Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Beste restaurant Oslo

Er du på jakt etter Oslos beste restauranter? 

Velkommen til New Delhi, en av de beste restaurantene i Oslo. Vi kan by på en helt unik smaksopplevelse med det ypperste fra India. New Delhi drives av familien Singh, som har testet norske smaksløker i snart 40 år. 

Vi gjør vårt ytterste hver eneste dag for å servere deg god mat av høy kvalitet. Restauranten ligger på Tjuvholmen i Oslo. Velkommen til en av de beste restaurantene i Oslo!

Oslos beste restauranter

I Oslo finnes det en rekke unike og gode restauranter, og New Delhi er en av byens beste restauranter når det gjelder indisk mat. Restauranten har hyggelige og moderne lokaler på Tjuvholmen, og har nylig utvidet uteserveringen med over 100 plasser. Vi tilbyr det ypperste innen indisk matkultur. 

Helt siden 2012 har vi gledet byen med det god mat og drikke fra det indiske kjøkken. Vi tilbyr:

Høres dette ut som noe for deg? Velkommen til en hyggelig indisk aften hos New Delhi på Tjuvholmen!

New Delhi – restauranten med indisk hjerte

I 2018 flyttet vi inn i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Med stilfullt og varmt interiør, hyggelig personale og profesjonelle kokker, kan vi garantere at du får en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Et besøk hos oss er alltid spennende.

Vår restaurant i Oslo sentrum har plass til 100 gjester, og vi tilbyr eksklusive middagsretter til et godt prisnivå. Her kan du ta en spennende helaften fylt med deilige matretter og drikke. Vi kan blant annet tilby et unikt vinkart som vi stadig eksperimenterer med.

Ny uteservering

Vi har nylig utvidet uteserveringen vår, og har plass til 120 gjester. Her sitter dere fint på moderne Tjuvholmen, og kan nyte livet som suser forbi med noe godt å drikke og spise i fantastisk atmosfære. 

God mat

Menyen vår består blant annet av indisk fisk, kjøtt, vegetar eller tandooriretter, og rettene kan enkelt kombineres med flere retter. Du kan også velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske måltider. 

Alle våre retter er proppfulle med sesongens ferske og smakfulle råvarer av høy kvalitet. Uansett hva du foretrekker av smak, gir vi deg en unik opplevelse.

Autentisk smaksopplevelse av høy kvalitet

Vår restaurant er blant de dyktigste på autentisk indisk mat i Oslo, og dette er fordi vi baserer rettene våre på oppskrifter som har gått i flere av familiens generasjoner. På denne måten kan vi by på en slags hemmelig smaksopplevelse fra restauranten vår.  

Det som egentlig gjør at indisk mat får den unike smaken er sammensetningen av krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt oppi samtidig. 

Vi følger ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Byens beste på indisk

I India vil du oppleve store geografiske forskjeller både i kultur og mat. Populære retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord, og disse er preget av mektige og smaksrike sauser. Det er også dette menyen og oppskriftene våre er preget av. 

Da vi startet i 2012 hadde vi et ønske om å gi en unik opplevelse blant mange spennende restauranter i Oslo. Her gikk vi for å bli blant de beste på indisk mat. 

Vi står bak New Delhi

Familien Singh driver New Delhi, og kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om vi serverer god mat fra hele India, er menyen først og fremst basert på oppskrifter fra Punjabi-kjøkkenet som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. 

Hos oss vil du få autentisk indisk mat som er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av eksklusive indiske matretter.

Gode restauranter i Oslo

New Delhi har servert god mat fra det nordindiske kjøkken siden 2012, og vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. Restauranten i Oslo ligger flott plassert på Tjuvholmen, side om side med flere av de beste restaurantene i byen.

I tillegg til New Delhi driver familien Singh flere andre spennende restauranter i Oslo:

Velkommen til en av våre gode restauranter i Oslo for en hyggelig aften med uforglemmelige smaker og fantastisk atmosfære! 

Smaken, lukten og stemningen fra India i Oslo

Hos New Delhi byr vi på en smaksopplevelse av de sjeldne. Fra moderne lokaler i sentrum av Oslo tar vi deg med på en fantastisk reise gjennom Indias regioner – én smak av gangen. Våre hyggelige servitører kan komme med anbefalinger til ulike sammensetninger av retter, drikke som passer til maten eller styrke på maten. 

Bestill indisk ris eller brød til, og avslutt måltidet med en klassisk, indisk dessert. Når det gjelder indiske smaker er New Delhi en av de beste restaurantene i Oslo.

Det indiske kjøkken

Det indiske kjøkken kan grovt deles inn i fire regioner: Nord, sør, øst og vest. Det er store variasjoner både i mat, kultur, klima, språk og tradisjoner. Felles for all indisk mat er at rettene er fargerike og har mye smak og duft. Mange tradisjonelle retter har fellestrekk i ulike deler av landet, men serveres under ulike navn og i lokale varianter. 

Fra nord kommer klassiske og populære retter som tandoori, nan og butter chicken. I Sør-India finner vi mer fisk og scampi på menyen, og her er kokos en populær ingrediens. I vest brukes mye svinekjøtt og tropiske grønnsaker og frukter. Fra Øst-India kommer mange forskjellige varianter av fiskecurry, og regionen er kjent for å servere søte desserter. 

Booking og catering

Det er plass til 100 gjester hos New Delhi, og gode muligheter for å droppe innom. Planlegger du et større selskap er det lurt å kontakte oss på forhånd. Vi tar imot reservasjoner på store og små selskaper, og kan hjelpe deg med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker på den beste restauranten i Oslo. 

Vi tilbyr også catering. Vi foreslår retter til buffet, og setter sammen et variert måltid som passer de fleste ganer (også de kresne). Gi gjerne beskjed dersom du har noen favoritter fra menyen som du ønsker ved arrangementet. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange deltakere
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

Godt på menyen

På menyen hos New Delhi finner du mat fra de mest eksotiske regioner av India. Vi har de klassiske, indiske rettene du kanskje allerede kjenner, i tillegg til moderne varianter. Fra vår smaksmeny kan man bestille tre eller fem retter som er satt sammen slik at flere kan dele. Dette skaper en sosial ramme rundt maten, og gjør at alle kan smake litt av alt. 

Kjøttet og fisken som serveres i vår restaurant blir langtidsmarinert for den aller beste smaksopplevelsen. Maten tilberedes i en klassisk Tandoorovn, en viktig del av det indiske kjøkken. Grillkullene på bunnen sørger for at temperaturen holder seg på 360-380 grader, og trekullet gir maten en svært delikat smak. 

Nyoppusset restaurant og bar

Mens restauranten var stengt i 2020, benyttet vi anledningen til å gjøre noen spennende endringer. 

Vi kan by på et nyoppusset Chambre Séparée, et eget lokale i restauranten hvor du kan arrangere privat selskap. I restauranten finner du også en helt ny bar hvor du kan kose deg med indiske cocktails. I tillegg har vi utvidet uteserveringen slik at det nå er plass til 120 gjester. Her er det god stemning og fantastisk atmosfære.

Vår meny har også fått seg en renovering, og vi kan by på mange nye og spennende retter. Det er derfor all grunn til å booke bord hos New Delhi – uansett om du er ny gjest eller har kommet hit i mange år, vil du få en helt ny opplevelse.

Velkommen til vår restaurant i Oslo!

Bestill bord

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.