Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk restaurant Oslo

Er du på utkikk etter en indisk restaurant i Oslo?

New Delhi er en populær indisk restaurant som nylig åpnet på nytt, i moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo sentrum. Restauranten har plass til 100 gjester, og tilbyr også indisk takeaway og catering.

Ser du etter en indisk restaurant i Oslo som serverer autentisk indisk mat, men som også har en meny som byr på så mye mer, er New Delhi restauranten for deg. Bestill bord via vårt kontaktskjema eller kom innom restauranten i dag for en kulinarisk opplevelse!

Tradisjonsrik meny

New Delhi er en populær indisk restaurant i Oslo som har sjarmert både restaurantanmeldere i noen av landets største aviser, men også nye og gamle gjester. Restauranten åpnet for første gang i 2012, og i 2018 åpnet vi igjen i nye lokaler på Tjuvholmen. Menyen inneholder fremdeles de samme tradisjonsrike rettene, men den har fått en oppgradering med flere moderne retter – inspirert av fine dining og indiske tradisjoner.

Familien Singh, som driver New Delhi, kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, noe flere av restaurantens beste retter også er preget av. Punjabi-kjøkkenet kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, urter og krydder, og mye smak.

Familien Singh var en av de første som åpnet en indisk restaurant i Oslo, og har siden den gang åpnet mange spennende restauranter som alle byr på sitt unike konsept.

Les mer: Indisk restaurant

En moderne indisk restaurant

I moderne og nye lokaler på Tjuvholmen, med stilfullt og varmt interiør, byr restauranten på en god atmosfære. Restauranten har plass til ca. 100 spisegjester, og menyen inneholder noe for alle – til fornuftige priser. Bestill fisk, kjøtt eller vegetar etter egne preferanser, eller prøv en av husets ferdigkomponerte indiske retter. Alle våre retter er fylt av sesongens sunne og smakfulle råvarer.

 

Ser du etter en indisk restaurant i Oslo som byr på litt av hvert, både tradisjonelle retter og fine dining, er New Delhi restauranten for deg. Her kan du nyte fersk og deilig krydret indisk mat hver eneste dag. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter, i tillegg til et bredt utvalg av nye og smakfulle retter inspirert av vestlig og indisk kultur.

Når du bestiller en tradisjonell indisk matrett hos oss, kan du velge mellom fem styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god, mens vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk.

Les mer: Ny indisk restaurant Oslo

Catering, bordbestilling eller drop-in

Vi tilbyr catering til de fleste anledninger, og setter sammen menyen etter ditt ønske. Vi tilbyr også levering dersom dette er ønskelig. Send oss en forespørsel minimum to dager før anledningen, hvor du forteller oss om eventuelle hensyn som allergier og preferanser samt ønsket tid, dato og eventuelt leveringssted.

Ønsker du å bestille bord? Du kan benytte deg av vår online booking, sende e-post eller ringe oss for booking. Slik kan du komme til et ferdig dekket bord til deg og ditt selskap.

Vi tilbyr også drop-in. Vi holder alltid av deler av restauranten til våre gjester som ønsker å komme innom spontant.

Les mer: Indisk catering

Velkommen til oss

New Delhi restaurant har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. I 2018 åpnet vi i nye lokaler på Tjuvholmen, hvor vi fremdeles tilbyr de samme tradisjonelle og populære indiske matrettene. I tillegg har vi utvidet menyen med noen spennende nykommere.

Bestill bord eller kom innom i dag for en unik matopplevelse. Velkommen til oss!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.