Indiske restauranter

Prøv “nye” New Delhi! Restauranten har opptil flere ganger blitt kåret blant de beste indiske restauranter i Oslo. Nå har vi åpnet i nye i moderne lokaler på Tjuvholmen. 

Ser du etter en restaurant som serverer autentisk indisk mat, men som også har retter med en ny og moderne vri? Da er den indiske restauranten New Delhi stedet for deg. I slutten av 2018 åpnet vi i nye lokaler på Tjuvholmen, og har i samme slengen oppgradert menyen med noen nye retter med en moderne vri. Du finner selvfølgelig også de tradisjonelle og velkjente rettene som restauranten har blitt kjent for.

Restauranten har plass til ca. 100 gjester, og tilbyr autentisk indisk mat som du kan dele mellom deg og ditt selskap. Vår indiske restaurant tilbyr også takeaway og catering, og er blant de beste indiske restauranter i Oslo på dette.

Ta med deg venner og familie og kom innom New Delhi på Tjuvholmen i dag for en deilig indisk middag. Velkommen!

Drevet på kjærlighet og familietradisjoner

Det er familien Singh som driver New Delhi. Familien kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Restauranten er blant mange indiske restauranter i Oslo, men har opptil flere ganger blitt kåret som en av de beste. Selv om restaurantens meny har matretter fra hele India, er maten først og fremst inspirert av Punjabi-kjøkkenet. Maten kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, krydder og urter, og du vil alltid få servert indisk mat tilberedt av ferske og friske råvarer, ikke frosne eller hermetiske.

Familien Singh var faktisk blant de første som åpnet en indisk restaurant i Oslo, og har i løpet av 30 år etablert seg godt i den indiske restaurantbransjen i byen. Ser du etter autentisk indisk mat er derfor New Delhi restauranten for deg. Her tilberedes det fersk og deilig krydret indisk mat hver eneste dag.

Verdensvante kokker

Restauranten har egne indiske gourmetkokker med erfaring fra hele verden og solide kokkekunnskaper. De står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av tradisjonelle og originale indiske matretter for deg og dine gjester.

Ønsker du reservere bord eller bestille take away eller catering? Besøk den indiske restauranten på Tjuvholmen eller ta kontakt via kontaktskjemaet under.

Les mer: Indisk restaurant Oslo

Spennende indisk mat og drikke

New Delhi er blant mange indiske restauranter i Oslo, men få har fått like mye ros som denne restauranten. Restauranten har en sentral beliggenhet midt på Tjuvholmen. Lokalene er nye og moderne med et stilfullt og varmt interiør, og her lover familien Singh at du er garantert en kulinarisk opplevelse. “Vi tilbyr eventyrlig indisk mat!” sier familien.

Restauranten har plass til 100 gjester og tilbyr middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften med deilig og smaksrik mat og drikke. Velg mellom fisk, kjøtt, vegetar og tandoori matretter. Prøv gjerne en av husets ferdigkomponerte indiske matretter eller en av restaurantens tradisjonelle kyllingretter, som er fylt av sesongens sunne og smakfulle råvarer.

Thali-retter

Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. På menyen vil du derfor finne både små og store retter som enkelt kan deles blant selskapet ditt.

Velg styrkegrad

Liker du spicy indisk mat? Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk.

Restauranten tilbyr også et spennende vin- og drikkekart, som er i stadig utvikling. Restauranten har et stort utvalg av gode viner, cocktails og mineralvann.

Ser du etter anbefalte indiske restauranter, er New Delhi restauranten for deg.

Velkommen til New Delhi

På menyen vår finner du både tradisjonelle og originale indiske matretter. Familien Singh har latt seg inspirere av både den vestlige matkulturen og laget matretter på tvers av indisk og vestlig kultur. Her kan du smake på alt fra street food til high class food og tradisjonelle indiske matretter.

New Delhi restaurant har servert deilig og unik indisk mat i hjertet av Oslo sentrum siden 2012, og er stolte av fremdeles tilby gjester en spennende reise matkultur i helt nye lokaler på Tjuvholmen. Dette er restauranten for deg som ser etter en av de beste indiske restauranter i Oslo.

Les mer: Bra restauranter i Oslo

Velkommen til New Delhi!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.