Brunsj Oslo

Velkommen til New Delhi på Tjuvholmen i Oslo! Brunsj serveres hver lørdag og søndag fra 11-13.30.

Oslos beste brunsj?

New Delhi er en restaurant på Tjuvholmen i Oslo som serverer det aller beste fra India. Det indiske kjøkken er legendarisk for sine unike smaker og sammensetning av ulike kryddere. Vi respekterer de indiske tradisjonene, og byr på en helt spesiell kulinarisk opplevelse som det er vanskelig å finne maken til. 

Du trenger ikke reise helt til India for å spise skikkelig, god mat!

Vi mener selv at vi serverer den beste brunsjen i Oslo. Reserver et bord i dag og prøv du også! Etter å ha testet norske smaksløker i snart 40 år, kan vi garantere for at du kommer til å finne noe du liker på menyen. Snakk gjerne med en av våre servitører hvis du ønsker å sette sammen en smaksmeny. 

Thali til brunsj

Hos New Delhi har vi hentet inspirasjon fra indisk gatekultur, og serverer klassisk mat med en moderne tvist. Thali er den indiske betegnelsen på et måltid som består av mange forskjellige retter, og dette er en tradisjonell måte å innta et måltid på i India. 

Vi serverer indisk brunsj i Oslo med en moderne vri!

 

Er dere flere som skal spise brunsj i Oslo, bør dere bestille thali. De små rettene lager en flott sosial ramme rundt måltidet, og gir alle mulighet til å smake på litt forskjellig. Dette er kanskje den beste måten å bli kjent med det mangfoldige indiske kjøkken på. 

Bli kjent med det indiske kjøkken

India er et stort land, og hvis vi deler landet grovt inn i nord, sør, øst og vest finner vi betydelige variasjoner i både mat, kultur, klima, språk og tradisjoner. Felles for de indiske rettene er at de er fargerike og har mye smak, tekstur og duft, men bortsett fra det består det indiske kjøkken av et stort mangfold av retter. 

Vår indiske restaurant er det perfekte stedet å bli kjent med det indiske kjøkken. Vår smaksmeny er inspirert fra den indiske gatekulturen, og her finner du:

  • Street & Sabzi
  • Buns and Road & Rail

Street & Sabzi passer godt for et mindre måltid, mens Buns and Road & Rail egner seg bedre hvis du er i humør for litt mer mat. I tillegg har vi et godt utvalg av indisk brød som du ikke bør gå glipp av. 

Hos New Delhi får du alt du trenger

Vi legger til rette for et hyggelig måltid, og sørger for at du får alt du trenger for en vellykket brunsj i Oslo. Skal du møte kolleger over et brunsjmøte? Eller skal du og kjæresten på en romantisk brunsjdate? Da finnes det ikke noe bedre sted enn New Delhi. 

Frokost og lunsj er ut – inviter vennene dine på brunsj hos New Delhi!

New Delhi egner seg for både store og små anledninger, og derfor kaller vi oss selv den beste restauranten i Oslo. Vi har flyttet inn i moderne lokaler på Tjuvholmen, og tatt med oss det beste av indisk dekor og stemning. 

Chambre Séparée

Foretrekker dere et eget lokale, kan dere booke Chambre Séparée eksklusivt for deres selskap. Dette er et privat område i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. 

Chambre Séparée gir brunsjen en eksklusiv ramme.

I vårt Chambre Séparée får alle gjestene god plass, samtidig som det er mulig å holde en samtale mellom hver og en. Det er godt tilrettelagt for å dele et utvalg av indiske retter fra vår smaksmeny – perfekt for brunsj i Oslo. 

Brunsj serveres hos New Delhi hver lørdag og søndag fra 11-13.30.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.