Spisesteder i Oslo

Restaurant Oslo

Det indiske spisestedet New Dehli tilbyr god mat i moderne lokaler i Oslo sentrum. Her får du en helt spesiell kulinarisk opplevelse med eventyrlige, indiske smaker, som du ikke finner på andre spisesteder i Oslo. 

Velg mellom fem ulike styrkegrader fra vårt kjøkken, og avslutt måltidet med en deilig, indisk dessert. 

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori, eller du kan prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Vi har blant annet klassiske retter som Kylling Tikka Masala og et godt utvalg Naan. 

Få servert mat med sesongens sunneste og mest smakfulle råvarer. Vi gir deg en smaksopplevelse av de sjeldne ved vårt indiske spisested i Oslo. 

På menyen

Ved vårt indiske spisested i Oslo kan du velge mellom det beste fra det indiske kjøkken. Vi har både de klassiske rettene som du kanskje allerede kjenner, og moderne varianter av tradisjonelle retter. 

Vurder å bestille mindre tapastallerkener, perfekt for større selskaper som vil smake ulike retter. Bestill tre eller fem retter fra vår smaksmeny, som er satt sammen slik at flere kan dele. Er du sulten på mer, kan du også bestille indiske retter i vanlige middagsporsjoner. 

 

Vi har et godt utvalg av indisk brød (naan) som du kan bestille til maten. Av kjøtt kan du blant annet velge mellom kylling, biff, fisk, lam, fisk og reker. Kjøttet og fisken vi bruker ved vårt spisested i Oslo er marinert i ukesvis, for den beste smaksopplevelsen. 

Karri

Smaken av karri er veldig populær blant våre gjester, og vi har selvfølgelig et stort utvalg av Curry-retter ved vårt spisested i Oslo. Et annet populært element på vår meny er utvalget av street food. Dette er mindre retter som egner seg godt til å deles mellom spisevennene. 

Tandoorovnen er en viktig del av det indiske kjøkken, også ved vårt spisested i Oslo New Delhi. Grillkullene på bunnen av ovnen sørger for en temperatur på 360-380 grader. Trekullet gir maten en svært delikat smak.

Spisesteder i Oslo

New Delhi er et spisested i Oslo som har testet oslofolks chilitoleranse i snart 40 år. Nå kommer stamgjestenes barn med sine egne barn for å spise hos oss. New Delhi drives av familien Singh, som var blant de første som etablerte indiske spisesteder i Oslo sentrum.

Vår stolthet ligger i å tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoorovnen og tilbereder et utvalg av Indias fristelser hver eneste dag – få servert mat som er fersk, deilig og godt krydret, akkurat slik god mat lages i India. 

Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet, for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er utarbeidet på en slik måte at dette er mulig hos oss også. 

Vin og drikke til maten

Ved vårt spisested i Oslo finner du et utvalg viner som passer spesielt godt til indisk mat. Vårt spennende vinkart er i stadig utvikling, slik at vi kan gi våre gjester en vinopplevelse utenom det vanlige. Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te, og til avec kan vi by på cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac. 

Spør en av våre hyggelige servitører hvilken vin som passer til maten.

Bruk bestillingsskjemaet nedenfor for å booke et bord hos New Delhi!

Bestill bord

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.