Asiatisk restaurant Oslo

Asiatisk restaurant Oslo

Ser du etter en asiatisk restaurant i Oslo? I Oslo finnes det en rekke restauranter som serverer indisk mat, og en av de beste er New Delhi i Oslo sentrum. 

Restauranten har flere år på rad blitt kåret til byens beste indiske restaurant, og familien Singh, som står bak New Delhi, er stolte av hva de har fått til. Familien kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og de var blant de første som serverte indisk mat i Oslo. 

Selv om restaurantens meny har matretter fra hele India, er maten først og fremst fra Punjabi-kjøkkenet, som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Derfor vil du på New Delhi få autentisk indisk mat, som utelukkende er tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. 

Nye lokaler på Tjuvholmen

New Delhi er en asiatisk restaurant som befinner seg i nye lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten tilbereder fersk, deilig og krydret indisk mat hver eneste dag. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter. Restauranten har plass til 100 personer. Vi tilbyr både drop in, bordreservering, catering eller takeaway. 

Les mer: Asiatisk mat Oslo

Hvorfor prøve New Delhi?

I moderne lokaler og med stilfullt og varmt interiør, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse i vår asiatiske restaurant i Oslo sentrum. Restauranten har plass til 100 gjester, og serverer middagsretter til fornuftige priser. Her kan du tilbringe en helaften med god mat og drikke i godt selskap. 

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori-matretter, eller du kan prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Uansett hva du velger vil du få en smaksopplevelse av de sjeldne i vår asiatiske restaurant.

 

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, mens tandaloo er supersterk.

Hva er indisk mat?

Det er sammensetningen av krydderne, og ikke nødvendigvis at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske, som gjør at indisk mat får den unike smaken. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. Kardemomme, kanel og muskat bruker vi oftere i kaker i norske mattradisjoner, mens på det indiske kjøkkenet brukes disse krydderne i middagsrettene. 

Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt sammen oppi samtidig. Du må følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

I India er det store geografiske forskjeller, også på matfronten. Maten i øst har likheter med kinesisk, japansk og pakistansk mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser. 

Vin og drikke

Vi kan tilby et spennende vinkart som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner på flaske. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec, cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

Velkommen til vår asiatiske restaurant i Oslo! 

Velkommen til vår asiatiske restaurant sentralt på Tjuvholmen i Oslo. Vi serverer kun det beste fra det indiske kjøkken basert på oppskrifter som har gått i generasjoner.

Bestill bord

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.