Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Restaurant til leie

Tenk å ha en restaurant helt for seg selv – Nå er New Delhi Restaurant til leie for å romme både store og små begivenheter. Hos oss ser du Oslo fra sin beste side.

Velkommen til kritikerroste New Delhi

New Delhi - Indisk Restaurant Oslo

Vi hjelper deg gjerne med å feire viktige begivenheter i livet, uansett om anledningen er stor eller liten. Hos New Delhi blir du alltid møtt med den hjertevarme, indiske stemningen og et uforglemmelig måltid.

Hvorfor velge New Delhi som lokale?

Hva med å leie hele restauranten vår til et privat arrangement? Med et stilfullt, moderne og varmt interiør og en meny proppfull av deilige matretter, får du garantert en kulinarisk opplevelse når du leier vår restaurant for en dag, eller en kveld.

Restauranten rommer mange spisegjester og er den rette plass om du ser etter spennende indiske retter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften med god mat og drikke i godt selskap.

Indisk suksess

Tradisjonell sterk mat i gode sauser? Ja takk. På menyen finner du blant annet et stort utvalg av fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-retter. Du kan også velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Uansett hvilken rett du velger vil du garantert smake noe utenom det vanlige.

Familien Singh kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. De har lenge latt seg inspirere av sine egne familietradisjoner og kultur når de har satt sammen menyen til denne populære restauranten.

Familien står blant annet bak restaurantene:

Noe for enhver smak

New Delhi er en restaurant som serverer autentisk indisk mat, men som også har retter med en ny og moderne vri. India er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og/eller søte krydder. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader ved vår restaurant i Oslo sentrum:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tindaloo

Les mer: Ser du etter spicy indisk mat i Oslo sentrum?

Du kan leie Oslos beste indiske restaurant

Vi leier ut New Delhi for de aller fleste typer arrangementer. Ønsker du å holde ditt julebord, julefest, bursdagsfeiring eller sommerfest i et flott lokale? Vi tilbyr et av byens fineste lokaler, fantastisk indisk mat og plass til alt fra 100 til 160 gjester i vår restaurant.

Event og selskap

Vi hjelper deg gjerne med å feire viktige begivenheter i livet, uansett om anledningen er stor eller liten. Hos New Delhi blir du alltid møtt med den hjertevarme, indiske stemningen og et uforglemmelig måltid. Les mer om å holde events og selskap hos oss her.


En av hovedgrunnene til å leie ut New Delhi til et arrangement er definitivt maten.  Vi serverer autentisk indisk mat, men med en moderne vri. Menyen er nøye sammensatt og inneholder et bredt utvalg av retter som er tilberedt av restaurantens svært erfarne kokker. Vi har også et stort utvalg av vin og cocktailer for å komplettere den flotte maten.

Hos oss har du mulighet til å booke hele område vårt med uteservering under tak og varmelamper, med plass til opptil 75 personer. Lokalet vårt har plass til dansegulv og vi tilbyr også mulighet for DJ hvis det passer til arrangementet du skal holde.

*Booke hele restauranten en kveld eller dag – fra 175.000 kr*

Er du interessert? Ta kontakt med oss

Det er gode muligheter for parkering i området rundt restauranten, i tillegg til et godt kollektivtilbud store deler av døgnet. Med Tjuvholmen som plassering skal du lete lenge etter en bedre plassering av lokaler for leie.

Vil du vite mer om vår eiendom, mat eller andre restauranter når du oss på e-post via post@newdelhi.no eller du kan ringe oss på 905 75 929. Våre flotte lokaler ligger på: Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo.

Selskapslokale til leie:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.