Mandag – Torsdag 15:00 – 23:00 (Kjøkkenet stenger 22:30)
Fredag – Lørdag 15:00 – 00:00 (Kjøkkenet stenger 22:30)
Søndag – 14:00 – 21:00 (Kjøkkenet stenger 21:00)
Av Oslos mange uteserveringer er New Delhi noe helt for seg selv. Vi har utvidet vår uteservering så du kan nyte livet og utsikten på Tjuvholmen, rett ved Aker Brygge.
Bestill bordØnsker du å sitte utendørs i solskinn og nyte livet med noe godt å drikke eller spise? Da må du ikke gå glipp av uteserveringen til New Delhi, et sted hvor det alltid er god stemning og fantastisk utsikt utover Tjuvholmen.
Du finner oss ved siden av Aker Brygge, flott plassert i nye og trendy lokaler på Tjuvholmen. Vi har nylig utvidet uteserveringen til 120 sitteplasser utendørs, og pusset opp cocktailbaren – inkludert drikkemenyen.
Ser du etter en uterestaurant eller venter du på at uteserveringene åpner i Oslo?
Du vet den følelsen – den god-følelsen – når solen skinner, det er varmt i luften og alt du ønsker er et hyggelig sted for den perfekte uteservering.
Hos New Delhi kan du nyte deilige, spicy indiske drinker, og ta livet med ro på vår uteservering på sommeren i Oslo. Vi har selvfølgelig også godt utvalg av alkoholfri drikke.
Det finnes flere nye og flotte restauranter og uteserveringer i Oslo, og dersom du er i nærheten av Aker Brygge bør du ta turen innom New Delhi. Vi har pusset opp og utvidet uteserveringen vår, og har nå 120 sitteplasser som byr på både sol og utsikt.
Du finner restauranten vår i Tjuvholmen allé 2. Her kan du nyte sol og utsikt midt i Oslo sentrum, med noe deilig å drikke fra vår bar eller et utsøkt indisk måltid.
Hos New Delhi får du indisk mat i særklasse. Vi har servert deilige indiske retter til Oslos borgere i over 30 år, og har blitt kåret til byens beste indiske restaurant flere ganger. Er du ute etter en kulinarisk opplevelse på en av Oslos hyggeligste uteserveringer, bør du bestille bord hos New Delhi.
India er verdensberømt for sin utsøkte matkultur, men ikke alle er klar over hvor forskjellig maten kan være i de ulike regionene.
Landet består av hele 29 delstater, og hvis vi deler landet grovt inn i nord, sør, øst og vest, finner du veldig store variasjoner i både mat, kultur, klima og språk.
I Nord-India finner vi klassiske retter som mange kjenner til – tandoori, nan og butter chicken er blant disse. I sør brukes mye fisk og scampi, i tillegg til kokos.
Den vestlige regionen har et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt, mens det østindiske kjøkken har likheter med matkulturen i Mongolia og Kina. Her kan du for eksempel spise verdens beste fiskecurry, og nyte regionens spesialitet: søte desserter.
Felles for alle indiske matretter er at de er rike på både smak, duft og farge. Ja, India er i det hele tatt et svært fargerikt land.
En reise til India er noe du kommer til å huske for alltid, men i mellomtiden kan du ta turen til vår hyggelige restaurant – New Delhi som ligger på Tjuvholmen. Velkommen til vår flotte uteservering i Oslo.
Hos New Delhi kan du kose deg med deilig asiatisk mat i veldig hyggelige omgivelser på nedre Aker Brygge. Restauranten drives av familien Singh, som har servert mat til Oslos innbyggere i mer enn 40 år. Her får du en smaksopplevelse av de sjeldne, og vi garanterer at du vil kjenne på god stemning og samtidig bli god og mett.
Uteserveringene ligger på rekke og rad på Aker Brygge. Her får du mat av topp kvalitet med fjorden som utsikt.
Hos New Delhi har vi en egen uteservering med masse plass. Her kan du sitte i solen og nyte indiske godsaker fra kjøkkenet vårt – på menyen står et mangfold av indiske retter med søtlige, syrlige, milde og sterke smaker.
Vi har klassiske retter som kylling tikka masala og tradisjonelle oppskrifter med en ny og moderne vri. Våre kyllingretter kommer med sesongens sunneste og mest smakfulle råvarer.
Vi gir deg en smaksopplevelse og atmosfære av de sjeldne i en av Oslos beste restauranter.
Vi har hentet den rike indiske krydderpaletten, og latt oss inspirere av de store og gode variasjonene mellom ulike indiske regioner. Her er bare et lite utvalg av lekker mat du kan nyte under solen på uteserveringen vår:
I tillegg til disse klassiske rettene, har vi selvsagt også gode utvalg av moderne street food. Er dere flere som skal ut og spise middag på Aker Brygge, passer det fint å bestille litt av hvert og dele over bordet:
På New Delhis meny finner du spennende matretter og drikke hentet fra hele India. Vi har både klassiske retter som Tikka Masala, og moderne retter utviklet av våre dyktige kokker.
Maten tilberedes i en Tandoor-ovn, en viktig del av det indiske kjøkken. Grillkullene på bunnen av ovnen sørger for at temperaturen holder seg på 360-380 grader, og trekullet gir maten en svært delikat smak.
Er du usikker på hva du skal velge? Hør gjerne med en av våre flinke servitører. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen et deilig måltid av Indias mange herligheter.
