Leter du etter en ekte indisk restaurant i Oslo sentrum?

New Delhi er en indisk restaurant som nylig flyttet inn i nye moderne lokaler på Tjuvholmen, etter nesten 40 år med suksess i Øvre Slottsgate. Vi har kapasitet til opptil 100 gjester, og har opplevd stor pågang siden åpningen i 2018.

Menyen er oppgradert og videreutviklet siden sist, blant annet av vår nyansatte og prisvinnende kokk Shyam Longani, uten at vi har mistet de tradisjonelle smakene som gjorde at New Delhi ble kåret til Oslos beste indiske restaurant flere år på rad.

Frister det med indisk mat i Oslo sentrum? Kom innom oss på Tjuvholmen eller bestill takeaway. Vi tilbyr også catering, forutsatt at vi får to dagers varsel i forveien.

Generasjoner med familietradisjoner

Familien Singh har opparbeidet seg et veldig godt renomme i restaurantbransjen, etter nesten 40 år med restaurantdrift i Oslo by. Singh var blant de aller første til å åpne en indisk restaurant i hovedstaden. Siden den gang har de åpnet flere restauranter, som Holy Cow og Listen to Baljit, begge med banebrytende konsepter og tilsvarende suksess.

Familien kommer fra Nord-India, nærmere bestemt Punjab, og som et resultat av dette er menyen hovedsakelig inspirert fra Punjabi-kjøkkenet. Punjabi-kjøkkenet er kjent for deres ekspertise innen friske grønnsaker og urter. Dette er også grunnen til at våre gourmet-kokker kun bruker friske råvarer når de tilbereder maten.

Les mer: Indisk restaurant

Moderne Indisk

New Delhi er en av de beste tilbyderne av indisk mat i Oslo sentrum. Målet vårt er å ta deg med på en unik reise gjennom Indias matkultur. Vi serverer alt fra kjøtt, fisk, kylling og vegetar, med eksepsjonelt gode sauser og appetitsvekkende krydre. Våre kokker tilbereder kyllingretter av sesongens mest forfriskende og aromatiske råvarer, servert med velsmakende tandoori sauser.

Et klassisk indisk måltid består som oftest av små som man deler med gjestene rundt bordet. Dette danner rammen for en herlig og sosial aften, hvor man kan smake på litt av hvert. Menyen er satt sammen slik at er mulig å bestille mange små retter på deling, og slik oppnå en herlig kulinarisk matreise gjennom India.  

Les mer: Bra restauranter i Oslo

Hjertelig velkommen til New Delhi

Ta med deg familie eller venner, og kom innom vår restaurant på Tjuvholmen. Vi sørger for at du og ditt selskap får en fantastisk aften med våre moderne og tradisjonelle retter. Drop innom eller bestill i forveien. Vi tilbyr også catering hvor du kan sette sammen menyen etter dine ønsker.

Velkommen!

Bestill bord: