Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Relaterte Søk

New Delhi - Indisk Restaurant Oslo
Leie kokk fra New Delhi

Leie kokk fra New Delhi

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? New Delhi er både et trygt og spennende valg. Med oss i hus kan du lene deg tilbake og nyte selskapet.

Restaurant til leie

Restaurant til leie

Tenk å ha en restaurant helt for seg selv – Nå er New Delhi Restaurant til leie for å romme både store og små begivenheter. Hos oss ser du Oslo fra sin beste side.

Firmafest i Oslo

Firmafest i Oslo

Skal du arrangere firmafest? Kom til New Delhi for en uforglemmelig aften! Vi disker opp med de deiligste retter og god, indisk stemning. Vi har lang erfaring med arrangementer som firmafest og kick off. Book lokaler her.

Cocktailbar Oslo

Cocktailbar Oslo

New Delhi har et rikt utvalg indiske cocktails. I cocktailbaren kan du bli enda bedre kjent med indiske kulinariske tradisjoner. Vi kombinerer klassiske cocktails med den spesielle indiske signaturen.

Nye restauranter vest i Oslo

Nye restauranter vest i Oslo

Vi har nyåpnet i moderne lokaler på Tjuvholmen, men maten er fortsatt den samme. Vi byr på herlige fristelser fra de mest eksotiske hjørner av India. Velkommen for en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Restaurant på Aker Brygge

Restaurant på Aker Brygge

Hos New Delhi kan du kose deg med asiatisk mat i hyggelige omgivelser. Restauranten drives av familien Singh, som har servert mat til Oslos innbyggere i over 40 år. Her får du en smaksopplevelse av de sjeldne.

Indisk Oslo sentrum

Indisk Oslo sentrum

Er du på utkikk etter autentisk indisk i Oslo? For å få en av byens beste indiske restauranter har vi satt sammen et kokkelag av internasjonalt anerkjente mesterkokker. Menyen er oppgradert med en moderne, spennende vri.

Selskapslokale i Oslo

Selskapslokale i Oslo

Vi har selskapslokale i Oslo med plass til 100 gjester, samt Chambre Séparée med plass til 18. Bestill flotte lokaler til ditt selskap, eller book en av våre kokker hjem til ditt arrangement. Ja, vi tilbyr catering med kokk!

Beste restaurant Oslo

Beste restaurant Oslo

Mens restauranten var stengt i 2020, benyttet vi anledningen til å gjøre noen spennende endringer. New Delhi er en av Oslos beste restauranter med indisk mat. Book bord hos oss, og se selv om vi har byens beste Tikka Masala!

Indisk Frogner

Indisk Frogner

New Delhi holder til på Tjuvholmen, og byr på den beste indiske opplevelsen i byen. Vi har en stor og variert meny med noe for enhver smak. Book bord her for å oppleve et komplett festmåltid – opplev ekte indisk mat.

Indisk mat Oslo

Indisk mat Oslo

New Delhi serverer indisk mat i Oslo og familien er stolt av å fremdeles tilby gjestene en reise gjennom indisk matkultur. Maten har gode sauser og rik tekstur. Book bord eller bestill take away.

Catering i Oslo

Catering i Oslo

Vi tilbyr catering i Oslo og leverer rett til arrangementet ditt. Vi har meny som passer alle. Ønsker du å komme til oss for å smake på maten før arrangementet, kan du trygt gjøre det i våre hyggelige lokaler.

Beste restauranter i Oslo

Beste restauranter i Oslo

New Delhi er blant de beste restaurantene i Oslo. Vi tilbyr mat laget på ekte indisk vis. Velkommen til en kulinarisk reise gjennom India! Det er denne matkulturen som har gjort New Delhi til en av byens beste restauranter.

Uteservering Oslo

Uteservering Oslo

Vi har en moderne uteservering i Oslo med 120 sitteplasser. New Delhi ligger sentralt på Tjuvholmen og tilbyr mat og drikke i flotte omgivelser. En av byens hyggeligste uteserveringer – kun et steinkast fra Aker Brygge.

Restaurant Oslo sentrum

Restaurant Oslo sentrum

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate har vi nå flyttet til moderne lokaler på Tjuvholmen. Nesten alt er nytt, men dere kommer til å kjenne oss igjen. Vi kalles smaken av New Delhi. Vårt mål er å gi deg den beste restauranten i Oslo sentrum.

