Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk restaurant Oslo sentrum

Leter du etter en indisk restaurant i Oslo sentrum? New Delhi holder til sentralt på Tjuvholmen, en av Oslos mest trendy bydeler. 

Hos New Delhi får du servert det beste fra det indiske kjøkken. Ta turen til vår flotte restaurant hvis du ønsker en deilig, kulinarisk opplevelse i moderne omgivelser. Vi byr på eksotisk indisk mat, laget av autentiske oppskrifter fra India – med vår egen moderne vri. 

Vi har lagt mye omtanke i menyen hos New Delhi, og tilbyr både tradisjonell og utradisjonell mat. Dermed kan vi være sikre på at alle som besøker oss blir fornøyde og mette. Uansett om du ønsker deg et gourmetmåltid eller rask streetfood, finner du det du har lyst på hos oss. 

Oslos beste indiske mat

Etter å ha servert Oslos innbyggere i 40 år, er vi ganske sikre på at vi har Oslos beste indiske mat. Kom til New Delhi for å bedømme maten selv – du finner vår indiske restaurant i Oslo sentrum, flott plassert på Tjuvholmen. Her blir du møtt av nyoppussede lokaler og eventyrlige indiske smaker. Vi byr på både middag og dessert.

Indiske smaker er legendariske, og basert på en unik sammensetning av ulike kryddere. Indiske ingredienser er ikke fremmede i Norge, men her brukes de gjerne i kaker og bakst. I India brukes krydder som kardemomme, muskat og kanel i middagsrettene. 

Hemmeligheten bak å lage skikkelig god, indisk mat, er timing. Det nytter ikke å hive alt i gryta og la maten lage seg selv, slik man gjerne gjør med norske tradisjonsretter. I indisk mat skal ingrediensene og krydderne tilsettes i riktig rekkefølge til riktig tid, slik at man lokker fram hver eneste en av de deilige smakene. 

Velg din egen styrkegrad

Ved vår indiske restaurant i Oslo sentrum kan du velge din egen styrkegrad på maten. India er kjent for sine sterke matretter, med sauser som er smaksatt sterke og søte krydder. Maten kan noen ganger bli for sterk for norske smaksløker, og derfor kan du velge din egen styrkegrad hos oss:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

For å ta brodden av den sterke maten, bør du bestille ris eller brød ved siden av maten. Spør gjerne en av våre hyggelige servitører hvis du er usikker på hvilken styrkegrad som passer akkurat deg. 

Unik restaurant i Oslo sentrum

Ved vår indiske restaurant i Oslo sentrum verdsetter vi familiehistorie og gode tradisjoner. New Delhi drives av familien Singh som opprinnelig kom til Norge på begynnelsen av 1980-tallet. Familien har vært involvert i oppstarten av totalt fire restauranter i Oslo sentrum, og vet hva som skal til for å gjøre hver eneste gjest fornøyd. 

Familien Singh kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og menyen er preget av oppskrifter som har gått i familien i generasjoner. I tillegg til dette har familien reist rundt i India for å finne nye og spennende smaker, og serverer i dag en meny med innslag fra hele det indiske kontinent. 

Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et deilig utvalg av indiske matretter. Her får du både tradisjonelle og utradisjonelle retter, gjerne servert med en moderne vri. 

Velkommen til oss!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.