Asiatisk mat Oslo

New Delhi har deilig asiatisk mat i Oslo. Hos oss finner du det beste fra Indias kjøkken i hyggelige lokaler. Restaurant New Delhi drives av familien Singh, som har laget god, asiatisk mat i Oslo i nesten 40 år.

Asiatiske restauranter

New Delhi serverer deilig, asiatisk mat i Oslo. Dersom du er ute etter en restaurant i Oslo sentrum, bør du ta turen til New Delhi. Vi tilbyr moderne lokaler på Tjuvholmen, og en smaksopplevelse av de sjeldne.

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori, eller du kan prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Vi har blant annet klassiske retter som kylling tikka masala og et godt utvalg naan brød. Våre kyllingretter kommer med sesongens sunneste og mest smakfulle råvarer.

Les også: Asiatisk restaurant Oslo

Velg din styrkegrad

Tradisjonell asiatisk mat kan noen ganger bli for sterk for besøkende i Oslo. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader når du bestiller mat hos New Delhi:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Medium passer vanligvis for de aller fleste, men allerede her kan det bli for sterkt for barn og nybegynnere. Disse anbefales å velge mild. De sterkeste styrkegradene Vindaloo og Tandaloo er kun for deg som vet hva du driver med.

Ta brodden av den sterke smaken ved å bestille ris eller indisk brød til maten. Er du usikker på hvilken styrkegrad du kan takle, er det bare å spørre en av våre hyggelige servitører om en anbefaling.

Unike smaker

New Delhi har servert deilig, asiatisk mat i Oslo i nesten 40 år. Det indiske kjøkken er kjent for sterke og fyldige smaker, gjerne i sauser som er smaksatt med sterke og/eller søte krydder. På krydderpaletten finner vi blant annet chili, sennep, gurkemeie, ingefær og koriander, og av søte krydder brukes det kardemomme, kanel og muskatnøtt.

Indisk mat er ulikt alt annet. Hemmeligheten bak den unike smaken er sammensetningen av krydder, og rekkefølgen disse tilsettes i maten. Det nytter ikke å hive alt i gryta og vente på at maten skal lage seg selv – indisk mat krever presisjon og god timing. Ingrediensene er i seg selv ikke uvanlige i Norge, men de brukes på en annen måte i asiatisk mat.

Kardemomme, kanel og muskat brukes vanligvis i kaker og bakst i Norge, mens i India brukes disse krydderne i middagsrettene.  

Asiatisk mat i Oslo

Familien Singh har testet oslofolks chilitoleranse i snart 40 år. Spisestedet New Delhi ble etablert i 2012, og har i dag flyttet til moderne lokaler på Tjuvholmen. Nå kommer stamgjestenes barn med sine egne barn for å spise asiatisk mat i Oslo.

Vår stolthet ligger i å tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoor-ovnen og tilbereder et utvalg av Indias fristelser hver eneste dag – fersk, deilig krydret indisk mat. Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid flere retter som man deler mellom gjestene ved bordet, for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er utarbeidet på en slik måte at dette er mulig hos oss også. Vårt mål er å være best på asiatisk mat i Oslo.

New Delhi tilbyr også catering av asiatisk mat i Oslo. Vi foreslår retter til buffet, og setter sammen et variert måltid som passer de fleste ganer (også de kresne). Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange deltakere
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

Gi gjerne beskjed dersom du har noen favoritter fra menyen som du ønsker ved arrangementet. Velkommen til asiatisk mat i Oslo!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.