Indisk takeaway Oslo

Indisk mat består av friske råvarer, og er spennende og krydret. Tradisjonelle indiske oppskrifter går i generasjoner, og som resultat får vi smakfulle retter med en autentisk smak. 

Hos restaurant New Delhi kan du bestille indisk take away i Oslo til fornuftige priser. Vår restaurant i Oslo har den beste indiske maten, fordi vi serverer tradisjonell, indisk mat med en ny og spennende vri. 

Tradisjonell indisk takeaway

New Delhi kan by på oppskrifter som har gått i arv i mange generasjoner. Tradisjonell indisk mat er gjerne spicy og baseres på krydder, urter og grønnsaker. Rettene serveres ofte i fem forskjellige styrkegrader, hvor du selv velger hvilken grad du ønsker. 

India er et land som består av 29 ulike stater som alle har sine kulturer, språk og tradisjoner. Tradisjonell indisk mat er preget av dette, og noen retter kan til og med både smake og hete noe annerledes i enkelte regioner. Men rettene baseres vanligvis på de samme råvarene, og det er nettopp de spennende smaksvariasjonene som gjør indisk mat spennende. 

Le mer: Indisk restaurant

Fargerik og god mat

Skal en følge indisk tro vil seks smaker i det daglige matinntaket føre til en frisk og rask kropp. Indiske matretter er fargerike, og har mye smak og duft. Det indiske kjøkkenet bruker mye grønnsaker, bønner, linser, kylling, lam og fisk. Rettene serveres ofte med chutney, ris og indiske brød. Brødet bakes med grovt mel, kikertmel eller maismel, og stekes i olje i panne eller i en tandoor-ovn. 

Maten serveres ofte som små tapasretter ment for deling for å skape en sosial atmosfære, og disse rettene blir kalt for thali. Før i tiden satt man gjerne på et teppe på gulvet og spiste. Dette skulle være bedre for fordøyelsen, da man ble fortere mett ved å spise på denne måten. 

Har du lyst på matretter som minner om indiske tradisjoner, er indisk takeaway fra restaurant New Delhi noe for deg. 

Best på indisk takeaway

Vi har blitt kåret til byens beste indiske restaurant flere år på rad, og kan by deg på en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Rettene er sammensatte av krydder, urter, grønnsaker, fisk, kjøtt, kylling eller vegetar, og tradisjonelle tandoori- og karriretter. Inviter venner på en indisk helaften hjemme i din egen stue med indisk takeaway. La oss servere middagen for deg i dag. Menyen tar deg med på en indisk reise, og de fleste av rettene våre passer svært godt til deling. 

Rettene serveres i fem ulike styrkegrader, og serveres også som mild for deg som ikke ønsker sterk mat. 

Catering, bordbestillingen eller drop-in

Vi tilbyr catering til de fleste anledninger, og vi setter sammen menyen etter ditt ønske. Du kan få mat levert dersom det er ønskelig. Send oss en forespørsel innen to dager før anledningen hvor du forteller oss om vi må ta eventuelle hensyn som allergier og preferanser samt med tid, dato, og eventuelt leveringssted. 

Ønsker du å bestille bord? Du kan benytte deg av vår online booking, sende e-post eller ringe oss for booking. Slik kan du komme til et ferdig dekket bord for deg og ditt selskap. 

Vi tilbyr også drop-in. Vi holder alltid av deler av restauranten til våre gjester som ønsker å komme innom spontant. Du finner New Delhi restaurant i Oslo sentrum flott plassert på Tjuvholmen.

Hvem er New Delhi?

New Delhi åpnet i 2012 av familien Singh, og er stolte av å kunne servere indisk mat som baserer seg på oppskrifter som har gått i generasjoner. Før den gang har Singh-familien bydd på indiske tradisjoner i over 30 år i Oslo, og har til nå åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter. 

New Delhi har stadig fått god omtale i avisene, og har opptil flere ganger vunnet kåringer som byens beste indiske restaurant. 

Bestill indisk takeaway i dag

Bestill indisk takeaway slik at du slipper å bekymre deg over hva du skal ha til middag i dag. Du kan enkelt bestille på telefon, sende oss en mail eller komme innom restauranten. Maten hentes i våre nye lokaler på Tjuvholmen.

[contact-form-7 id=”12934″]