Pakistansk mat

Er du på utkikk etter pakistansk mat?

I Oslo sentrum finnes det en rekke indiske restauranter som serverer god mat, og New Delhi har blitt kåret til en av byens beste restauranter blant indisk og pakistansk mat. Restauranten har plass til 100 spisegjester, og tilbyr også god mat til takeaway og indisk catering.

Høres dette ut som noe for deg? Bestill bord online eller kom innom for en smakfull middag i dag.

Familierestaurant

Ser du etter autentisk indisk og pakistansk mat? Da er New Delhi restauranten for deg.

Familien Singh driver New Delhi, og kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om restaurantens meny har matretter fra hele India og Pakistan, er rettene først og fremst inspirert av Punjabi-kjøkkenet. Matrettene kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Rettene er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer fremfor frosne og hermetiske.

Familien Singh var blant de første til å drive en indisk restaurant i Oslo. I dag har de åpnet en rekke suksessfulle restauranter, som alle har mottatt mye oppmerksomhet for sine banebrytende konsepter. New Delhi byr på fersk, deilig og krydret indisk og pakistansk mat hver eneste dag. Restauranten har også indiske gourmetkokker som står ved tandoori-ovnen og tilbereder et bredt utvalg av tradisjonell indisk og pakistansk mat.

Hvorfor prøve New Delhi?

New Delhi Restaurant åpnet på ny i moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen i slutten av 2018. Med et stilfullt, moderne og varmt interiør og en meny proppfull av deilige matretter, får du garantert en kulinarisk opplevelse. Restauranten har plass til ca. 100 spisegjester, og tilbyr middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften med god mat og drikke i godt selskap.

På menyen finner du blant annet et stort utvalg av fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-retter. Du kan også velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Spør gjerne servitøren om kokkens anbefalinger, eller prøv en av restaurantens populære kyllingretter. Disse består av sesongens sunne og smakfulle råvarer. Uansett hvilken rett du velger vil du garantert smake noe utenom det vanlige.

Liker du spicy indisk og pakistansk mat? Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk.

Indisk og pakistansk mat

Det som gjør at indisk og pakistansk mat får den unike smaken er sammensetningen av krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den største forskjellen mellom norsk og pakistansk mat er bruksområdet av krydderne. Kardemomme, kanel og muskat brukes ofte i kaker og desserter på det norske kjøkkenet, mens i indisk og pakistansk matkultur bruker man disse ingrediensene i middagen. Selve hemmeligheten bak å lage god indisk og pakistansk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt oppi samtidig. Vi sier ofte at en må følge ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

På menyen til New Delhi finner du både tradisjonelle og utradisjonelle indiske og pakistanske matretter. Familien Singh har latt seg inspirere av den vestlige matkulturen, og satt sammen retter på tvers av indisk og vestlig kultur. Her kan du smake på alt fra street food til high class.

Velkommen til New Delhi

New Delhi tilbyr et spennende vin- og drikkekart med et stort utvalg av god vin og drikke til fornuftige priser. Restauranten serverer også mineralvann, kaffe og indisk te, gjerne med en avec, som cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

New Delhi restaurant har servert god indisk og pakistansk mat i hjertet av Oslo sentrum siden 2012, og er stolte av fremdeles tilby gjestene en spennende reise gjennom indisk og pakistansk matkultur i helt nye lokaler på Tjuvholmen. Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. På menyen vil du derfor finne både små og store retter som enkelt kan deles blant gjestene dine.

Les mer: Indisk restaurant Oslo

Velkommen til New Delhi!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.