Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Spisesteder i Oslo

New Delhi er en av familien Singhs restauranter i Oslo. Her får du servert deilig indisk mat fra hele det indiske kontinent – fra klassiske nordindiske Tikka Masala til spicy sjømat fra den indiske vestkysten.

Våre spisesteder i Oslo:

Vi har mange gode spisesteder i Oslo sentrum, uansett om du har lyst på indisk fine dining, street food eller noe nytt og godt. Velkommen til oss!

En av Oslos beste indiske spisesteder

Den indiske restauranten New Dehli tilbyr god mat i moderne lokaler i Oslo sentrum. Her får du en helt spesiell kulinarisk opplevelse med eventyrlige, indiske smaker, som du ikke finner på andre spisesteder i Oslo. Vi har blitt kåret til en av Oslos beste indiske restauranter i flere år på rad.

Vår meny består av deilige indiske retter med:

  • Fisk og sjømat
  • Kjøtt
  • Kylling
  • Vegetar

Vi anbefaler deg å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. I tillegg kan vi by på klassiske retter som Kylling Tikka Masala og et godt utvalg Naan. Velg mellom fem ulike styrkegrader fra vårt kjøkken, og avslutt måltidet med en deilig, indisk dessert. 

Få servert mat med sesongens sunneste og mest smakfulle råvarer. Vi gir deg en smaksopplevelse av de sjeldne ved vårt indiske spisested i Oslo. 

Vår beste meny noensinne

Vi har nylig utviklet menyen vår, og tilbyr nå vår beste meny noensinne. Her kan du velge mellom klassiske retter du allerede kjenner til, i tillegg til moderne varianter av tradisjonelle retter. 

I tillegg har vår Chef in Residence Umashankar Ghanshyam Verma utviklet en helt unik smaksmeny som du ikke kan gå glipp av – du får den kun hos New Delhi.

Les mer om vår Chef’s Table her.

Spis indisk tapas fra vår smaksmeny

Fra vår smaksmeny kan du bestille mindre tapastallerkener, perfekt for venner som har lyst til å spise litt av hvert. Bestill tre eller fem retter og del dem mellom dere. Våre servitører er selvsagt også behjelpelige til å sette sammen et nydelig måltid for dere. 

Vi har et godt utvalg av indisk brød (naan) som du kan bestille til maten. Av kjøtt kan du blant annet velge mellom kylling, biff, fisk, lam, fisk og reker. Kjøttet og fisken vi bruker er marinert i ukesvis for den beste smaksopplevelsen. 

Karri og street food

Smaken av karri er veldig populær blant våre gjester, og vi har selvfølgelig et stort utvalg av Curry-retter ved vårt indiske spisested i Oslo. Et annet populært element på vår meny er utvalget av street food. Dette er mindre retter som egner seg godt til lunsj eller til å deles. 

Tandoorovnen er en viktig del av det indiske kjøkken, også på New Delhi. Grillkullene på bunnen av ovnen sørger for en temperatur på 360-380 grader. Trekullet gir maten en svært delikat smak. 

 

En av Oslos beste spisesteder

New Delhi har testet oslofolkets chilitoleranse i snart 40 år. Nå kommer stamgjestenes barn med sine egne barn for å spise hos oss. New Delhi drives av familien Singh, som var blant de første som etablerte indiske restauranter i Oslo sentrum.

Vår stolthet ligger i å tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoorovnen og tilbereder et utvalg av Indias fristelser hver eneste dag – få servert mat som er fersk, deilig og godt krydret, akkurat slik god mat lages i India. 

Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet, for å danne en sosial og hyggelig ramme rundt måltidet. Vår meny er utviklet med mål om at de som er samlet rundt bordet skal nyte maten i en hyggelig atmosfære.

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.