant Listen to Baljit på Solli plass.

Spennende indiske cocktails

Indiske cocktails er rike på smak, fyldighet og tekstur. De ser fargerike og lekre ut, og pyntes med friske urter og annen frukt. Typiske ingredienser i en indisk drink er kokos, kanel, chili og sirup, i tillegg til eksotiske frukter som mango og aprikos. Her er et lite utvalg av drinkmenyen hos New Delhi:

  • Mango lassi – lassi er en populær indisk drink basert på yoghurt, som kommer i mange ulike smaker. 
  • Mojito med kokos og mango – vår spesielle mojito inneholder kokossirup og toppes med mynteblader og kokosflak.
  • Indisk gin & tonic – dette er en spicy variant av klassikeren GT, laget av indisk gin og sterk moninsirup.
  • Mango bellini – bellini lages av musserende vin. Vi tilsetter moninsirup med mangosmak for den spesielle indiske twisten.

Vi tilbyr et rikt utvalg eksotiske og spicy drinker. Ikke glem at vi også byr på husets cocktail. Spør servitøren din, så lager vi den etter dine ønsker – med eller uten alkohol. 

Vi byr på en helaften for festlige anledninger

Med den nye cocktailbaren på plass, kan New Delhi nå by på full pakke. Hos oss kan du tilbringe en hyggelig helaften, uansett om du skal arrangere julebord med jobben eller gå på date med kjæresten. Vår restaurant i Oslo sentrum er ypperlig plassert på trendy Tjuvholmen, et perfekt utgangspunkt hvis dere skal videre ut på eventyr i hovedstaden.

Vi byr på den totale indiske opplevelsen. I vår hyggelige restaurant blir du møtt av en varm og god atmosfære, for ikke å snakke om aromatisk og deilig indisk mat. Vi har klassiske og moderne indiske retter som fyller magen, søte desserter som pirrer ganen og spicy, indiske cocktails som komplimenterer måltidet perfekt. 

Velg mellom fem ulike styrkegrader på maten: Mild, medium, madras, vindaloo eller tandaloo. Book et bord i dag, og kom til oss for en kulinarisk reise gjennom Indias regioner.