Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Bra restauranter i Oslo

Bra restauranter i Oslo 

Er du på utkikk etter bra restauranter i Oslo? 

Hos New Delhi kan vi by på autentisk indisk mat. Vår restaurant er kjent for sine deilige og tradisjonelle indiske retter, og i 2018 flyttet vi inn i helt nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Her har vi plass til 100 gjester, og tilbyr både drop-in, booking, take away og catering. 

Velkommen til oss! Vi gir deg og ditt selskap en autentisk og kulinarisk opplevelse, som tar deg med på en reise gjennom Indias matkultur. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en av Oslos beste restauranter.

Hvorfor prøve New Delhi?

New Delhi restaurant ligger sentralt på Tjuvholmen i nye og moderne lokaler. Med et stilfullt og varmt interiør, hyggelig personale og dyktige kokker, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse hos oss. 

Mange omtaler oss som en av de beste indiske restaurantene blant mange bra restauranter i Oslo. Vi byr på god mat og drikke, og varm stemning. Hos oss kan du ta en helkveld med deilig og autentisk indisk mat, og en unik drikkemeny med et godt utvalg av spennende viner og cocktails. 

 

Bestill fisk, kjøtt, vegetar eller tandoori-matretter eller prøv en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Prøv også en av våre smakfulle kyllingretter som er proppfulle av sesongens ferske råvarer. Uansett valg byr vi på en unik smaksopplevelse av de sjeldne.

Indisk mat

Ser du etter bra restauranter i Oslo, er New Delhi blant de beste på indisk mat. 

Det er nemlig sammensetningen av krydderne, og ikke det at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske, som gjør at indisk mat smaker så utrolig mye og så fantastisk. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. På det norske kjøkkenet brukes blant annet kardemomme, kanel og muskat i kaker og desserter, mens i indisk kultur brukes disse krydderne i middagsrettene. 

Hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge. Vi pleier å si at vi følger ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der resultatet blir den perfekte og smaksrike retten. Krydderne gir fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Det er store geografiske forskjeller i India, også på matfronten. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser, og det er også disse smakene som preger menyen vår. 

Indisk mat og vin

New Delhi er en av flere bra restauranter i Oslo, og best på indisk mat på grunn av vår unike sammensetning av ulike friske og deilige smaker. 

Vi har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur.

 

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn, mens medium allerede er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og tandaloo er supersterk. 

Vi kan tilby et spennende vinkart, som er i stadig utvikling. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec som Cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

Catering med indisk mat

Skal du arrangere et stort selskap, men har ikke bestemt deg for hva du skal servere gjestene? Vi tilbyr indisk catering til de fleste anledninger. Vi hjelper deg med å sette sammen et bra og variert måltid, som tilfredsstiller de fleste ganer – også de kresne!  

HUSK: Bestill alltid i så god tid som mulig.

  • Vi må ha endelig bekreftelse for bestillingen senest 2 dager før eventet 
  • Vi må ha bekreftet avbestilling senest 2 dager før eventet 
  • Små justeringer kan evt. imøtekommes inntil 24 timer før eventet 

Kom innom restauranten på Tjuvholmen eller kontakt oss på e-post for mer informasjon om catering. 

New Delhi – bra restauranter i Oslo

Familien Singh står bak New Delhi, og kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Sammen har de servert deilig, indisk mat flere steder i Oslo, og hver gang familien åpner en ny restaurant overøses familien med ros og gode anmeldelser. 

New Delhi var den første indiske restauranten i Oslo som familien åpnet. Siden åpningen har vi hatt gleden av å servere kanskje den beste indiske maten i byen. Dette tør vi å påstå på grunn av forkjærligheten vi har for indisk kultur, og forståelsen vi har for hva våre gjester ønsker. 

På menyen har vi matretter fra hele India, men oppskriftene baserer seg først og fremst på Punjabi-kjøkken. Maten består av en mengde friske grønnsaker, urter og mye smak. Rettene er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. 

Bra restauranter i Oslo

Vi har indiske gourmetkokker med lang erfaring som står ved tandooriovnen og tilbereder et utvalg av deilige og smakfulle indiske matretter. Vi baserer rettene våre på oppskrifter som har gått i generasjoner, og har derfor blitt en av de beste blant mange bra restauranter i Oslo.

Ønsker du reservere bord eller bestille take away eller catering? Benytt deg av kontaktskjemaet under for å legge inn en bestilling eller reservere bord.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.