Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Oslo indisk restaurant

Oslo byr på mange indiske restauranter, men få har fått så mye ros og skryt som den indiske restauranten New Delhi.

New Delhi Indisk Restaurant ligger sentralt på Tjuvholmen i Oslo, og befinner seg i helt nyoppussede lokaler. Restauranten rommer 100 gjester og tilbyr også indisk takeaway og catering. Menyen er stor og variert, og her vil du garantert finne noe for enhver smak.

Besøk New Delhi i dag for en herlig indisk matopplevelse midt i hovedstaden!

Indisk restaurant som kun byr på det aller beste

Familien Singh, som driver New Delhi, kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og det er først og fremst denne delstaten familien har hentet inspirasjon fra.

Punjabi-kjøkkenet kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Derfor vil du kun få autentisk indisk mat som er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

Familien Singh var en av de første som etablerte en indisk restaurant i Oslo, og det begynner snart å bli over 30 år siden! Med lang fartstid i bransjen, har de rukket å bygge seg et godt rykte og mange gode restauranter. De skuffer aldri med sine banebrytende konsepter, og etter at New Delhi flyttet inn i nye lokaler på Tjuvholmen, har de også valgt å pusse opp menyen litt.

Ønsker du å reservere bord, eller bestille take away eller catering kan du besøke den indiske restauranten i Oslo, bruke kontaktskjema eller ringe på telefon.

New Delhi tilbereder fersk, deilig krydret indisk mat hver eneste dag. Restauranten har indiske gourmetkokker med en imponerende CV fra noen av Indias mest berømte restauranter.

Hvorfor prøve New Delhi?

I moderne lokaler i sentrum og med et stilfullt og varmt interiør, garanterer familien Singh en kulinarisk opplevelse når du besøker den indiske restauranten New Delhi.

Restauranten har plass til 100 spisegjester og tilbyr middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften i godt selskap, med mye god mat og drikke, indiske cocktails og deilig vin.

På menyen finner du fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-retter, eller du kan velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Prøv gjerne også en av restaurantens deilige kyllingretter sammen med sesongens sunne og smakfulle råvarer. Uansett smak, vil du garantert få en uforglemmelig matopplevelse.

 

Som en autentisk indisk restaurant kan du selvfølgelig også velge styrke på retten din. Velg mellom fem styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk.

Les mer: Restauranter Oslo sentrum

Hva kjennetegner indisk mat?

Indiske matretter har blitt svært populære i den vestlige delen av verden, og det er kanskje ikke så rart? Med sine unike smakssammensetninger og rike sauser er det få som ikke lar seg bli forført av indisk matkultur.

Det som gjør at indisk mat får den unike smaken, er sammensetningen av krydderne, ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den største forskjellen mellom norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. For eksempel brukes kardemomme, kanel og muskat for det meste i kaker på det norske kjøkken, mens i India brukes de i middagsrettene.

Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt sammen oppi samtidig.

På det indiske kjøkken må man følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes. Det er store geografiske forskjeller også på matfronten i India. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser, og er de rettene vi kjenner best til i den vestlige verden.  

Les mer: Asiatisk mat Oslo

Velkommen til New Delhi Indisk Restaurant i Oslo

Ser du etter en av de beste indiske restaurantene i Oslo, er New Delhi restauranten for deg. Her vil du oppleve en hyggelig betjening, smaksrike og deilige indiske retter, desserter og cocktails, samt få muligheten til å smake på indisk streetfood.

Velkommen til New Delhi Restaurant sentralt på Tjuvholmen i Oslo!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.