Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk Oslo sentrum

Velkommen til New Delhi på Tjuvholmen for indisk mat i Oslo sentrum! Vi har testet nordmenns smaksløker i 40 år, og nå har vi tatt steget videre. 

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate har New Delhi flyttet inn i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Vi har satt sammen et indisk kokkelag av internasjonalt anerkjente mesterkokker, og menyen er oppgradert med en moderne og spennende vri. 

Vi garanterer at indisk mat i Oslo aldri blir det samme igjen! Ta med deg venner, kjæreste eller kollegaer på en autentisk, indisk smaksopplevelse hos New Delhi. 

Beste indiske restaurant i Oslo?

New Delhi har blitt kåret til Oslos beste indiske restaurant mange ganger, og etter at vi flyttet til Tjuvholmen har ikke anmelderne blitt mindre imponerte:

Dagbladets anmeldere kalte oss en “Indisk suksess på brygga”, og Aftenposten uttalte at “Nye New Delhi er nydelig”. Våre nye mesterkokker stilte nylig opp i VG for å teste indisk ferdigmat, og resultatet kan du lese mer om her

Flere indiske restauranter i Oslo

Familien Singh har opparbeidet seg et veldig godt renomme i restaurantbransjen, etter nesten 40 år med restaurantdrift i Oslo by. Singh var blant de aller første til å åpne en indisk restaurant i hovedstaden, og har siden den gang servert deilig indisk mat til Oslos borgere. 

Familien kommer fra Nord-India, nærmere bestemt Punjab, og som et resultat av dette er menyen hos New Delhi hovedsakelig inspirert fra Punjabi-kjøkkenet. Punjabi-kjøkkenet er kjent for deres ekspertise innen friske grønnsaker og urter. Dette er også grunnen til at våre gourmetkokker kun bruker friske råvarer når de tilbereder maten.

I tillegg til New Delhi står familien Singh bak flere populære restauranter i Oslo sentrum, inkludert Listen to Baljit på Solli plass og Masala Politics ved Stortinget. Du trenger med andre ord ikke reise helt til India for å smake på autentisk, indisk mat. 

 

Byens beste Butter Chicken?

Hos New Delhi får du servert tradisjonelle indiske retter, laget på oppskrifter som har gått i familien Singh i tradisjoner – ofte med en moderne vri. Det betyr at vi både serverer den folkekjære retter Butter Chicken, i tillegg til nye og unike varianter du bare får hos oss. Her møter street food fine dining i et moderne konsept. Kom og smak indisk mat servert på en helt ny måte du også!

Menyen er oppgradert og videreutviklet siden sist, blant annet av stjernekokken Shyam Longani som gjestet New Delhi i 2020, uten at vi har mistet de gode smakene som gjorde at restauranten vår ble kåret til Oslos beste indiske restaurant flere år på rad. 

En unik reise gjennom Indias matkultur

Målet vårt er å ta deg med på en unik reise gjennom Indias matkultur. Vi serverer alt fra kjøtt, fisk, kylling og vegetar, med eksepsjonelt gode sauser og aromatiske krydderblandinger. Våre kokker tilbereder Butter Chicken og Tikka Masala av sesongens mest forfriskende og aromatiske råvarer, servert med velsmakende tandoorisauser.

Ekte indisk mat

Et klassisk indisk måltid består som oftest av små retter som man deler med gjestene rundt bordet. Dette danner rammen for en herlig og sosial aften, hvor man kan smake på litt av hvert. Smaksmenyen vår er satt sammen slik at er mulig å bestille mange små retter på deling, og slik oppnå en herlig kulinarisk matreise gjennom India sammen.  

Indisk take away

Ta med deg familie og venner til vår restaurant på Tjuvholmen, eller bestill take away. Vi tilbyr indisk take away som kan hentes i restauranten, eller leveres ved avtale. 

Du kan også bestille indisk take away fra Wolt eller Wolt.

Indisk catering

Vi kan også by på catering, med levering til ditt selskapslokale. Vi sørger for at du og ditt selskap får en fantastisk aften med våre moderne og tradisjonelle retter. Sett sammen meny selv, eller la oss komponere et måltid du og dine gjester sent vil glemme. 

Det vi trenger å vite er:

  • Når eventet skal finne sted (dato og klokkeslett)
  • Hvor lokalene ligger (hvis vi skal levere)
  • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
  • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
  • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres

Etter at vi har fått informasjonen kommer vi tilbake med forslag om meny og et pristilbud. Maten kan enten hentes i restauranten på Tjuvholmen, eller du kan bestille levering. Vi har god erfaring med å servere selskap av alle størrelser, for eksempel konfirmasjon, dåp eller andre sosiale anledninger. 

Indisk mat i Oslo sentrum

Frister det med indisk mat i Oslo sentrum? Kom innom oss på Tjuvholmen eller bestill take away i dag, så kan du snart kose deg med deilige indiske smaker. Vår indiske mat er i særklasse, og vi lover en fantastisk aften med gode smaker. Vi gleder oss til å gi deg en unik, kulinarisk opplevelse av indisk i Oslo!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.