Restauranter Oslo sentrum

Det finnes mange gode restauranter i Oslo sentrum, og noe for enhver smak. Er du på utkikk etter et indisk serveringssted, ønsker vi deg hjertelig velkommen til nye New Delhi på Tjuvholmen. Restauranten vår har tidligere vært å finne i Øvre Slottsgate, men vi har nå flyttet inn i nye og moderne lokaler, og har dermed også oppgradert menyen i samme slengen. 

New Delhis nye lokaler rommer rundt 100 gjester, og vi tilbyr drop-in, takeaway og catering. Vi serverer både små og store selskap, og vår utvidede og spennende meny har noe for alle. Høres dette ut som noe for deg? Kom gjerne innom restauranten vår på Tjuvholmen eller reserver bord online med kontaktskjemaet nedenfor. 

En restaurant i Oslo med en rik familiehistorie

Ser du etter unike restauranter i Oslo sentrum?

New Delhi er en restaurant som drives av familien Singh – en familie som verdsetter familiehistorie og lar seg inspirere av den hver gang de åpner noe nytt. De var blant de første som åpnet en indisk restaurant i Oslo sentrum for 30 år siden, og har siden den gang åpnet en rekke suksessfulle restauranter. 

Les også: Restaurant Oslo sentrum

Familien kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab, og menyen er tydelig preget av gamle familietradisjoner og oppskrifter. På menyen finner du matretter fra hele India, og familietradisjonene kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Er du på utkikk etter ekte indisk mat vil du få dette hos New Delhi. Her er rettene utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

New Delhi tilbereder fersk og deilig krydret indisk mat hver eneste dag, til stor glede for både gamle og nye gjester. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et bredt utvalg av tradisjonelle indiske matretter. Menyen består også av litt mindre tradisjonelle retter som er inspirert av vestlig og indisk kultur. 

Hvorfor prøve New Delhi?

Du finner New Delhi i helt nye og moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo sentrum. Med stilfullt og varmt interiør, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse sammen med oss. Restauranten har plass til 100 gjester, og vi tilbyr spennende middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften med god mat og drikke! 

Velg mellom ulike fisk-, kjøtt-, kylling-, vegetar- og tandooriretter eller prøv en av husets ferdigkomponerte retter. De fleste av våre retter er fylt med sesongens ferske, sunne og smakfulle råvarer. 

Velg mellom 5 styrkegrader: 

 • Mild
 • Medium
 • Madra
 • Vindaloo
 • Tandaloo

Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og tandaloo er supersterk. 

Mange ulike retter

Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet, for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.

Ser du etter bra restauranter i Oslo sentrum, kan vi anbefale New Delhi på det varmeste.  

Les mer: Spisesteder i Oslo sentrum

Indisk catering

New Delhi Restaurant tilbyr catering til de fleste anledninger. Vi foreslår indisk mat som buffet – den er smakfull, proppet med gode råvarer, og inneholder noe de aller fleste av oss liker.

La oss hjelpe deg å sette sammen et variert festmåltid som tilfredsstiller de fleste ganer (også de kresne).

Send oss en forespørsel i dag med informasjon som: 

 • Når eventet skal finne sted (dag og klokkeslett)
 • Hvor (hvis vi skal levere)
 • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
 • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
 • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres.

Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg med forslag til meny og pris. Bestill alltid i så god tid som mulig.

For å bestille catering: 

 • Må vi ha endelig bekreftelse for bestillingen senest 2 dager før eventet
 • Skal du avbestille, må dette skje senest 2 dager før eventet
 • Små justeringer kan evt. imøtekommes inntil 24 timer før eventet

Velkommen til New Delhi!

Velkommen til New Delhi – en indisk restaurant i Oslo som anerkjente matanmeldere har kåret til en av favorittene blant mange gode restauranter i Oslo sentrum. Oslobys anmeldere kalte maten vår nydelig! New Delhi har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av å tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. 

Velkommen til oss for en hyggelig aften og en uforglemmelig restaurantopplevelse!

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]