Indisk takeaway Oslo

Indisk takeaway Oslo

Autentisk indisk mat består av friske råvarer, og er spennende og krydret. Bestill indisk takeaway for å slippe middagbekymringer. Du kan enkelt bestille på telefon, på Wolt eller komme innom oss i restauranten. 

Møterom Oslo

Møterom Oslo

New Delhi gir deg et smakfullt lunsjmøte med indisk mat på vårt møterom på Tjuvholmen. Sitt uforstyrret vårt private avdeling Chambre Séparée til lunsj, og få et smakfullt og effektivt møte. Book fra 2 til 18 mennesker.

Kokk hjem

Kokk hjem

Våre kokker tilbyr personlig catering. Lei en kokk fra vårt kjøkken som kommer hjem til deg og lager maten. Vi setter sammen en 5-retters meny basert på deres ønsker og våre anbefalinger, og tar med seg alle ingredienser.

Julebord Oslo sentrum

Julebord Oslo sentrum

Leter du etter ideer og inspirasjon til julebordet? Da kan New Delhi være akkurat det du ser etter. Vi serverer indisk mat i moderne lokaler i Oslo sentrum, og kan bidra med skreddersydd julebord for deg og ditt selskap. 

Indisk restaurant Oslo sentrum

Indisk restaurant Oslo sentrum

Ta turen til vår flotte restaurant New Delhi hvis du ønsker en deilig, kulinarisk opplevelse i moderne omgivelser. Vi byr på eksotisk indisk mat, laget av autentiske oppskrifter fra India – med vår egen moderne vri. 

Best restaurant Oslo

Best restaurant Oslo

If you are looking for one of the best restaurants in Oslo, you should visit us. We offer wonderful temptations from the most exotic corners of India. Welcome to New Delhi for a tasty experience out of the ordinary in Oslo.

Firmafest i Oslo

Asiatisk mat Oslo

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori, eller du kan prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Vi har blant annet klassiske retter som kylling tikka masala og et stort utvalg naan brød.

Anbefalte restauranter Oslo

Anbefalte restauranter Oslo

Ser du etter restauranter i Oslo, kan vi anbefale vår indiske restaurant New Delhi. Vi har plass til 100 gjester i moderne lokaler på Tjuvholmen, og tilbyr drop-in, reservering, catering og take-away.

Spisesteder i Oslo sentrum

Spisesteder i Oslo sentrum

New Delhi får stadig god omtale i avisene, og har flere ganger vunnet kåringer som byens beste indiske restaurant. Vi åpnet nettopp i nye lokaler på Tjuvholmen hvor vi byr på mat fra det indiske kjøkken.

Indisk i Oslo

Indisk i Oslo

Du trenger ikke reise til India for å smake på indisk mat. Hos New Delhi får du servert tradisjonelle retter, ofte med en moderne vri. Hos oss møter street food fine dining i et moderne konsept. Velkommen til oss.

Kick off Oslo

Kick off Oslo

Stadig flere ser viktigheten av å øke trivselen og arbeidsgleden hos de ansatte. Et kick-off-arrangement er en flott måte å gi et løft til effektivitet og produksjon, spesielt i forkant av nye, utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har lokaler sentralt i Oslo.

Catering indisk mat

Catering indisk mat

Vi har en variert og spennende meny som du kan bestille fra. Våre kokker kan også sette sammen en egenkomponert meny, basert på de rettene vi allerede serverer i restauranten.

Indiske restauranter Oslo

Indiske restauranter Oslo

Hos oss på New Delhi får du en smaksopplevelse av de sjeldne, og vi serverer mat fra alle hjørner av India. Menyen er preget av det nordvestlige kjøkken, men du finner også retter fra andre steder i India. 

Indian Food Oslo

Indian Food Oslo

Come to New Delhi and try our delicious food. We’re located at Tjuvholmen, where we offer an entirely new and unique tasting experience. The restaurant is owned by the Singh family.

Kokkekurs med indisk mat

Kokkekurs med indisk mat

På kokkekurset får du en intro til det indiske kjøkken, og lær om historien og tradisjonene bak indisk kokekunst. Lag mat som en stjerne med de prisvinnende indiske kokkene Manish Sharma og Pawan Pal Singh!

Julebord Oslo

Julebord Oslo

New Delhi på Tjuvholmen er det perfekte sted for årets julebord i Oslo. Vi serverer deilig indisk mat og drikke i moderne lokaler. New Delhi er det perfekte lokalet for julebord i Oslo. Vi serverer indisk mat i moderne lokaler og skreddersyr julebordet for deg.

