Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk mat Oslo take away

Nyt deilig indisk mat i Oslo med take away.

Er du sulten på indisk mat, men ønsker ikke å spise middagen ute, kan du enkelt bestille deilig indisk take away hos New Delhi.

New Delhi har flere ganger blitt kåret til byens beste indiske restaurant, og i slutten av 2018 åpnet de i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. I forbindelse med nyåpningen, fikk også menyen en liten renovering, og restauranten tilbyr nå en rekke nye og spennende retter. Du finner selvfølgelig også gamle klassikere, laget av indiske kokker med en spennende bakgrunn innenfor det indiske kjøkken.

Bestill indisk mat som take away hos New Delhi Restaurant i dag.

Forkjærlighet for indisk mat

Familien Singh står bak den indiske restauranten New Delhi, og har med alle sine år i bransjen bygget opp et godt rennomé i restaurantbransjen. Familien var blant de første som startet en indisk restaurant i Oslo, og siden har de rukket å etablere seg godt på markedet. De har åpnet en rekke indiske restauranter med banebrytende konsepter, som alle har fått ros blant gjester og matanmeldere. Blant disse finner du Holy Cow og det nyeste tilskuddet og street food restauranten Listen to Baljit.

Familien bak New Delhi har en avslappet holdning til restauranten sin, og en forkjærlighet for indisk mat og egne familietradisjoner. Dette kombinerer de alltid når de skaper en ny matrett til sin allerede innholdsrike meny. Da restauranten åpnet på ny i helt moderne lokaler på Tjuvholmen, fikk de også noen nye spennende retter på menyen. Her er det mye deilig mat å glede seg over!

Har du ikke fått testet ut “nye” New Delhi enda, og ser etter et bra sted å hente indisk take away, vil matrettene fra denne restauranten være et av byens beste alternativer. Ring på forhånd eller kom innom restauranten for en unik smaksopplevelse.

Lover en kulinarisk opplevelse

I moderne lokaler i hjertet av Oslo, og med stilfullt og varmt interiør, lover familien Singh en kulinarisk opplevelse. Restauranten har plass til ca. 100 spisegjester, og menyen er proppfull av middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften med deilig indisk mat og drikke, eller bestille indisk mat i Oslo som take away.

På menyen kan du velge mellom fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-matretter, eller du kan velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Eller hvorfor ikke prøve en av restaurantens populære kyllingretter, som er fylt av sesongens sunne og smakfulle råvarer? Uansett hva du velger, lover restauranten en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige.

New Delhi tilbereder fersk, deilig krydret indisk mat hver eneste dag. Restauranten har indiske gourmetkokker som står ved tandoori ovnen og tilbereder et utvalg av klassiske indiske matretter. Vi tilbyr Oslos beste take away innen indisk mat.

Ønsker du å reservere bord eller bestille indisk take away eller catering, kan du besøke oss på Tjuvholmen eller kontakte restauranten på telefon eller via kontaktskjema.  

Les mer: Indisk restaurant Oslo

Velkommen til New Delhi

I tillegg til å by på deilig indisk mat som take away, kan du også nyte en helaften med familie og venner i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Menyen er spesielt tilpasset sosiale sammenkomster, ved at rettene enkelt kan deles mellom deg og dine venner. Du kan også velge eksklusive retter helt for deg selv.

Den indiske restauranten New Delhi har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012. Vi er stolte av fremdeles tilby gjestene en spennende reise gjennom indisk matkultur. På menyen finner du både tradisjonelle og utradisjonelle indiske matretter. Familien Singh har latt seg inspirere av både den vestlige matkulturen og laget matretter på tvers av indisk og vestlig kultur. Her kan du smake på alt fra street food til high class food.

Høres dette ut som noe for deg? Bestill indisk take away eller kom innom restauranten i dag.

Les mer: Restauranter Oslo sentrum

Velkommen!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.