Indisk Frogner

Er du på utkikk etter indisk på Frogner? Sjekk ut vår meny.

New Delhi er en indisk restaurant, som etter 40 år i Øvre Slottsgate har flyttet inn i nye og moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen. Holder du til på Frogner, og ønsker unik og autentisk indisk mat basert på oppskrifter som har gått i generasjoner, er New Delhi en kort spasertur unna deg.  

Kom innom eller reserver bord i dag! Vi har god plass til deg og dine venner, enten dere vil sitte på uteserveringen vår eller innendørs med den nyoppussede cocktailbaren. Vi tilbyr også catering og takeaway til store og små selskaper. 

Indisk restaurant på Frogner

Du finner den indiske restauranten New Delhi i helt nye og moderne lokaler på Tjuvholmen, sentralt i Oslo sentrum og i nærheten av Frogner. Her kan vi by på en spennende meny, fullspekket med kulinariske opplevelser fra hele India.

Her kan du ta en helaften med god mat og drikke. 

Kulinarisk opplevelse

På menyen finner du både fisk, kjøtt, kylling og vegetar. Prøv deg gjerne på en av husets ferdigkomponerte matretter, eller sett sammen ditt eget måltid av indiske smaker. 

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere, og madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og tandaloo er supersterk. Vi gir deg en kulinarisk opplevelse, uansett preferanse! 

Les mer om våre tilbud: Chefs Table

Best på indisk mat og drikke 

Velkommen til restauranten som satte indisk på kartet i Oslo!

Det som gir indiske retter sin unike smak er sammensetningen av kryddere. Selve ingrediensene er ikke så fremmede og eksotiske, og den største forskjellen finner vi i hvordan kryddere brukes. 

Kardemomme, kanel og muskat blir for eksempel mest brukt i kaker på det norske kjøkkenet, mens på det indiske kjøkken brukes disse i middagsrettene. 

Hemmeligheten med indiske smaker

Selve hemmeligheten bak de unike og utsøkte indiske smakene, er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge og til riktig tid. Man følger ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes. 

Våre dyktige gourmetkokker er eksperter på de indiske rettene. Velkommen til vår restaurant – vi tilbyr en spennende meny hvor vi har samlet det beste av indiske retter.

Indisk Frogner Beste indiske restaurant på Frogner Indisk meny

Beste indiske maten hos New Delhi

New Delhi Restaurant har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur. 

Hos oss kan du ta med deg daten, bursdagsfesten eller familien på en hyggelig kveld. Vi har en stor og variert meny med noe for enhver smak, og kombinert med en velsmakende flaske vin eller en indisk cocktail har du et komplett festmåltid. 

Restauranten ligger i Tjuvholmen Allé 2, sentralt plassert i Oslo og kun et steinkast fra Frogner. Fra oss kan du også bestille catering og takeaway. Bestill et bord i dag, og kos deg med vår deilige meny!

Bestill bord:

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.