Chambre Séparée

Chambre Séparée

Vårt Chambre Séparée er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt for et lukket selskap. Rommet egner seg godt for selskaper på mellom 12 og 18 gjester. Ønsker dere en uforglemmelig indisk kveld?

Indisk i Oslo

Brunch Oslo

At New Delhi restaurant we serve the best of Indian cuisine. India is legendary for unique flavors and compositions of various spices. We offer a culinary experience that is hard to find anywhere else.

Nye restauranter vest i Oslo

Bra restauranter i Oslo

Det er store geografiske forskjeller i India, også på matfronten. Det er sammensetningen av krydderne, som gjør at indisk mat smaker så utrolig fantastisk. De gir fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Beste indiske restaurant i Oslo

Beste indiske restaurant i Oslo

Menyen byr på indisk mat, og våre gourmetkokker er spesialisert på det indiske kjøkken, både med tradisjonelle indiske retter og nye retter med en moderne vri.

Indisk restaurant Oslo

Indisk restaurant Oslo

Når du bestiller en tradisjonell indisk matrett hos oss, kan du velge mellom fem styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Bestill bord eller kom innom i dag for en unik matopplevelse. Velkommen til oss!

Indisk catering

Indisk catering

Kan vi friste med indisk catering? Bestiller du catering gjennom New Delhi, kan vi tilby deilige retter for enhver smak. Vi følger opp dine ønsker og behov, og tilbereder et festmåltid som vil glede små og store.

Indisk restaurant Aker Brygge

Indisk restaurant Aker Brygge

Eksklusive retter med smaker som skiller oss fra andre indiske restauranter. Nyt indisk mat hos oss og gjør middagen om til helaften – bli med på en kulinarisk opplevelse.

Uteservering Oslo

Spisesteder i Oslo

Bli med på en reise gjennom Indias kontinenter i vår hyggelige restaurant i Oslo sentrum. Hit kan du ta med hele familien, vennegjengen eller dra på date. Vi tilbyr en smaksopplevelse av de sjeldne. Velkommen til oss!

Indian restaurant Oslo

Indian restaurant Oslo

In modern premises in the center of Oslo, with a stylish and warm interior, you will get a culinary experience from our restaurant. The restaurant seats up to 100 guests, and serve delicious dishes at reasonable prices.

Spisesteder i Oslo sentrum

Restaurant Oslo anbefaling

På New Delhi kan du bestille blant annet fisk, kjøtt, vegetar og tandoori. Våre kyllingretter kommer med sesongens sunneste og mest smakfulle råvarer.

Indisk mat Oslo

Asiatisk restaurant Oslo

Vi kan tilby et spennende vinkart som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner på flaske. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec, cognac, marc, calvados, rom og armagnac.

Oslo indisk restaurant

Oslo indisk restaurant

På det indiske kjøkken må man følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne har en helt egen smak og lukt. Velkommen til New Delhi på Tjuvholmen!

Indiske restauranter

Indiske restauranter

Vi tilbyr også et spennende vin- og drikkekart. Restauranten har et stort utvalg av gode viner, cocktails og mineralvann. Velg mellom 5 styrkegrader på maten: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo.

Indisk Frogner

Indisk restaurant

Fra vår smaksmeny kan man bestille tre eller fem retter som er satt sammen slik at flere kan dele. Vi har også street food i porsjoner som egner seg til lunsj. Er du sulten på mer, kan du bestille i vanlige middagsporsjoner.

Pakistansk mat

Pakistansk mat

New Delhi restaurant har servert mat i hjertet av Oslo siden 2012, og er stolte av å tilby gjestene en reise gjennom indisk og pakistansk matkultur i nye lokaler på Tjuvholmen. På menyen finner du også små retter som kan deles.

Indisk mat Oslo take away

Indisk mat Oslo take away

Menyen er spesielt tilpasset sosiale sammenkomster, ved at rettene enkelt kan deles mellom deg og dine venner. Du kan også velge eksklusive retter helt for deg selv. Bestill indisk take away eller kom innom restauranten.

Welcome to New Delhi

Welcome to New Delhi

New Delhi er blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo år etter år av de største riksavisene i Norge. Vi har perfeksjonert oppskrifter generasjon etter generasjon, samt kunnskap om det indiske kjøkken.

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo

Les mer on

Catering og takeway

Cocktailbar

Brunch