Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Nye restauranter vest i Oslo

Ser du etter nye og spennende restauranter på Oslos vestkant? New Delhi har beliggenhet på trendy Tjuvholmen, i freshe lokaler og med en stor uteservering. Opplev autentisk indisk mat på sitt beste, og en variert meny med noe for alle. 

Kom innom eller book bord hos New Delhi i dag for et smakfullt indisk måltid. 

Flere nye restauranter Oslo vest

Familien Singh står bak noen av Oslos mest populære asiatiske restauranter:

  • New Delhi på Tjuvholmen
  • Listen to Baljit på Solli plass
  • Masala Politics på Karl Johan

Ta deg en tur langs brygga og avslutt med et smakfullt indisk måltid hos New Delhi, en av de beste indiske restaurantene i byen. Lokalene er luftige og lyse, men preget av et stilfullt og varmt interiør som minner mye om India.

Menyen består av retter som er basert på autentiske indiske oppskrifter, og restauranten tilbyr noe for enhver smak. Prøv deg på tradisjonelle indiske retter, eller smak på indisk mat med en moderne vri. Her kan du spise og drikke deg god og mett. 

Familien Singh, som står bak restauranten, var en av de første som åpnet en indisk restaurant i Oslo for 30 år siden. Siden den gang har de åpnet en rekke gode restauranter på Oslo Vest. Hos New Delhi får du derfor smake ekte indisk mat laget av verdensvante kokker, og en familie med et lidenskapelig forhold til indisk mat og kultur. 

Dette står på menyen

Familien Singh som driver New Delhi kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om

restaurantens meny har matretter fra fra hele India, er maten først og fremst inspirert av Punjabi-kjøkkenet. Matrettene herfra kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, krydder og urter. 

Derfor vil du på New Delhi få servert autentisk indisk mat som utelukkende er tilberedt med ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. Bestill fisk, kjøtt, kylling eller vegetar, og gjør deg klar for et uforglemmelig måltid.

En av byens beste restauranter

New Delhi har i mange år blitt regnet som en av de beste indiske restauranter på Oslo Vest. I disse lokalene tilberedes det fersk og deilig krydret indisk mat hver eneste dag, til stor glede for alle matglade sjeler. Restauranten har indiske gourmetkokker med forkjærlighet for å utvikle nye oppskrifter, uten å miste respekten for det tradisjonelle.

Asiatisk smaksmeny

Vi tilbyr en smaksmeny som gjester kan bestille 3-5 retter fra, og vi tilbyr ferdigkomponerte menyer som er spesielt tilpasset større selskaper. Rettene er i tapasstørrelser, slik at man kan smake litt av alt. Er du sulten på mer er det selvfølgelig også mulig å bestille rettene i vanlige middagsporsjoner. 

Indisk vin og drikke

I vår nye restaurant i Oslo har vi et godt utvalg vin som passer til maten. Det spennende vinkartet vårt er i stadig utvikling, slik at vi kan tilby våre gjester en komplett smaksopplevelse som er helt unik. 

Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te. Spør en av våre servitører om hva slags drikke som passer til maten, så kommer vi med anbefalinger. 

Dessert

God mat blir enda bedre med en deilig avslutning på måltidet. Til dessert kan vi by på lekre, indiske fristelser. Du kan blant annet velge mellom tradisjonelle indiske desserter som Shahi (rik) Kheer, Gulab Jamun og Jalebi. Våre servitører kan komme med forslag som vi tror kan interessere deg og ditt selskap.

Få en asiatisk matopplevelse

Du trenger ikke reise langt for å få en asiatisk opplevelse. Ved vår nye restaurant i Oslo sentrum får du oppleve både smakene, luktene og lydene av India. 

Vi serverer indisk mat som er rik på smak og duft, og spiller tradisjonell, indisk musikk i bakgrunnen. 

Det indiske kjøkken er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og søte krydder. Den indiske maten kan noen ganger bli for sterk for norske ganer, selv ved vår nye restaurant i Oslo. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Mild er en god start for nybegynnere og barn, medium er en anelse for sterk for nybegynnere, mens madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Er du en av våre tøffere gjester kan vi varmt anbefale supersterke tandaloo. 

Uansett smak vil du finne noe som passer for deg. Det er nettopp dette som gjør New Delhi til en av de beste restaurantene på Oslo Vest. 

Den mest populære indiske maten

Hva er egentlig autentisk indisk mat? Felles for de fleste typer indisk mat er bruken av sterke og søte sauser. Det er faktisk ikke fremmede og eksotiske ingrediensene som gjør indisk mat unik, men selve sammensetningen av krydderne. 

Den største forskjellen på norsk og indisk mat er nettopp bruksområdet for krydderne. Kardemomme, kanel og muskat brukes ofte i kaker på det skandinaviske kjøkkenet, mens på det indiske kjøkken brukes disse ingrediensene i middagsretter. 

Byens beste matreise

Selve hemmeligheten bak det å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke hive alt sammen oppi gryta samtidig. Ingrediensene skal følge en reise fra begynnelse til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg ulik smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Lær mer om India

Det er store geografiske forskjeller på matfronten i den indiske kulturen. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra det nordindiske kjøkkenet, og er kanskje de rettene som er mest kjent for folk flest. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser som smelter på tunga. 

Blant byens beste spisesteder

New Delhi byr på oppskrifter som har gått i arv i mange generasjoner. Tradisjonell indisk mat er gjerne spicy og baseres på krydder, urter og grønnsaker. Det er denne smaksopplevelsen du får ved å besøke en av Oslos Vests beste restauranter

Opplev New Delhi – ny restaurant Oslo vest

Det finnes mange gode restauranter i Oslo. Er du på utkikk etter et indisk serveringssted med gode anmeldelser, hyggelige folk og en variert meny, ønsker vi deg hjertelig velkommen til nye New Delhi på Tjuvholmen. Restauranten har tidligere vært å finne i Øvre Slottsgate, men har nå flyttet inn i nye og moderne lokaler og i samme slengen oppgradert menyen. 

New Delhi har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur. 

Hos New Delhi kan du ta med deg daten, bursdagsfesten eller familien på en hyggelig kveld. Vi har en stor og variert meny med noe for enhver smak, og kombinert med en velsmakende flaske vin eller en indisk cocktail, har du et komplett festmåltid. 

Nye restauranter i Oslo

Velkommen tilbake til New Delhi i helt ny restaurant i Oslo. Vi har testet norske smaksløker i nesten 40 år, og har nå flyttet til moderne lokaler på Tjuvholmen. Hit kommer fortsatt de gamle stamkundene våre med sine barn og barnebarn, for å spise deilig indisk mat. 

Unike og populære restauranter i Oslo

Dersom du er ute etter en ny restaurant i Oslo bør du ta en tur til New Delhi. Vi har nyåpnet i moderne lokaler på Tjuvholmen, men maten er fortsatt den samme. Vi byr på de herligste fristelser fra de mest eksotiske hjørner av India. Velkommen til oss for en smaksopplevelse utenom det vanlige på vår restaurant i Oslo sentrum. 

Nytt Chambre Séparée for spesielle anledninger

Vi tar imot reservasjoner på store og små selskaper, og er behjelpelige med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker. I vår nye restaurant i Oslo har vi et Chambre Séparée som passer godt for selskaper på opptil 18 gjester.

Les om vår nye restaurant hos Restaurantguiden i Oslo

Velkommen til oss for en hyggelig aften og en uforglemmelig restaurantopplevelse!  

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.