Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Catering i Oslo

Skal du arrangere selskap, julebord eller en annen spesiell anledning? New Delhi tilbyr catering av indisk mat i Oslo for forskjellige typer arrangementer. 

Vår restaurant har fått stor anerkjennelse, fordi vi lager en moderne vri på tradisjonelle indiske oppskrifter. Resultatet er en unik smaksopplevelse som kun New Delhi tilbyr. Bestill en smaksopplevelse som catering i Oslo, så leverer vi maten til arrangementet ditt.

Gurdial Singh

Menyer som passer til alle

Hos New Delhi har vi lagt mye omtanke i menyen. Vår visjon er å bevare de indiske kulinariske tradisjonene, og kombinere det med nye tanker og ideer. På denne måten får du indisk mat av beste kvalitet for enhver smak. Dette er et godt alternativ til tradisjonelt koldtbord, snitter og tapas.

God mat til lunsj og middag

Velg mellom kjøtt, kylling, fisk og vegetar. Vi har tradisjonelle indiske retter laget i Tandoor-ovn, og moderne street food som Chicken Lollipop – alt laget fra bunnen av. Tikka masala er kylling som blir marinert i krydder og yoghurt for så å bli stekt, og serveres i kremet karrisaus – en stor favoritt blant våre kunder, og garantert en suksess til catering.

Buffet for enhver anledning

Menyen vår kan tilrettelegges, og passer derfor perfekt til catering i Oslo. Du kan velge selv hvilke retter du vil ha til arrangementet, eller la oss sette sammen en deilig meny med smaksrike retter. Vi justerer også styrkegraden etter deres ønsker. Dersom det skal være barn til stede anbefaler vi å velge noen retter som er mildere i smaken – vi har mat for både store og små.

Sharingmeny

Sharingmeny passer perfekt til private sammenkomster og bedrifter. Vi har en egen catering sharingmeny der dere kan velge mellom 2 hovedretter, 3 hovedretter og chefs smaksmeny.

Les mer om sharingmeny her

Nytenkende og tradisjonell catering

Mange tror at indisk mat kun er Tikka Masala og Naan, men det er så mye mer enn det. Hos New Delhi vil du finne noe du liker uavhengig om du elsker den tradisjonelle Tikka Masalaen eller ønsker å prøve noe nytt. 

Kanskje du kunne tenke deg å prøve vår unike fiskecurry, eller kan det kan friste med vegetar? Be gjerne om hjelp til å sette sammen en flott meny med catering av indisk mat. Vi har erfaring med alle typer anledninger.

Catering med god mat

Når egner det seg med indisk catering?

Catering kan passe til en rekke ulike anledninger, både private sammenkomster og jobb. Vi leverer catering-tjenester til alt fra bursdager, konferanser, julebord og mer. Med catering fra New Delhi kan du være trygg på at alle finner noe de liker. Dere velger rettene dere ønsker.
Maten kan hentes selv i restauranten. Vi stiller med transport for større bestillinger – vi avtaler dette på forhånd.

Leie lokaler til arrangement?

Om dere er på jakt etter lokaler til arrangementet, kan dere leie vår restaurant. Det er mulig å booke Chambre Séparée, eller dere kan leie hele restauranten. Vi hjelper dere med forberedelsene og kan skaffe både DJ, dekke til bordene og pynte etter deres ønsker.

Vi hjelper dere med å skape en uforglemmelig begivenhet for dere og alle gjestene deres.

Les mer om event og selskap hos New Delhi

Over 40 år med god indisk mat

I alle kriker og kroker av Oslo kan man i dag finne indiske restauranter som har satt sitt eget preg på de tradisjonsrike indiske rettene nordmenn har lært å elske. Selv om det ikke skal stå på utvalget av restauranter, er det ikke alle som kan skryte på seg at de var den første indiske kokken i Norge. 

Det kan Sardar Gurdial Singh. Du møter han hos New Delhi, hvor han fortsatt 40 år senere serverer fantastisk indisk mat til gjestene våre.

Besøk vår nye restaurant på Tjuvholmen

I november 2018 flyttet vi fra de gamle lokalene våre i Øvre Slottsgate til nye lokaler på moderne Tjuvholmen. Her har vi en flott restaurant med en rolig og lun atmosfære som passer perfekt til å nyte et måltid med familie og venner.

Vi har nylig pusset opp både restauranten og uteserveringen. Ønsker du å komme til oss for å smake på maten før arrangementet, kan du gjøre det i våre hyggelige og moderne lokaler. Våre kokker og servitører hjelper dere med å finne de matrettene som passer for deres arrangement.

Bestill takeaway

Vi tilbyr også takeway for deg som ikke har behov for catering eller har mulighet til å ta turen innom restauranten. Du kan enten komme innom og hente maten selv, eller få det levert hjem.

Bestill takeaway med Wolt

Ta kontakt for catering i Oslo og omegn

Ønsker du catering i Oslo og omegn fra New Delhi? Vi vil gjerne bidra til å gjøre ditt arrangement så perfekt som mulig. Kontakt oss på forhånd, så hjelper vi deg med å skape en minneverdig matopplevelse for dine gjester.

Send e-post til post@newdelhi.no, så hjelper vi deg med catering til ditt arrangement!

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.