Er du på utkikk etter indisk på Frogner?

New Delhi er en indisk restaurant, som etter 40 år i Øvre Slottsgate har flyttet inn i nye og moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen. Holder du til på Frogner, og ønsker unik og autentisk indisk mat basert på oppskrifter som har gått i generasjoner, er New Delhi en kort spasertur eller trikketur unna deg.  

Kom innom eller reserver bord i dag! Restauranten vår rommer 100 gjester, og slik sørger vi for at det alltid er plass til deg og dine venner. Vi tilbyr også catering og takeaway.

Familieoppskrifter

Familien Singh eier New Delhi Restaurant, og etter oppstarten for nesten 40 år siden har dette blitt et kjent indisk familienavn i Oslo. Familien kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab, en delstat og kulturell historie familien har latt seg inspirere av når de har utviklet nye retter til menyen. Et Punjabi kjøkken kjennetegnes som oftest av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Menyen inneholder også retter fra andre delstater i India, og rettene er satt sammen av en perfekt blanding av indiske tradisjoner. Hos New Delhi vil du oppleve autentisk indisk mat som utelukkende er tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

Familien Singh var en av de første familiene som etablerte en indisk restaurant i Oslo, og har siden rukket å åpne mange flere suksessfulle indiske restauranter. Blant disse finner vi Holy Cow og Listen to Baljit. New Delhi tilbereder fersk, fristende og perfekt krydret indisk mat hver eneste dag. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori ovnen og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter basert på egne og tradisjonelle oppskrifter.

Ser du etter indisk på Frogner, er dette familierestauranten for deg.

 

En unik indisk meny

Du finner den indiske restauranten New Delhi i helt nye og moderne lokaler på Tjuvholmen, sentralt i Oslo sentrum og i nærheten av Frogner. Lokalene er stilfulle og interiøret er varmt, og hos oss vil du garantert få en kulinarisk opplevelse. Restauranten har plass til 100 gjester, og på menyen vår finner du indiske middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helkveld med god mat og drikke.

På menyen finner du noe for enhver smak, og du kan blant annet velge mellom fisk, kjøtt, vegetar og tandoori matretter. Prøv deg gjerne også på en av husets ferdigkomponerte indiske matretter spesialtilpasset av våre kokker.

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere, og madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og tandaloo er supersterk. Vi gir deg en smaksopplevelse uansett smak!

Les mer: Indisk restaurant

Indisk mat

Indisk på Frogner har aldri smakt bedre enn indisk hos New Delhi Restaurant.

Men det som egentlig gjør at indisk mat får den unike smaken, er sammensetningen av krydderne. Ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. Kardemomme, kanel og muskat blir for eksempel mest brukt i kaker på det norske kjøkkenet, mens på det indiske kjøkken brukes disse i middagsrettene. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt sammen oppi samtidig. Man følger ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Det er store geografiske forskjeller også på matfronten i India. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser, og disse har vi selvfølgelig også på menyen vår med unike sammensetninger.

Les mer: Anbefalte restauranter Oslo

New Delhi

New Delhi Restaurant har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur. Hos oss kan du ta med deg daten, bursdagsfesten eller familien på en hyggelig kveld. Vi har en stor og variert meny med noe for enhver smak, og kombinert med en velsmakende flaske vin eller en indisk cocktail har du et komplett festmåltid.

Opplev ekte indisk i nærheten av Frogner. Besøk oss i helt nye og moderne lokaler på Tjuvholmen Allé 2!

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]