Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Beste restauranter i Oslo

New Delhi er en av Oslos aller beste indiske restauranter. Vår meny holder høy kvalitet, og vi har byens beste Tikka Masala – det mener hvertfall vi!

Tror du oss ikke? Da bør du booke et bord og teste selv. Menyen vår er utarbeidet av noen av Indias beste kokker, med bakgrunn fra verdensledende hotellkjøkken og Michelin-restauranter. Du kan trygt komme hit med høye forventninger.

Populære spisesteder på Tjuvholmen

New Delhi er en indisk restaurant som nylig flyttet til nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Restauranten vår har plass til ca. 100 gjester og har helt siden åpningen opplevd stor pågang. 

Vi tilbyr også takeaway for de som måtte ønske det, i tillegg til catering med minimum to dagers varsel i forveien. Takeaway kan hentes selv i restauranten, eller bestilles hjem med Wolt

Slik ble New Delhi en av Oslos beste restauranter 

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate, pakket familien Singh restauranten sammen og flyttet til nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Familien ønsket å ta restauranten inn i fremtiden uten å gå på kompromiss med de indiske smakene – én rett av gangen.

Visjonen til Gurdial Singh ble bevart, nemlig å bringe smaken av New Delhi til Oslos befolkning. Vårt spisested serverer retter hentet fra de mest eksotiske hjørner av India, og menyen er utviklet av et kokketeam som vet å sette smaken i sentrum.

Singh-dynastiet, kaller de oss. Smakene som bergtok riksavisenes matjournalister, som kåret oss til Oslos beste indiske restaurant flere år på rad. Nesten alt er nytt. Men dere kommer til å kjenne den igjen. Den kalles smaken av New Delhi.

Vår meny

Etter at New Dehli flyttet inn i nye lokaler fikk menyen et lite oppløft med mange spennende nye retter. Du finner selvsagt også de gode gamle klassikerne, laget av kokker med en unik ekspertise innenfor det indiske kjøkken. 

Våre fantastiske gourmetretter er mye av grunnen til at vi er en av de mest populære restaurantene i Oslo. På menyen finner du som sagt gamle klassikere som har vært populære favoritter i en årrekke, i tillegg til nye spennende tilskudd. Her finner du med andre ord noe for enhver smak. 

Les mer: Beste indiske restaurant i Oslo

Indisk vinkart

Vi tilbyr også et spennende vinkart som stadig er i endring. Spør gjerne din servitør om tips til vin eller annen drikke som passer godt til maten du har bestilt.  

Indiske cocktails – vår bar

I tillegg finner du flere gode drinker og cocktails som passer perfekt til de ulike rettene, eller som en spicy avslutning på måltidet. New Delhi har nylig pusset opp cocktailbaren, så her kan du sitte og nyte en fargerik indisk drink, og se det yrende livet på Tjuvholmen.

Tilpass styrkegrad

God mat blir enda bedre når den er spicy. Hos New Delhi kan du velge mellom fem ulike styrkegrader på maten. Disse er:

 • Mild – god start for nybegynnere og barn
 • Medium – kan være sterk for nybegynnere
 • Madra – sterk
 • Vindaloo – meget sterk
 • Tandaloo – supersterk

Takeaway i Oslo

Vi byr på en kulinarisk reise utenom det vanlige, også for deg som ønsker å nyte maten hjemme. Skal du få venner eller familie på besøk og ønsker å by på noe spesielt? Da bør du arrangere indisk helaften hjemme i egen stue, og bestille takeaway fra New Delhi. 

Rettene på menyen er satt sammen av krydder, urter, grønnsaker, fisk, kjøtt, kylling og vegetar, i tillegg til tradisjonelle tandoori- og karriretter. Menyen tar deg med på en indisk reise, og de fleste av rettene våre passer svært godt til deling. 

Vi er en av få restauranter i Oslo som tilbyr utkjøring av maten. Ring oss på 22 33 63 72 for å bestille. Husk å velge mellom en av våre fem ulike styrkegrader. 

Indisk catering

New Delhi tilbyr også catering for større og mindre selskaper. Skal du holde et arrangement og er usikker på hvilken mat som passer best, kan vi varmt anbefale indisk buffet. Da setter vi sammen flere av våre mest populære retter med ulik smak og styrke, slik at alle gjestene kan finne sin favoritt. 

Alle elsker indisk mat! Indiske smaker er blant de beste i verden, og vi har hentet de mest eksotiske smaker basert på indiske råvarer til Oslo sentrum. Kanskje du finner en ny favoritt? Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en meny som passer til ditt arrangement. 

