Velkommen til New Delhi, en av de beste restaurantene i Oslo. Vi kan by på en helt unik smaksopplevelse med det beste fra det indiske kjøkken. New Delhi drives av familien Singh, som har testet norske smaksløker i snart 40 år. Velkommen til den beste restaurant i Oslo. 

Smaken, lukten og stemningen fra India

Hos New Delhi byr vi på en smaksopplevelse av de sjeldne. Vi har flyttet inn i moderne lokaler på Tjuvholmen, hvor vi tar deg med på en reise gjennom Indias smaksregioner. Våre hyggelige servitører kan komme med anbefalinger til ulike sammensetninger av retter, eller styrke på maten. 

Bestill indisk ris eller brød til, og avslutt måltidet med en klassisk, indisk dessert. Når det gjelder indiske smaker er New Delhi Oslos beste restaurant

Det indiske kjøkken

Det indiske kjøkken kan grovt deles inn i fire regioner: Nord, sør, øst og vest. Det er store variasjoner både i mat, kultur, klima, språk og tradisjoner. Felles for all indisk mat er at rettene er fargerike og har mye smak og duft. Mange tradisjonelle retter har fellestrekk i ulike deler av landet, men serveres under ulike navn og i lokale varianter. 

Fra nord kommer klassiske retter som tandoori, nan og butter chicken. I Sør-India finner vi mer fisk og scampi på menyen, og her er kokos en populær ingrediens. I vest brukes mye svinekjøtt og tropiske grønnsaker og frukter. Fra Øst-India kommer mange forskjellige varianter av fiskecurry, og regionen er kjent for å servere søte desserter. 

Booking og catering

Det er plass til 100 gjester hos New Delhi, og de beste muligheter for å droppe innom. Planlegger du et større selskap er det lurt å kontakte oss på forhånd. Vi tar imot reservasjoner på store og små selskaper, og kan hjelpe deg med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker på den beste restauranten i Oslo.

Vi tilbyr også catering. Vi foreslår retter til buffet, og setter sammen et variert måltid som passer de fleste ganer (også de kresne). Gi gjerne beskjed dersom du har noen favoritter fra menyen som du ønsker ved arrangementet. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange deltakere
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

På menyen

På menyen hos New Delhi finner du mat fra de mest eksotiske regioner av India. Vi har de klassiske, indiske rettene du kanskje allerede kjenner, i tillegg til moderne varianter. Fra vår smaksmeny kan man bestille tre eller fem retter som er satt sammen slik at flere kan dele. Dette skaper en sosial ramme rundt maten, og gjør at alle kan smake litt av alt. 

Kjøttet og fisken som serveres i vår restaurant blir langtidsmarinert for den aller beste smaksopplevelsen. Maten tilberedes i en klassisk Tandoorovn, en viktig del av det indiske kjøkken. Grillkullene på bunnen sørger for at temperaturen holder seg på 360-380 grader, og trekullet gir maten en svært delikat smak. 

Velkommen til New Delhi!

Bestill bord