New Delhi har en hyggelig uteservering i Oslo. Her kan du suge inn livet på Tjuvholmen, mens du nyter deilig, indisk mat. 

Været i Norge kan være lunefullt. I det ene øyeblikket er det strålende sol og varmt, i det neste sitter vi innpakket i lag på lag med ull foran peisen. Når det først er varmt og deilig å være ute må du ikke gå glipp av sjansen til å nyte et godt måltid på uteserveringen til New Delhi. 

Byens beste indiske

Hos New Delhi får du indisk mat i særklasse. Vi har servert deilig mat til Oslos borgere i over 30 år, og har blitt kåret til byens beste indiske flere ganger. Er du ute etter en kulinarisk opplevelse på en av Oslos hyggeligste uteserveringer, bør du bestille bord hos New Delhi. 

India er verdensberømt for sin utsøkte matkultur, men ikke alle er klar over hvor forskjellig maten kan være i de ulike regionene. Landet består av hele 29 delstater, og hvis vi deler landet grovt inn i nord, sør, øst og vest, finner du store variasjoner i både mat, kultur, klima og språk. 

Det indiske kjøkken

I Nord-India finner vi klassiske retter som mange kjenner til – tandoori, nan og butter chicken er blant disse. I sør brukes mye fisk og scampi, i tillegg til kokos. Den vestlige regionen har et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt, mens det østindiske kjøkken har likheter med matkulturen i Mongolia og Kina. Her kan du for eksempel spise verdens beste fiskecurry, og nyte regionens spesialitet: Søte desserter. 

Felles for alle indiske matretter er at de er rike på både smak, duft og farge. Ja, India er i det hele tatt et svært fargerikt land. En reise til India er noe du kommer til å huske for alltid, men i mellomtiden kan du ta turen til vår hyggelige restaurant – New Delhi på Tjuvholmen. Velkommen til vår flotte uteservering i Oslo. 

På menyen

På New Delhis meny finner du spennende retter fra hele India. Vi har både klassiske retter som Tikka Masala, og moderne retter utviklet av våre dyktige kokker. Er du usikker på hva du skal velge? Hør gjerne med en av våre servitører. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen et deilig måltid av Indias herligheter. 

Det er ikke alle nordmenn som tåler indisk styrke på maten. Noen elsker et brennhett måltid, mens andre føler at dette ødelegger smaksopplevelsen. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader på vår restaurant i Oslo sentrum

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

I India er det vanligste kjøttet kylling eller lam, men indisk mat er også godt kjent for sine deilige og smakfulle vegetarretter. Retten lages da gjerne på en base av linser og bønner, og serveres med ris ved siden av. Til sammen gir dette et fullverdig næringsinntak. Du finner både vegetarretter og retter av lam, kylling, kjøtt og fisk hos New Delhi. 

Klassiske indiske retter

Hos New Delhi finner du klassiske indiske retter, i tillegg til tradisjonelle retter med en moderne vri. La oss ta deg med på en kulinarisk reise gjennom Indias regioner, uten at du trenger å forlate landet. Hos New Delhi blir du introdusert for utsøkte retter, blant annet:

Indisk karri

Ikke alle er klar over at karri stammer fra det indiske kjøkken. Navnet karri er også navnet på sausbaserte retter i både indiske, tamilske og britiske retter. Ordet kommer fra tamilsk, og betyr rett og slett saus. 

Hos New Delhi kan du bestille karriretter som lamme-keema i en deilig safransaus servert med ristet pao-brød, Hakka Chili Fish servert i en søt og spicy hvitløkssaus, Maharaja Beef med løk, ingefær, hvitløk og krydder, samt mange andre deilige retter. Vi har også klassiske indiske kyllingretter som Butter Chicken, Tikka Masala, Chicken Korma, Palak Chicken og mye mer. Elsker du karri er New Delhi restauranten for deg.

Indisk brød

Vi har mye godt indisk brød å friste deg med. Fluffy naan er er deilig duftende og mykt nan, som du kan få med eller uten hvitløk. Vi har også moderne varianter med nøtter, rosiner og kokos. Du kan også bestille indisk flatbrød eller fylte nan. 

Indiske desserter

En deilig dessert er nødvendig for å avslutte måltidet. Vi kan blant annet by på spennende indiske desserter som Shahi Sheer, som er en puddinglignende dessert, Gulab Jamun med iskrem, fritert Jalebi eller en brownie med vaniljeis.

Alt dette og mye mer kan du smake på vår uteservering i Oslo.

Besøk vår uteservering i Oslo i sommer

Er du glad i å kikke på livet som farter forbi, mens du selv slapper av og nyter god mat og drikke? Da er vår uteservering i Oslo stedet for deg. Ta med deg venner og familie, og kom til New Delhi for en hyggelig aften. Vi serverer også lunsj på hverdager og brunsj i helgene.