Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Catering indisk mat

New Delhi tilbyr catering av indisk mat. Få maten levert direkte til selskapet, eller hent den selv hos New Delhi på Tjuvholmen. Se vårt store utvalg av indiske retter og la deg friste. 

På menyen

Vi har en variert og spennende meny som du kan bestille fra. Våre kokker kan også sette sammen en egenkomponert meny som baserer seg på de rettene vi allerede serverer i restauranten. Vi tar hensyn til allergier og preferanser og sørger for at alle gjestene dine blir fornøyde. 

Cateringmenyen vår er stor og variert. Du kan blant annet velge mellom spennende varianter av indisk naan som er mykt, deilig og velduftende. Vi har karri- og tandooriretter som smelter på tunga, indiske desserter som er søte og bitre samt mange andre spennende retter. 

Catering av indisk mat tilfredsstiller alle smakssansene. Gjennom vår cateringtjeneste kan du bestille både små og store retter fra alle regioner av India, og vi garanterer at du får et smakfullt måltid.

 

Indisk take away

I tillegg til catering av indisk mat har vi også take away. Vi tilbyr det aller beste av indisk mat på vår moderne restaurant i Oslo sentrum. Dette gjør vi for at alle gjestene våre skal få mulighet til å smake på helt nye smaker og lære om en helt ny matkultur. 

Bestill indisk take away fra New Delhi, så kan du være sikker på at du kommer hjem med smakfull, indisk mat laget av råvarer av høy kvalitet. Maten kan hentes i restauranten på Tjuvholmen. 

Catering av indisk mat

Ønsker du å bestille catering? Vi bistår med å foreslå indisk mat som buffet, og kan hjelpe til med å sette sammen et godt og variert måltid som tilfredsstiller alle – også de kresne. 

Vi trenger følgende informasjon:

  • Dato og klokkeslett for arrangementet
  • Hvor arrangementet skal finne sted (hvis vi skal levere)
  • Hvor mange deltakere (barn og voksne)
  • Spesielle hensyn (allergener osv.)

Bruk vårt online bookingskjema

Si gjerne fra hvis dere har noen favoritter på menyen som vi bør prioritere! Når vi har fått all informasjonen bistår vi med å sette sammen en passende meny og et prisforslag. Vi må ha endelig bekreftelse på bestillingen senest to dager før arrangementet, og kan gjøre små justeringer på menyen inntil 24 timer før eventet.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.