Looking for the best Indian restaurant in Oslo?

At New Delhi, we have a passion for making sure our customers have authentic, delicious genuine Indian food with newly renovated restaurant and great staff that takes care of you from moment you step in to one of the best indian restaurants in downtown Oslo.

From our humble start, New Delhi has been recognised by media & customers alike as one of Oslo’s best restaurants. Several Norwegian newspapers as Aftenposten, Vg and Dagbladet has rated us as one of Oslo’s best Indian restaurants.

We unusually combine a panoramic range of proper Indian food – pioneering street food, tandoori dishes, daily changing freshly made vegetables, flavourful grills, regional curries, biryanis.

Our food is uniquely from the true sources of Indian food – the gourmet homes & street stalls across India’s regions.

 

Hvorfor prøve New Delhi?

I moderne lokaler i Oslo sentrum, med stilfullt og varmt interiør, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse av vår eventyrlige restaurant Oslo. Restauranten har plass til 100, og middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helkveld med god mat og drikke. Spesielt vinlisten er å anbefale, vi har en av Oslos beste vinliste mht. pris.

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori matretter eller du kan velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Eller hvorfor ikke prøve en av våre kyllingretter, som er fylt av sesongens sunne og smakefulle råvarer. Vi gir deg uansett en smaksopplevelse av de sjeldne i vår restaurant Oslo.

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk, i vår restaurant Oslo.

 

Hva er indisk mat?

Det som gjør at indisk mat får den unike smaken, er sammensetningen av krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. Blant annet kardemomme, kanel og muskat bruker nordmenn i kaker, mens i vår restaurant Oslo går de i middagsrettene. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt sammen oppi med engang.

Du må følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når
de tilsettes.

Det er store geografiske forskjeller også på matfronten. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser.

 

Catering med indisk mat

New Delhi Restaurant tilbyr catering til de fleste anledninger. Vi foreslår indisk mat som buffet – la oss hjelpe deg å sette sammen et bra og variert måltid, som tilfredsstiller de fleste ganer (også de kresne).

 

Det vi trenger å vite er:

  • Når eventet skal finne sted (dag og klokkeslett)
  • Hvor (hvis vi skal levere)
  • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
  • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
  • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres.

 

Når vi vet alt dette, kan vi begynne å sette sammen menyen.

Send oss en forespørsel med skjemaet under, så skal vi komme tilbake snarest, med forslag til meny og pris. Enkleste kommunikasjon er å sende oss en epost , men alternativt kan også brukes telefon for catering.

Henting av mat i vår restaurant Oslo i Oslo, er mulig etter avtale.

 

HUSK: Bestill alltid i så god tid som mulig.

  • Vi må ha endelig bekreftelse for bestillingen senest 2 dager før eventet.
  • Bekreftet avbestilling må vi ha senest 2 dager før eventet
  • Små justeringer kan evt. imøtekommes inntill 24 timer før eventet

 

Vin til indisk mat

Vi kan tilby et spennende vinkart, som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner i flaske, til latterlig lave priser sammenlignet med andre restaurant Oslo, og vi ønsker å gi våre gjester en vinopplevelse utenom det vanlige. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec. Cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

 

Meny

New Delhi restaurant har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i indisk mat-kultur. Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet, for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.

Lunsj meny
Smak meny
Hovedmeny
Brød og dessert