Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Selskapslokale i Oslo

Skal du arrangere selskap i Oslo? Da kan du booke selskapslokale i vår indiske restaurant. Vi har plass til mer enn 100 gjester i restauranten, i tillegg til 100 på uteserveringen som er åpen i sommersesongen.

Vi har også Chambre Séparée for selskaper på mellom 10 og 18 gjester.

Du står for gjestelisten, og vi tar oss av resten. Kontakt oss på 47652724, eller skriv til oss på post@newdelhi.no for å booke det lokalet som passer best. Vi lager dine favoritter fra menyen, eller setter sammen et ferdigkomponert måltid med retter som passer godt sammen. Vi tilbyr også catering, og leverer direkte til det aktuelle lokalet.

Les mer om å arrangere selskap hos New Delhi i Oslo

Vi har god erfaring med alle former for selskap og feiringer, enten det er snakk om bryllup, bursdag, kick off med jobben eller julebord. Her finner du flere lokaler som passer perfekt avhengig av antall personer som skal delta.

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre viktige begivenheter i livet til noe ekstraordinært – ikke bare ved å servere deilig, indisk mat, men også ved å pynte det aktuelle lokale, leie underholdning eller sette opp transport.

Vi bistår med både stort og smått – det er bare å avtale med oss i forkant, så stiller vi opp!

Hvor sterk mat ønsker du til arrangementet?

På menyen står det aller beste av indisk mat. Vi har retter som passer både store og små, og tilpasser styrkegraden på maten til deres ønsker. Velg mellom fem ulike styrkegrader:

 • Mild
 • Medium
 • Madras
 • Vindaloo
 • Tandaloo

Deilige retter fra hele India for store og små

I vårt selskapslokale serverer vi deilig, indisk mat. Mange omtaler indisk mat under ett, men i virkeligheten er det store innenlandske forskjeller i både matretter, kultur og språk. Hos New Delhi kan dere bestille lokale, indiske retter fra mange eksotiske regioner. 

Servering av mat fra hele India

Fra Nord-India serverer vi kjente retter som Chicken Korma og Chicken Tikka Masala, med rike og fyldige sauser. I Sør-India er det en utstrakt bruk av grønnsaker, ris, kokos og sjømat, og du finner mange spennende retter fra sør på menyen vår. 

Fra vest kan vi by på mye godt svinekjøtt, og et spennende utvalg eksotiske grønnsaker og frukter. I Øst-India finner vi retter som er svært ulikt hva man vanligvis forbinder med indiske matretter, med impulser fra det mongolske og kinesiske kjøkken. Vi kan by på spicy fiskecurry og deilige, søte desserter fra denne regionen. 

Inviter til selskap hjemme

New Delhi tilbyr catering til de fleste anledninger, enten du skal ha selskap hjemme hos deg selv, eller i et selskapslokale. Vi foreslår indisk mat som buffet, og hjelper deg å sette sammen et nydelig og variert måltid.

Arranger selskap med deilig indisk mat og drikke som tilfredsstiller alle – også de kresne!

For servering hjemme trenger vi følgende info:

 • Når eventet skal finne sted (dato og klokkeslett)
 • Hvor lokalene ligger (hvis vi skal levere)
 • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
 • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
 • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres.

Når vi har fått denne informasjonen kan vi begynne å sette sammen en meny til arrangementet. Vi har god erfaring med servering til både store og små selskaper, som for eksempel konfirmasjon, dåp, jubileumsmiddag eller andre sosiale anledninger. 

Deretter kommer vi tilbake til deg med forslag om meny og et pristilbud. Du kan enten hente maten selv i restauranten vår, eller bestille levering. Husk å være ute i god tid før arrangementet. 

Bestill selskapslokale i Oslo i dag

Er du ute etter et selskapslokale i Oslo, finner du det hos New Delhi. Det er mulig å leie hele restauranten vår for ditt arrangement, eller Chambre Séparée hvis dere er inntil 18 mennesker. 

Vi tilbyr også takeaway og catering, og kan levere maten til andre selskapslokaler i Oslo. Det er bare å ta kontakt med oss på 47652724 eller post@newdelhi.no – vi bistår gjerne med å sette sammen en meny slik at alle gjestene dine blir fornøyde med maten. 