Det vi trenger å vite er: 

 • Når arrangementet skal finne sted (klokkeslett og dato)
 • Adresse (hvis vi skal levere)
 • Hvor mange gjester vi skal lage til (voksne, barn, etc.)
 • Spesielle hensyn vi må ta (allergier eller lignende)
 • Om det er noen populære retter eller smaker på menyen som skal prioriteres

Send oss informasjonen på post@newdelhi.no, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig med et forslag til meny og pris. 

VIKTIG: 

 • Vi trenger en endelig bekreftelse på bestillingen minimum to dager før arrangementet
 • Avbestilling må være bekreftet minimum to dager før arrangementet
 • Eventuelle justeringer kan imøtekommes med beskjed minst 24 timer før arrangementet

Book vårt Chambre Séparée

Hos New Delhi kan vi også by på et flott og nyoppusset Chambre Séparée, som passer perfekt til deg som skal feire jubileum, bursdag, firmafest eller en annen morsom anledning. 

Vårt Chambre Séparée er en privat avdeling i restauranten som egner seg perfekt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. Her får hele selskapet god plass, samtidig som hver av gjestene har mulighet til å prate sammen. Lokalet egner seg også godt hvis det skal holdes taler eller annonseringer. 

En restaurant med mat du husker

Vår mat er unik i Oslo, og vi har hatt mange fornøyde gjester og matanmeldere på besøk. Dagbladet kalte oss en indisk suksess på brygga; Aftenpostens anmeldere kalte maten vår nydelig; og vi har mange strålende omtaler på TripAdvisor.

Er du i Oslo, er restauranten vår vel verdt et besøk. Vår unike meny med et helt spesielt matkonsept skiller seg ut blant Oslos mange restauranter, fordi vi serverer tradisjonell indisk mat basert på oppskrifter som har gått i generasjoner – alltid med en moderne vri. 

Vi har utfordret smaksløker i Oslo i mer enn 40 år. Alle finner noe de liker på New Delhis meny. 

Unik smaksmeny

Smaksmenyen består av klassiske indiske retter med en moderne tvist, og er inspirert av indisk gatekultur. Rettene kan bestilles i to forskjellige størrelser:

 • Street & Sabzi (små tallerkener)
 • Buns and Road & Rail (vanlige tallerkener)

Per person anbefales det å bestille et par små tallerkener og en vanlig tallerken. Vi anbefaler også å dele de forskjellige rettene mellom seg. Dermed kan hele selskapet smake på litt av alt. Dette skaper en sosial og hyggelig ramme rundt måltidet, og det er akkurat slik indisk mat skal nytes. 

En av Oslos beste restauranter?

Vår meny består av alt fra tradisjonelle indiske retter til spennende nye tilskudd med en moderne vestlig vri. New Delhi har latt seg inspirere av vestlig matkultur, og rettene er derfor en herlig kombinasjon av indiske tradisjoner, vestlig matkultur og moderne street food. 

På vår restaurant kan du smake alt fra trendy streetfood, til high class dining og tradisjonelle indiske retter som har gått gjennom generasjoner av familietradisjoner. Vi gir deg en indisk reise med en vestlig vri som gjør New Delhi til en av de restaurantene i Oslo du bare ikke kan gå glipp av.

Bordbestilling

Bestill bord gjennom vår online booking, eller drop innom hvis du tilfeldigvis er i sentrum. Vi holder alltid av deler av restauranten til gjester som ønsker å spise spontant. Dermed kan du og selskapet ditt nyte en dag i Oslo, og komme til New Delhi til ferdig dekket bord. 

Som en av Oslos beste restauranter sørger vi for at du og selskapet ditt får en herlig matreise gjennom Indias regioner – uten å forlate Oslo sentrum. 

New Delhis tradisjon og historie

Restauranten New Dehli ble startet av familien Singh. De var blant de aller første til å åpne en indiskbasert restaurant i Oslo by. Dette er nesten 40 år siden. Siden den gang har familien åpnet flere restauranter i Oslo som Holy Cow og Listen to Baljit, som alle byr på hvert sitt unike konsept av indisk mat. Den seneste restauranten i porteføljen er Masala Politics, en indisk restaurant med et politisk konsept plassert like bak Stortinget. 

Familien Singh er kjent for å tenke litt utradisjonelt og utenfor boksen, og derfor er det ikke unormalt at de overrasker med noe spennende og nytt på menyen. 

Familien Singh kommer fra den nordindiske regionen Punjab, noe menyen er inspirert av. Punjab-området er kjent for et stort fokus på friske grønnsaker, krydder, urter og en god og fyldig smak. Det er denne matkulturen som har gjort New Delhi til en av Oslos beste restauranter.

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.