Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Anbefalte restauranter Oslo

Ser du etter anbefalte restauranter i Oslo, kan vi anbefale vår indiske restaurant New Delhi. Her tar vi deg med på en unik smaksopplevelse basert på egne familietradisjoner og autentisk indisk mat. Restauranten har plass til 100 gjester i moderne og nye lokaler sentralt på Tjuvholmen, og vi tilbyr drop-in, bordreservering, catering og take-away.

New Delhi er Oslos anbefalte indiske restaurant

I Oslo finnes det en rekke indiske restauranter. New Delhi har blitt kåret til den beste flere år på rad, og er derfor blant Oslos anbefalte restauranter.

Familien Singh, som driver New Delhi, kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om restaurantens meny har matretter fra hele India, er maten først og fremst basert på Punjabi-kjøkkenet, som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Derfor vil du på New Delhi få autentisk indisk mat som utelukkende er tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. Familien Singh var en av de første familiene som serverte indisk mat i Oslo.

New Delhi tilbereder fersk, deilig krydret indisk mat. Våre gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av tradisjonelle indiske matretter basert på oppskrifter som har gått i generasjoner.

New Delhi er en av flere anbefalte restauranter i Oslo, og har en sentral beliggenhet som er enkel å komme seg til. I restauranten har vi plass til store selskap både for drop-in eller bordreservering. Ønsker du reservere bord eller bestille take away eller catering, kan du besøke vår restaurant på Tjuvholmen, sende oss en e-post eller ringe oss på telefon.

Les mer: Indisk restaurant

Hvorfor prøve New Delhi?

New Delhi har nylig flyttet inn i moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen i Oslo. Våre lokaler består av et stilfullt og varmt interiør, og hos oss vil du garantert få en kulinarisk opplevelse. Restauranten har plass til 100 spisegjester, og tilbyr deilige middagsretter til fornuftige priser. Ta med deg selskapet ditt, og tilbring en helaften her med god mat og drikke.

På menyen kan du blant annet velge mellom fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-matretter. Du kan også prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter som baseres på kokkens anbefalinger. Eller hvorfor ikke prøve en av våre kyllingretter, som er fylt av sesongens sunne og smakfulle råvarer?

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere, og madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, mens tandaloo er supersterk

Høres dette ut som noe for deg? Vi gir deg en smaksopplevelse av de sjeldne i vår godt anbefalte restaurant i Oslo.

Derfor er indisk mat unikt

Det som gjør at indisk mat får den unike smaken er sammensetningen av krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den største ulikheten mellom norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne.

Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke blande alle ingrediensene samtidig. Det gjelder å følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

I indiske mattradisjoner finnes det store geografiske forskjeller, og retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av tykke og smaksrike sauser sammensatt av spennende krydder og tilbehør.

Grunnen til at New Delhi er blant flere anbefalte restauranter i Oslo, skyldes våre spennende og smakfulle retter basert på indiske tradisjoner og familieoppskrifter.

Indisk mat og drikke

New Delhi kan tilby et spennende vinkart som vi stadig utvider. Vi har et stort utvalg av gode viner på flaske. Vi ønsker å gi våre gjester en vinopplevelse utenom det vanlige. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec, cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

New Delhi restaurant har servert indisk mat fra det nord-indiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur. Vi tilbyr eksklusive retter og retter som kan deles. Tradisjonelt sett skal et indisk måltid inneholde mange småretter som man deler mellom gjestene ved bordet. Dette er for å danne en sosial ramme rundt måltidet, og vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.

Les mer: Restaurant i Oslo sentrum

Catering med indisk mat

Vi tilbyr takeaway og catering.

Skal du arrangere et større event, men er usikker på hva du skal servere gjestene dine, kan vi anbefale indisk mat som buffet. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen et smakfullt og variert måltid.

Det vi behøver å vite er:

  • Når eventet skal finne sted (dag og klokkeslett)
  • Hvor (hvis vi skal levere)
  • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
  • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
  • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres

Send oss en forespørsel med skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg snarest med forslag til meny og pris. Enkleste kommunikasjonsmåte er å sende oss en e-post, men alternativt kan du også bruke telefon for catering. De mange valgalternativene du får hos oss er en av grunnene til at New Delhi er på listen over anbefalte restauranter i Oslo. Henting av mat er mulig etter avtale.

HUSK: Bestill alltid i så god tid som mulig.

  • Vi må ha endelig bekreftelse for bestillingen senest 2 dager før eventet
  • Bekreftet avbestilling må vi ha senest 2 dager før eventet
  • Små justeringer kan evt. imøtekommes inntil 24 timer før eventet

Velkommen til en av Oslos mest anbefalte restauranter! Vi gleder oss til å servere deg og dine gjester et spennende og smakfullt indisk måltid. 

Bestill bord

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.