Beste indiske restaurant i Oslo

Er du på utkikk etter en autentisk indisk matopplevelse?

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate har New Delhi nylig flyttet inn i nye lokaler sentralt på Tjuvholmen. Menyen er satt sammen av egne familietradisjoner, og oppgradert med en moderne vri fra våre gourmetkokker.

Kom innom eller reserver bord i dag! Vi garanterer at du og dine venner vil nyte en indisk aften hos oss som dere sent vil glemme. Vi tilbyr også indisk takeaway og catering.

Særegent indisk kjøkken

Restauranten New Delhi ble startet av familien Singh, som kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Av den grunn er rettene på menyen hovedsakelig inspirert av det nord-indiske Punjabi-kjøkkenet, hvor matrettene kjennetegnes for deres nydelig bruk av friske grønnsaker og urter.

Rettene på menyen er utelukkende tilberedt med ferske og friske råvarer, for å lage den mest autentiske indiske aroma. Nettopp derfor er vi å anse som en av de beste indiske restaurantene i Oslo.

Les hva Oslobys anmelder hadde å si her

Menyen byr på ulike varianter av kjøtt, kylling, fisk og vegetar, med velsmakende tilbehør og gode sauser. Våre gourmetkokker har spesialisert seg på det indiske kjøkken, og lager både tradisjonelle indiske retter, samt nye retter med en personlig og moderne vri.

 

Vi tilbyr opptil fem forskjellige styrkegrader på matrettene våre:

  • Mild – Nybegynnere og barn
  • Medium – Anelse sterk for nybegynnere
  • Madras – Sterk
  • Vindaloo – Meget sterk
  • Tandaroo – supersterk

Kombinert med et velsmakende vinkart, som vi stadig utvikler, eller en spennende indisk cocktail får du en helhetlig opplevelse som er verdig tittelen “beste indiske restaurant i Oslo”.

Indisk opplevelse

Familien Singh var en av de første til å etablere en indisk restaurant i Oslo by. Siden den gang har familien åpnet flere suksessrike restauranter rundt om i byen. Blant disse suksessrike indiske restaurantene finner du Holy Cow og Listen to Baljit. Opptil flere ganger har New Delhi blitt kåret blant de beste indiske restaurantene i Oslo.

Det er ikke nødvendigvis eksotiske smaker eller råvarer som gir indisk mat sin unike smak. Derimot er det den kreative og tradisjonelle sammensetningen av krydder som gir den autentiske smaken.

Å tilberede indisk mat kan ses på som en reise, hvor de ulike krydderne må tilsettes på riktig tidspunkt. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Les mer: Indisk restaurant

Thali-retter

Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange småretter som gjestene deler seg imellom. Det er også dette som danner den sosiale rammen rundt middagsbordet. På vår meny finner du flere små og store retter som enkelt kan deles på flere i selskapet ditt.

Nyt småretter i godt selskap, enten i restauranten vår eller som takeaway i egen stue. Kom innom oss i dag!

Unike smaker

Ettersom India består av store geografiske områder, er det også store kulturelle forskjeller på matfronten. Matretter som kylling tikka masala og kylling korma, er for eksempel de mest kjente matrettene fra nord. De er preget av mektige og smaksrike sauser, og er naturligvis på vår meny også

New Delhi har gitt Oslos innbyggere en autentisk smakebit av India siden 2012. Vårt Nord-indiske kjøkken er stolt av å tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur i hjertet av Oslo by. Siden åpningen har familien Singh hatt gleden av å tilby kanskje den beste indiske restauranten i Oslo.

“Vi tilbyr eventyrlig indisk mat,” sier familien. Med andre ord får du garantert en kulinarisk opplevelse i vår restaurant.

Les mer: Beste restaurant i Oslo

Om oss

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate, var det på tide å fortsette eventyret på idylliske Tjuvholmen. Du finner fortsatt retter fra de mest eksotiske hjørnene i India på menyen, en smak om gangen. Dette er fortsatt de samme smakene som trollbandt riksavisenes matjournalister, som kåret oss til Oslos beste indiske restaurant flere år på rad

Visjonen til Gurdial Singh ligger i ryggmargen til alt vi gjør. Nesten alt er nytt, men dere vil kjenne oss igjen. Kall oss gjerne smaken av New Delhi.  

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.