Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk restaurant

Er du ute etter en indisk restaurant?

New Delhi er en indisk restaurant som tilbyr deilig indisk mat i moderne lokaler i Oslo sentrum. Hos oss får du en smaksopplevelse du ikke finner maken til i Oslo. Vi har blant annet fisk, kjøtt, vegetar, curry og tandoori på menyen, og selvfølgelig klassiske indiske retter som kylling tikka masala og naan brød.

Bli med på en liten reise gjennom Indias kontinenter i vår hyggelige restaurant. Hit kan du ta med hele familien, vennegjengen eller dra hit på date. Vi tilbyr en smaksopplevelse av de sjeldne. Velg mellom fem ulike styrkegrader på maten:

 • Mild
 • Medium
 • Madras
 • Vindaloo
 • Tandaloo

Velkommen til indisk restaurant i Oslo.

Dette står på menyen

På menyen hos New Delhi finner du mat fra hele India. Det er store geografiske forskjeller på tradisjonelle indiske matretter. Fra Nord-India kommer retter som kylling korma og kylling tikka masala, som er preget av mektige og smaksrike sauser. Det er også vanlig å bruke mye karri i disse regionene, og smakspaletten ligner på pakistansk mat. I sør brukes det vanligvis mer grønnsaker, ris, kokos og sjømat.

Ved vår indiske restaurant har vi både de klassiske rettene som du kanskje allerede kjenner, og moderne varianter. Det som gir indisk mat sin unike smak er sammensetningen av krydder og ingredienser, og kunnskapen om at disse må tilsettes i riktig rekkefølge og til riktig tid. Her nytter det altså ikke å hive alt oppi gryta og vente på at maten skal lage seg selv. Våre dyktige kokker er eksperter på å finne den rette balansen mellom krydder og ingredienser, for å få frem de beste smakene.

Ved vår indiske retaurant har vi ferdigkomponerte menyer tilpasset større selskaper, hvor rettene kommer i tapasporsjoner. Disse menyene skaper en sosial setting rundt maten og gjør at alle kan få smake på litt av alt. Fra vår smaksmeny kan man bestille tre eller fem retter som er satt sammen slik at flere kan dele. Vi har også et stort utvalg av street food, i porsjoner som egner seg godt til å deles. Er du sulten på mer, kan maten ved vår indiske restaurant også bestilles i vanlige middagsporsjoner. Av kjøtt kan du blant annet velge mellom:

 • Kylling
 • Biff
 • Lam
 • Fisk
 • Reker

Kjøttet og fisken vi bruker ved vår indiske restaurant er marinert i ukesvis, for den beste smaksopplevelsen. Maten tilberedes i en Tandoor-ovn, en viktig del av det indiske kjøkken. Grillkullene på bunnen av ovnen sørger for at temperaturen holder seg på 360-380 grader, og trekullet gir maten en svært delikat smak.

Vi tilbyr også indisk takeaway i Oslo

Booking og catering

Uansett hva anledningen er, er du velkommen til vår hyggelige indiske restaurant New Delhi. Planlegger du et større selskap får dere fint plass hos oss. Det er rom til mer enn 100 gjester i restauranten. Vi tar imot reservasjoner, og kan hjelpe deg med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker på indisk restaurant.

New Delhi tilbyr også catering tilberedt ved vår restaurant i Oslo sentrum. Vi foreslår indisk mat som buffet, og setter sammen et variert måltid som passer de fleste ganer (også de kresne). Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

 • Når og hvor arrangementet skal finne sted
 • Hvor mange deltakere
 • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

Gi gjerne beskjed dersom du har noen favoritter fra menyen som du ønsker ved arrangementet. Velkommen på indisk restaurant!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.