Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Indisk i Oslo

Velkommen til New Delhi på Tjuvholmen for indisk i Oslo! Vi har testet nordmenns smaksløker i 40 år, og nå har vi tatt steget videre. 

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate har New Delhi flyttet inn i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Vi har satt sammen et indisk kokkelag av internasjonalt anerkjente mesterkokker, og menyen er oppgradert med en moderne og spennende vri. 

Vi garanterer at indisk i Oslo aldri blir det samme igjen! Ta med deg venner, kjæreste eller kollegaer på en autentisk, indisk smaksopplevelse hos New Delhi. 

Oslos beste indiske restaurant?

New Delhi har blitt kåret til Oslos beste indiske restaurant mange ganger, og etter at vi flyttet til Tjuvholmen har ikke anmelderne blitt mindre imponerte:

Dagbladets anmeldere kalte oss en “Indisk suksess på brygga”, og Aftenposten uttalte at “Nye New Delhi er nydelig”. Våre nye mesterkokker stilte nylig opp i VG for å teste indisk ferdigmat, og resultatet kan du lese mer om her

Du trenger med andre ord ikke reise helt til India for å smake på autentisk, indisk mat. Hos New Delhi får du servert tradisjonelle indiske retter, laget på oppskrifter som har gått i familien Singh i tradisjoner – ofte med en moderne vri. Hos oss møter street food fine dining i et moderne konsept. Kom og smak, du også!

Indisk mat og tradisjoner

India er et digert land, og det er store regionale forskjeller både innen mat, kultur, språk og tradisjoner. Matretter som Kylling Tikka Masala og Kylling Korma er noen av de mest kjente rettene fra det nordindiske kjøkken, preget av fyldige og smaksrike sauser. I sør står det mer fisk og scampi på menyen, og her brukes også rikelig med kokos. 

I vest finner vi svinekjøtt, vindaloo og et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt. Det østindiske kjøkken er svært ulikt de tradisjonelle rettene man forbinder med India, med smaker inspirert av annen asiatisk mat – det mongolske og kinesiske kjøkken blant andre. Ulike typer fiskecurry er populære, og regionen er kjent for sine søte desserter. 

Familien Singh kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og menyen hos New Delhi er naturlig nok inspirert av det nordindiske kjøkken – i tillegg til innslag av andre regioner. Har du lyst på en smaksreise gjennom hele India, kan vi anbefale Listen to Baljit. Familien Singh står bak denne restauranten også, men her handler det om moderne street food fra hele det indiske kontinent.

Indisk Oslo – Reserver bord nå!

Er du klar for å spise på New Delhi – restauranten som er verdig tittelen “Oslos beste indiske restaurant”? Reserver et bord nå, eller kom innom vår restaurant for drop-in. Vi gleder oss til å gi deg en unik, kulinarisk opplevelse av indisk i Oslo!

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.