Indiske restauranter Oslo

New Delhi er en av Oslos eldste indiske restauranter. Vi har servert indisk mat til Oslos befolkning i nesten 40 år, og nå gjør vi det fra helt nye lokaler på Tjuvholmen. 

Velkommen til vår indiske restaurant i Oslo! 

Oslos beste indiske restaurant?

New Delhi har blitt kåret til Oslos beste indiske restaurant i flere år på rad. I nesten 40 år har vi servert deilig, indisk mat til byens innbyggere og turister, og i 2018 flyttet vi til nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. 

Dagbladets anmeldere kalte oss en “Indisk suksess på brygga”, og Aftenposten uttalte at “Nye New Delhi er nydelig”

Hos New Delhi får du en smaksopplevelse av de sjeldne, og vi serverer mat fra alle hjørner av India. Familien Singh, som står bak New Delhi, kommer opprinnelig fra Punjab i Nord-India. Menyen er derfor preget av det nordvestlige indiske kjøkken, men du finner også retter fra andre steder av India. 

Kom innom vår indiske restaurant i Oslo sentrum for å smake du også!

 

Anbefalt restaurant i Oslo

New Delhi er en anbefalt restaurant i Oslo. Ved tandoorovnen står noen av Indias mest prestisjefylte kokker og tryller fram oppfinnsomme matretter hver eneste dag. Vårt nyeste tilskudd er stjernekokken Shyam Longani, som tidligere har servert celebriteter som Brad Pitt, Bill Clinton og Barack Obama.

Du trenger ikke reise helt til India for å spise autentisk, indisk mat – kom til vår indiske restaurant i Oslo, for en helt spesiell smaksopplevelse!

Dette står på menyen

Vi har hentet inspirasjon fra den indiske gatekulturen, og satt sammen en helt unik meny som består av klassiske indiske retter med en moderne vri. Felles for alt på menyen er at maten er fargerik og har mye smak, tekstur og duft. Bortsett fra dette er indiske matretter i seg selv svært ulike. 

Vi har en helt spesiell smaksmeny som er laget for at man skal bestille flere retter. Disse kan gjerne deles mellom flere personer. På smaksmenyen kan du velge mellom:

  • Street & Sabzi (små tallerkener)
  • Buns and Road & Rail (vanlige tallerkener)

Street & Sabzi passer godt for et mindre måltid, mens Buns and Road & Rail egner seg bedre hvis du er i humør til litt mer mat. Vi har også et stort utvalg av indisk brød som du ikke bør gå glipp av. 

Les mer: Indisk restaurant Oslo

Reserver bord allerede nå!

New Delhi har alltid vært en av de mest populære restaurantene i Oslo sentrum, og nå som vi har flyttet inn i nye og freshe lokaler står køen ut døra! Vi anbefaler derfor at du reserverer bord før du kommer til oss. 

Er du nysgjerrig på indisk mat? Eller har du allerede dine favoritter? Uansett om du er en nybegynner eller kjenner den indiske matkulturen godt, vil du trives her hos New Delhi. Her møter fine dining den indiske matkulturen, og resultatet er en kulinarisk opplevelse det er vanskelig å finne maken til. 

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.