Vi tilbyr nydelige indiske desserter

God mat og drikke blir enda bedre med en god avslutning på måltidet. New Delhi byr på lekre, indiske desserter. Hvis du ikke har smakt på indisk dessert før har du noe godt å glede deg til. Vi kan blant annet by på:

 • Shahi Kheer
 • Gulab Jamun med iskrem
 • Jalebi

Shahi (rik) Kheer er en tradisjonell, indisk rismelkpudding. Den er laget på hele riskorn, og smakes til med safran og kardemomme. Kheer kan serveres både kald og varm. Gulab Jamun er kanskje den mest populære desserten blant indere. Dette er søte og klebrige boller laget av mel og melk som stekes, og dyppes i sirup før servering. Jalebi fås kjøpt ved utallige gateboder i India. Dette er søte, små kaker som friteres og dyppes i sirup.

Er du klar for en deilig, indisk smaksopplevelse? Maten vår smaker like godt i restauranten som i eget lokale. Book selskapslokaler hos oss eller bestill catering i eget lokale i dag!

Skal du arrangere firmafest? Les mer her

Hos New Delhi har vi lang erfaring med ulike former for selskaper, og hjelper deg med å arrangere alt fra dåp til firmafest.

Firmafester er spesielt morsomme hos oss – ikke bare fordi vi serverer trendy mat som smaker utrolig godt, men fordi restauranten vår ligger i gangavstand til byens fasiliteter. 

Vi tilbyr tradisjonell indisk mat med en moderne twist. Det er god plass i restauranten for både større og mindre selskaper, både innendørs og på uteserveringen. Vi hjelper dere gjerne med arrangementet fra start til slutt, og kan for eksempel bistå med å bestille aktiviteter, underholdning eller transport.  

Kontakt oss på forhånd hvis du har noen spesielle forespørsler å komme med. 

Mindre selskaper

For mindre selskaper kan vi anbefale vårt eksklusive Chambre Séparée. Dette er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt, og som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. Her får alle god plass, samtidig som det er enkelt å ha en samtale mellom hver og en, og lokalet passer godt til å holde taler.  

Større selskaper

Nyhet! Nå tilbyr vi også personlig catering med kokk som kommer hjem til deg. 

Hadde det ikke vært gøy å lære seg å lage indisk mat av en indisk kokk? Dette er en flott gave til kjæresten, eller hyggelig aktivitet for hele familien. 

Vi setter sammen en 5-retters meny basert på deres ønsker og/eller våre anbefalinger, og lager deilig, indisk mat hjemme hos deg. Kokken tar med seg alle ingredienser og det nødvendige utstyret, og kommer hjem til deg til avtalt tid. Du kan prate med kokken dersom du ønsker det, eller vente på å bli servert. 

Ta kontakt med oss på telefon 47652724, eller skriv til oss på post@newdelhi.no for å leie kokk hjem til deg

Servering med unike indiske familieoppskrifter 

I nesten 40 år har Singh vært et kjent navn i restaurantmiljøet i Oslo. Familien Singh kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punja. Familien har latt seg inspirere av regionens matretter og kulturelle historie, og utviklet helt nye retter.

Et Punjabi-kjøkken kjennetegnes som oftest av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Menyen hos New Delhi inneholder også retter fra andre delstater i India, og rettene er satt sammen av en perfekt blanding av indiske tradisjoner. Hos New Delhi vil du oppleve autentisk indisk mat og drikke som utelukkende er tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. 

Flere spennende restauranter i Oslo sentrum

Familien Singh var en av de første familiene som etablerte en indisk restaurant i Oslo, og har siden rukket å åpne mange flere suksessfulle indiske restauranter. Blant disse finner vi Holy Cow, Listen to Baljit og Masala Politics.

New Delhi tilbereder fersk, fristende og perfekt krydret indisk mat hver eneste dag. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori ovnen og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter basert på egne og tradisjonelle oppskrifter. 

Inviter til selskap i Oslo

Alt dette og mye mer kan du få i egne selskapslokaler, eller få servert hos oss. Vi serverer store og små selskap, og har god erfaring med alle anledninger. Velkommen skal du og ditt arrangement være!

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.