Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Asiatisk restaurant Oslo

Ser du etter en asiatisk restaurant? I Oslo finnes en rekke restauranter som serverer indisk og annen asiatisk mat, og New Delhi er en av de aller beste.

Familien Singh står bak den anerkjente restauranten New Delhi, som i flere år har blitt kåret til byens beste indiske restaurant. Familien kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og var blant de første som serverte indisk mat i Oslo.

Meny med asiatisk mat

Vi har mye deilig asiatisk mat på menyen. Rettene vi serverer stammer hovedsakelig fra det indiske Punjabi-kjøkkenet, som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.

Hos New Delhi vil du utelukkende få servert autentiske matretter som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Maten vi tilbereder er verken frossen eller hermetisert.

Hos oss kan du smake på det beste av asiatisk mat i Oslo, med en utsøkt smakspalett og komplementerende tilbehør. Vi har forent indisk fine dining med asiatisk street food, og resultatet er et unikt måltid du sent vil glemme.

Nye og moderne lokaler på Tjuvholmen

New Delhi er en asiatisk restaurant som befinner seg i nye lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten tilbereder fersk, deilig og krydret indisk mat hver eneste dag.

Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter. Restauranten har plass til 100 personer. Vi tilbyr både drop in, bordreservering, catering eller takeaway. 

En asiatisk restaurant i Oslo verdt å prøve

New Delhi er en asiatisk restaurant i Oslo sentrum med moderne lokaler, og asiatisk varmt interiør. Vi lover deg en kulinarisk opplevelse av de sjeldne.

Restaurant med god plass

Restauranten har plass til 100 gjester, og serverer middagsretter til fornuftige priser. Her kan du tilbringe en helaften med god mat og drikke i godt selskap. 

Mangfoldig meny

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-matretter, eller du kan prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Uansett hva du velger vil du få en smaksopplevelse av de sjeldne i vår asiatiske restaurant.

Velg mellom ulike styrkegrader

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, mens tandaloo er supersterk.

 

Hva er det som gjør asiatisk mat så smaksrik?

Den fremmede og eksotiske indiske maten er unik, og gjenkjennbar over hele verden. Ikke alle vet at ingrediensene som brukes i India er de samme som finnes på et typisk norsk kjøkken – kunsten med å lokke frem utsøkte smaker handler om hvordan smakene tilsettes. Det handler blant annet om den riktige rekkefølgen, samt riktig timing.

Den indiske krydderpaletten er for eksempel ikke spesielt eksotisk, men i stedet for å bruke slike smaker i bakst og søtsaker, brukes de i middagsretter i India. En typisk indisk krydderblanding består av:

  • Kardemomme
  • Kanel
  • Ingefær
  • Chilipepper
  • Sennep

God meny

Indisk mat er kjent for å være sterk, men dette stemmer ikke nødvendigvis alltid. Derimot er all indisk mat preget av rike sauser, råvarer av høy kvalitet og generøs bruk av krydder. Dette har vi tatt med oss til menyen hos New Delhi.

Vi har samlet et svært dyktig kokketeam med riktig kompetanse innen asiatisk kokekunst. Resultatet er en meny du ikke finner maken til i Oslo.

Hemmeligheten bak indisk mat

Hemmeligheten med å lage god, indisk mat er å tilføre ingrediensene i nøyaktig riktig rekkefølge. Man kan altså ikke hive maten i gryta og la det lage seg selv, slik man gjør med mange tradisjonelle norske retter.

Du må følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

I India er det store geografiske forskjeller, også på matfronten. Maten i øst har likheter med kinesisk, japansk og pakistansk mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser. 

Vin og drikke

Vi kan tilby et spennende vinkart som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner på flaske. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec, cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

Asiatisk restaurant Oslo

Ser du etter en restaurant i Oslo som tilbyr noe unikt, er New Delhi restauranten for deg. Vi tilbyr en variert og spennende meny med unike smakssammensetninger. Maten vår omtales som fargerik, velsmakende og moderne av byens matanmeldere.

Menyen inneholder kjente indiske retter og egenkomponerte retter som inneholder deilige tandoori-sauser, og smaker som tikka, røkt, karri, hvitløk, urter, og spicy eller mildt. Kombiner disse smakene med ditt valg av biff, kylling, lam eller vegetaralternativer.

Velkommen til vår asiatiske restaurant i Oslo! 

Velkommen til vår asiatiske restaurant sentralt på Tjuvholmen i Oslo. Vi serverer kun det beste fra det indiske kjøkken basert på oppskrifter som har gått i generasjoner.

Bestill bord

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.