Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Uteservering

Samtidig som sommeren nærmer seg, inviterer vi alle til å oppleve vår nye og spennende utvidelse ved New Delhi, idyllisk plassert på Tjuvholmen i Oslo. Sommeren 2024 åpner vi nemlig dørene til vår splitter nye uteservering. Denne skuer ut mot bryggen og havet og tilbyr en unik atmosfære der du kan nyte solrike dager med indisk mat og forfriskende drikker.

Vår nye uteservering har plass til 200 gjester under åpen himmel, hvor du kan slappe av i helt nye utemøbler. Med en egen utebar blir det enkelt å nyte alt fra en kald pils til eksotiske drinker, perfekt avkjølt og servert med et smil.

For de som ønsker en autentisk indisk matopplevelse tilbyr vår uteservering et utvalg av indiske småretter. La deg friste av indisk streetfood som passer perfekt sammen med varme sommerdager – de er både smakfulle og lette, ideelle for å dele med venner og kolleger.

New Delhi er ikke bare et sted for avslappende ettermiddager eller solrike helger. Vår restaurant, både inne og ute, er også det perfekte stedet for større samlinger som firmafester eller lukkede arrangementer. Med kapasitet til totalt 300 personer kan vi enkelt tilpasse oss ditt behov for et vellykket arrangement, enten det er en firmafest eller en uformell venne-sammenkomst.

Gjør sommeren 2024 uforglemmelig ved å tilbringe den hos New Delhi indiske restaurant på Tjuvholmen. God mat, strålende sol og forfriskende sjøbris venter på deg. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår nye uteservering – et sted hvor gode minner skapes.

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo