Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk mat Oslo

Sterk mat i gode sauser? Ja takk. Hos New Delhi kan du bestille Tikka Masala, Garam Masala, Butter Chicken og mye annet lekkert fra det indiske kjøkken.

En av Oslos beste indiske restauranter

New Delhi er en indisk restaurant i Oslo som lover en kulinarisk opplevelse. Vi tilbyr også catering til store og små selskaper, i tillegg til take away. 

Familien Singh kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og har latt seg inspirere av sine egne familietradisjoner og kultur når de har satt sammen menyen til denne populære restauranten.

Ser du etter autentisk indisk mat? Da bør du besøke New Delhi. Bestill bord online eller kom innom restauranten i dag for en unik smaksopplevelse.

Indisk mat hos New Delhi

Hos New Delhi finner du unik indisk mat i Oslo, og en meny proppfull av deilige tradisjonelle og litt mindre tradisjonelle matretter.

Les mer pakistansk og indisk mat

Gode sauser

Men hva er det som gjør at indisk mat får den deilige smaken? Hemmeligheten er sammensetningen av de ulike krydderne og urtene – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. 

Unik bruk av krydder

Den største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. Kardemomme, kanel og muskat brukes som oftest i bakst og desserter i den vestlige verden, mens i indisk matkultur brukes disse ingrediensene i middagsmaten. 

På det indiske kjøkken er det viktig at man tilsetter ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke hiver alt oppi samtidig. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Sterk mat

Liker du spicy indisk mat? Hos New Delhi kan du tilpasse retten din slik du ønsker. Du kan velge mellom styrkegradene mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, mens tandaloo er supersterk.

Indisk restaurant med mye godt på menyen

Kom innom New Delhi Restaurant for en unik og kulinarisk opplevelse. Kombiner måltidet med god mat, drikke og godt selskap. Vi tilbyr en spennende og variert meny.

Tikka Masala

Dette er et must på en moderne indisk restaurant. Tikka Masala er en klassisk rett av britisk-indisk opphav, servert i en krydret tomatsaus og tilberedt i tandoor. Ordet «tikka» betyr kryddermarinert kjøtt- eller grønnsaksbit, mens ordet «masala» betyr krydderblanding.

Garam Masala

Garam Masala er en av de viktigste krydderblandingene fra det indiske kjøkken, og brukes i svært mye indisk mat. Vår søsterrestaurant Masala Politics har delt en oppskrift på Garam Masala som du enkelt kan lage hjemme selv. 

Mat som smaker helt nydelig

Familien Singh er godt kjent i hovedstadens gastronomiske miljø, og legger sin stolthet i å servere deilig indisk mat i Oslo.

Er du ute etter en helt spesiell matopplevelse, er det New Delhi du skal komme til. Nå som vi kan tilby en helt spesiell opplevelse for deg som befinner deg på Tjuvholmen eller Aker Brygge.

God drikke til maten

Restauranten tilbyr også et spennende vinkart som egner seg til de ulike rettene. Spør gjerne servitøren om anbefalinger. Den indiske restauranten tilbyr mineralvann, kaffe, indisk te (gjerne med en avec), cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

New Delhi og familien Singh som står bak restauranten, har servert utsøkt mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012. Familien er stolt av å fremdeles tilby gjestene en spennende reise gjennom indisk matkultur. 

Velkommen til New Delhi!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.