Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Restaurant på Aker Brygge

New Delhi er en indisk restaurant på Aker Brygge som serverer lunsj og middag. Restauranten vår er det perfekte stedet å spise middag før dere drar videre ut på byen. 

Middag Aker Brygge

Hos New Delhi kan du kose deg med deilig asiatisk mat i hyggelige omgivelser på Aker Brygge. Restauranten drives av familien Singh, som har servert mat til Oslos innbyggere i mer enn 40 år. Her får du en smaksopplevelse av de sjeldne, og vi garanterer at du blir god og mett. 

Vi tilbyr også lunsj på Aker Brygge

Byens beste restauranter

Restaurantene ligger på rekke og rad på Aker Brygge. Her får du mat av topp kvalitet med fjorden som utsikt. Vårt kjøkken tilbyr et mangfold av indiske retter med søtlige, syrlige, milde og sterke smaker. Vi har hentet den rike indiske krydderpaletten, og latt oss inspirere av de store variasjonene mellom ulike indiske regioner. 

Flere restauranter fra familien Singh:

 • New Delhi på Aker Brygge
 • Listen to Baljit på Frogner
 • Masala Politics på Karl Johan

Indiske mattradisjoner

Indias mattradisjon kan grovt deles inn i fire regioner: Det nordindiske, vestindiske, østindiske og sørindiske kjøkken. Fra nord kommer klassiske retter som tandoori, nan og butter chicken. I sør står det mer fisk og scampi på menyen, og det brukes rikelig med kokos. 

I vest finner vi svinekjøtt, vindaloo og et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt. Det østindiske kjøkken er svært ulikt de tradisjonelle rettene man forbinder med India, med smaker inspirert av annen asiatisk mat – det mongolske og kinesiske kjøkken blant andre. Ulike typer fiskecurry er populære i øst, og regionen er kjent for sine søte desserter.

Vår meny

Hos New Delhi har vi samlet noen av Indias aller mest spesielle retter, som passer perfekt for deg som skal ut og spise middag på Aker Brygge. Her er bare et lite utvalg av hva du kan smake på hos oss:

 • Tandoori med lammekoteletter
 • Ajowankrydret tandoori med laks
 • Prawn Biryani
 • Maharaja Beef

Street food

I tillegg til disse klassiske rettene, har vi også et godt utvalg av moderne street food. Er dere flere som skal ut og spise middag på Aker Brygge, passer det fint å bestille litt av hvert og dele over bordet:

 • Chicken Lollipop
 • Punjabi Samosa
 • Telicherry Pepper Prawns
 • Amritsari Tikki

Usikker på hva du skal bestille? Da anbefaler vi at du spør din servitør. Vi stiller gjerne opp og foreslår ulike retter som kan passe fint sammen, enten du er nybegynner eller erfaren med indisk mat. 

Vin til indisk mat

Vi kan tilby et spennende vinkart, som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner i flaske og glass til fornuftige priser, slik at alle våre gjester kan nyte en vinopplevelse utenom det vanlige. Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te. Som avec kan vi by på cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

Uteservering på Tjuvholmen

Vi har utvidet uteserveringen vår for å få plass til 120 gjester, og er stolte av å ha en av byens beste uteserveringer på trendy Tjuvholmen. Her kan du nyte utsikt med noe godt i glasset, og deilig indisk mat på bordet. 

Bestem din styrkegrad

Nordmenn er glad i å gå på indisk restaurant, men noen ganger kan maten bli litt for sterk for norske smaksløker. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader hos New Delhi:

 • Mild
 • Medium
 • Madras
 • Vindaloo
 • Tandaloo

Medium passer vanligvis for de aller fleste, men allerede her kan det bli for sterkt for barn og nybegynnere. Disse anbefales derfor å velge mild. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og svært populær blant indere. Tandaloo er ekstra sterk, og bør kun velges av de som vet at de kan takle det. 

Ved å bestille ris, yoghurt eller indisk brød til maten kan du ta noe av brodden av den sterke smaken. Våre hyggelige servitører er selvfølgelig behjelpelige med anbefalinger til styrkegrad. 

Indisk bruk av krydder

India som helhet er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og søte krydder. Krydderne er i seg selv ikke ukjente i Norge – kardemomme, kanel og muskat finnes i de fleste norske kjøkken. 

Forskjellen er at mens vi i Norge bruker søte krydder i desserter og bakst, brukes slike kryddertyper i middagsrettene i India. Ved vår restaurant i Oslo bruker vi kun de beste kryddersortene fra India, og sesongens ferskeste råvarer. Dermed kan du få en uforglemmelig indisk smaksopplevelse, perfekt etter en dag i Oslo. 

Beste spisesteder på Aker Brygge

Aker Brygge er kjent for mange gode spisesteder og restauranter. Vi er stolte av å føye oss inn i rekken av restauranter med alle mulige smakspaletter. Er du i Oslo og sulten på middag, bør du selvfølgelig komme til oss.

Les mer om spisesteder i Oslo

Du finner New Delhi på Tjuvholmen, sentralt plassert i Oslo sentrum. Herfra er det kort vei til byens fasiliteter, enten du skal videre til neste restaurant, ta båten ut på fjorden, eller være turist på Akershus Festning.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.