Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk takeaway Oslo

New Delhi Indisk Restaurant Oslo

Indisk takeaway Oslo

Autentisk indisk mat består av friske råvarer, og er spennende og krydret. Tradisjonelle indiske oppskrifter går i generasjoner, og som resultat får vi smakfulle retter med en deilig smak. 

Hos restaurant New Delhi kan du bestille indisk take away i Oslo. Gjester kan hente maten selv på Tjuvholmen, eller få det levert. 

Vi kjører ut ved forhåndsavtale. Levering på døra, betaling med Vipps. Ved bestilling over 1000 kr, tilbyr vi gratis utkjøring innen Ring 1, 2 og 3.

Bestill fra Wolt og få det levert

Eller ring oss på 47652724 for å hente selv

Vi tilbyr også catering

Se menyen her

Tradisjonell indisk takeaway

New Delhi kan by på oppskrifter som har gått i arv i mange generasjoner. Tradisjonell indisk mat er gjerne spicy og baseres på krydder, urter og grønnsaker. Rettene serveres ofte i fem forskjellige styrkegrader, hvor du selv velger hvilken grad du ønsker. 

India er et land som består av 29 ulike stater som alle har sine kulturer, språk og tradisjoner. Tradisjonell indisk mat er preget av dette, og de samme rettene kan smake helt ulikt avhengig av hvor i India du er. Det er nettopp de spennende smaksvariasjonene som gjør indisk mat så spennende og nyskapende. 

Bestill indisk takeaway i Oslo!

Fargerik og god mat i den indiske restauranten

Skal en følge indisk tro, vil seks smaker i det daglige matinntaket føre til en frisk og rask kropp. Indiske matretter er fargerike, og har mye smak og duft. 

Det indiske kjøkkenet bruker mye grønnsaker, bønner, linser, kylling, lam og fisk. Rettene serveres ofte med chutney, ris og indiske brød. Brødet bakes med grovt mel, kikertmel eller maismel, og stekes i olje i panne eller i en tandoor, som er en leirovn uten glasur fyrt med trekull.

Tandoori-ovnen har blitt brukt de siste 5000 årene i Punjab-provinsen, og er fortsatt uforandret. Flere av rettene er grillet i tandoor, for den unike, indiske grillsmaken.

Maten serveres ofte som små tapasretter ment for deling for å skape en sosial atmosfære, og disse rettene blir kalt for thali. Før i tiden satt man gjerne på et teppe på gulvet og spiste. Dette skulle være bedre for fordøyelsen, da man ble fortere mett ved å spise på denne måten. 

Har du lyst på matretter som minner om indiske tradisjoner, er indisk takeaway i Oslo fra restaurant New Delhi noe for deg. 

Bestill indisk takeaway i Oslo i dag!

Bestill indisk takeaway slik at du slipper å bekymre deg over hva du skal ha til middag i dag. Du kan enkelt bestille på telefon, eller Wolt eller komme innom restauranten. 

Levering av indisk takeaway Oslo

Bestill fra Wolt og få det levert

Eller ring oss på 47652724 for å hente selv

Vi tilbyr også catering

Se menyen her

 

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.