Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk catering

Har du planer om å arrangere et arrangement med flere gjester, men er usikker på hva du bør servere dem? Kan vi friste med indisk catering? Bestiller du catering gjennom New Delhi, kan vi tilby deilige retter for enhver smak. Vi følger opp dine ønsker og behov, og tilbereder et festmåltid som vil glede små og store.

Høres dette ut som noe for ditt arrangement? Les videre om hvorfor vi har blitt kåret til byens beste indiske restaurant flere ganger på rad, og hvordan vi kan bistå deg.

Byens beste indiske restaurant

Indisk catering passer for deg som ønsker spennende indisk mat basert på familieoppskrifter som har gått i generasjoner. På grunn av disse unike oppskriftene, har New Delhi blitt kåret til en av Oslos beste indiske restauranter flere år på rad. Når du bestiller vår catering, setter vi sammen en meny som vil glede alle smaksløker, små som store. Vi kan blant annet tilby en kulinarisk opplevelse som er sammensatt av kylling, fisk, kjøtt, tradisjonelle karri- og tandooriretter eller vegetarretter, og retter av ulike styrkegrader. Med et måltid fra New Delhi, kan du tilby gjestene dine en indisk helaften – eller ihvertfall et indisk måltid som minner svært mye om indiske tradisjoner.

Du finner New Delhi i nye lokaler på Tjuvholmen. Her har vi mye rom for store selskaper, så dersom du ønsker å ta med arrangementet ditt til oss, er du hjertelig velkommen.

Les mer: Beste restaurant i Oslo

Meny

Vi tilbyr en variert meny for hele selskapet ditt når du bestiller indisk catering hos oss. Våre kokker setter sammen en egenkomponert meny som baserer seg på de rettene vi allerede serverer i restauranten. Vi tar hensyn til allergier og preferanser, og sørger for at alle gjestene blir fornøyde.

 

Menyen vår er stor og variert. Du kan blant annet smake på spennende varianter av indisk naan som er mykt, deilig og duftende, karri- og tandooriretter som smelter på tunga, indiske desserter som er søte og bitre, og mange andre spennende retter. Vi har en stor meny bestående av små og store retter som vil tilfredsstille alle smakssansene  – i et måltid. Gjennom vår cateringtjeneste kan vi sette sammen et flerretters måltid, eller et stort og variert måltid. Velg blant de mange smakfulle rettene våre, eller la oss sette sammen en meny for deg.

Les mer: Indisk

Besøk restauranten vår på Tjuvholmen

Er du usikker på om indisk catering er noe for deg og ditt arrangement, kan vi anbefale at du kommer innom restauranten i forkant. Slik kan du smake på menyen, og gjøre deg opp en mening om hva som kan passe dine gjester best. Ta med deg daten eller familien, og la restaurantbesøket bli til en indisk helaften.

Du finner oss i helt nye og eksklusive lokaler på Tjuvholmen. Når du kommer inn døren, vil du kjenne på en indisk, rolig og deilig atmosfære. Vi har jobbet hardt og lenge for å forbli en av de beste og mest besøkte indiske restaurantene i Oslo, og dette gjør vi ved å ha hjertet på rett sted. Derfor vil du i vår restaurant smake herlige retter, basert på oppskrifter som har gått i generasjoner.

Du kan enkelt booke bord hos oss online, men vi tar også imot drop-in kunder. Vi holder alltid deler av restauranten ledig, slik at vi enkelt kan ta imot spontane gjester. Kom gjerne innom dersom du befinner deg i området, så kan vi ta en hyggelig prat om indisk catering og indisk mat. Vi ønsker alle hjertelig velkommen.

Les mer: Indisk restaurant

Ta med deg maten hjem

Ønsker du å nyte et indisk måltid hjemme, kan vi også tilberede indisk take away. Velg blant en mengde deilige, indiske retter på menyen, og få maten pakket slik at du praktisk kan ta den med deg hjem. Ring på forhånd, slik at maten står klar når du er klar til å dra hjem.

Les mer: Indisk take away Oslo

Hvem er New Delhi?

New Delhi ble åpnet i 2012 av familien Singh, og familien er stolt av å kunne servere indisk mat basert på oppskrifter som har gått i generasjoner. Før New Delhi ble åpnet har Singh-familien bydd på indiske tradisjoner i over 30 år i Oslo, og har til nå åpnet en rekke tradisjonelle og utradisjonelle restauranter.

New Delhi får stadig god omtale i avisene, og har opptil flere ganger vunnet kåringer som byens beste indiske restaurant.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.