Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Julebord Oslo

New Delhi er det perfekte lokalet for julebord i Oslo. Vi serverer indisk mat i moderne lokaler, og kan skreddersy årets julebord for deg og ditt selskap. 

Hos New Delhi får du en helt spesiell kulinarisk opplevelse, med eventyrlige, indiske smaker. Book et bord i dag, eller bestill vårt Chambre Séparée som har god plass til mellom 10 og 18 personer.

Julebord i Oslo med smaken av India

Ute etter noe annet enn et tradisjonelt julebord? La din neste firmafest bli en smaksreise gjennom Indias regioner. Vi bistår med å arrangere julebord med deilig mat og drikke i trygge omgivelser. 

Les mer om våre smittevernstiltak her

En smaksreise gjennom India

Selv om vi gjerne omtaler det indiske kjøkken under ett, er det store geografiske forskjeller når det gjelder indisk mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra Nord-India, preget av mektige og smaksrike sauser. 

Fra Sør-India brukes mer grønnsaker, ris, kokos og sjømat. I vest finner vi svinekjøtt, vindaloo og et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt. 

Det østindiske kjøkken er svært ulike de tradisjonelle rettene man forbinder med India, med smaker inspirert av annen asiatisk mat – det mongolske og kinesiske kjøkken blant andre. Ulike typer fiskecurry er populært, og regionen er kjent for sine søte desserter. 

 

Familien Singh

New Delhi drives av familien Singh som kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om det serveres retter fra hele India, danner derfor det punjabiske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen. 

Til årets julebord i Oslo kan vi sette sammen egenkomponerte smaksmenyer, slik at det er mulig å smake på ulike retter fra hele India. 

Se hele menyen her

Det perfekte lokalet for årets julebord i Oslo

New Delhi holder til i moderne lokaler på Tjuvholmen. Her er det plass til 100 gjester, som kan oppleve smakene, luktene og lydene av India i trygge omgivelser. Et julebord hos New Delhi blir derfor en opplevelse av det helt spesielle slaget. 

Ønsker du ikke å gå ut på årets julebord? Da kan du bestille catering fra oss. Vanligvis setter vi sammen en buffet med et utvalg av retter som passer for alle, men du kan også komme med dine ønsker fra menyen. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange som skal delta
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn 

Vi gleder oss til å stelle i stand ditt neste julebord i Oslo, enten du planlegger et stort eller lite selskap. Velkommen til en kulinarisk opplevelse med mat og drikke fra hele India!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.