Se meny herDet er ikke alle nordmenn som tåler indisk styrke på maten. Noen elsker et brennhett måltid, mens andre føler at dette ødelegger smaksopplevelsen. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader på vår restaurant i Oslo sentrum:
I India er det vanligste kjøttet kylling eller lam, men indisk mat er også godt kjent for sine deilige og smakfulle vegetarretter. Retten lages da gjerne på en base av linser og bønner, og serveres med ris ved siden av. Til sammen gir dette et fullverdig næringsinntak.
På vår hyggelige uteservering kan du nyte både vegetarretter, samt retter av lam, kylling, kjøtt og fisk. Her sitter du sentralt i Oslo, midt på trendy Tjuvholmen med Aker Brygge rett rundt hjørnet. Det er kort vei til alt, og ikke minst er det kort vei til oss.
Kom til den flotte uteserveringen vår, og nyt en god middag og noe godt i glasset i luftige omgivelser. Vi har utsikt til trendy Tjuvholmen, hvor du kan se på det yrende livet mens du selv tar det helt med ro. Det er godt med plass, både for deg som liker å sitte rett i solen og for deg som foretrekker en skyggefull plass.
Det fyller seg raskt opp på vår populære uteservering. Det er som regel muligheter for drop in, men i sommersesongen anbefaler vi å være tidlig ute med å bestille bord.
Bestill bordHos New Delhi finner du klassiske indiske retter, i tillegg til tradisjonelle retter med en moderne vri. La oss ta deg med på en kulinarisk reise gjennom Indias regioner, uten at du trenger å forlate landet.
New Delhi introduserer deg for utsøkte retter, blant annet:
Ikke alle er klar over at karri stammer fra det indiske kjøkken. Navnet karri er også navnet på sausbaserte retter i både indiske, tamilske og britiske retter. Ordet kommer fra tamilsk, og betyr rett og slett saus.
Hos New Delhi kan du bestille karriretter som lamme-keema i en deilig safransaus servert med ristet pao-brød, Hakka Chili Fish servert i en søt og spicy hvitløkssaus, Maharaja Beef med løk, ingefær, hvitløk og krydder, samt mange andre deilige retter. Vi har også klassiske indiske kyllingretter som Butter Chicken, Tikka Masala, Chicken Korma, Palak Chicken og mye mer. Elsker du karri er New Delhi restauranten for deg.
Vi har mye godt indisk brød å friste deg med. Fluffy naan er deilig duftende og mykt nan, som du kan få med eller uten hvitløk. Vi har moderne varianter med nøtter, rosiner og kokos. Du kan også bestille indisk flatbrød eller fylte nan.
Hos New Delhi kan du nyte en deilig, indisk dessert ute på uteserveringen, som en perfekt avslutning på måltidet. Vi kan blant annet by på spennende indiske desserter som Shahi Sheer, som er en puddinglignende dessert, Gulab Jamun med iskrem, fritert Jalebi eller en brownie med vaniljeis.
Alt dette og mye mer kan du smake på vår uteservering i Oslo – etter vår mening, en av Oslos hyggeligste uteserveringer kun et steinkast fra Aker Brygge.
Det som gir indisk mat sin unike smak er måten kryddere og ingredienser brukes på. Ingrediensene i seg selv er ikke fremmede i Norge. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er hvordan maten tilsettes smak. Kardemomme, kanel og muskat brukes vanligvis i kaker og bakst i Norge, mens i India brukes disse krydderne i middagsrettene.
Hemmeligheten med å lage god, indisk mat er at de ulike ingrediensene må tilsettes i riktig rekkefølge. Det nytter altså ikke å hive alt sammen i gryta på en gang, slik man vanligvis gjør med norsk mat.
India omfattet tidligere både Pakistan og Bangladesh, derfor finner man flere likhetstrekk med indisk matkultur i disse landene. Det samme gjelder andre nærliggende naboland som Nepal, Iran og Afghanistan.
India er i dag et stort land og består av hele 29 delstater. Hvis vi deler landet grovt inn i nord, sør, øst og vest, finner vi store variasjoner i mat, kultur, klima, språk og tradisjoner.
Fra utlandet henviser vi gjerne til “det indiske kjøkken” under ett, mens i India er det store variasjoner i maten i de ulike landsdelene.
I India er det også store geografiske forskjeller på ulike matretter. Retter som Chicken Korma og Tikka Masala er kanskje de mest kjente fra Nord-India. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser, og bruken av Curry-pulver (karri) er vanlig. I steder lengre sør i India brukes gjerne mer grønnsaker, ris, kokos og sjømat.
I India følger man ingrediensenes reise fra start til slutt. Målet er den perfekte matrett. Krydderne gir fra seg sine egne smaker og lukter i det de tilsettes, og må derfor brukes til riktig tidspunkt.
Skal du lage indisk mat selv, må du derfor motstå fristelsen med å putte alt i gryta på en gang. Norsk mat kan typisk lage seg selv, men det samme kan ikke sies om indiske matretter. Våre dyktige kokker er eksperter på å finne den rette balansen av krydder for den beste smaken.
På menyen hos New Delhi finner du mat fra hele India. Er du glad i å kikke på livet som farter forbi, mens du selv slapper av og nyter solen og utsikten med noe godt å spise og drikke?
Da er vår uteservering i Oslo stedet for deg. Ta med deg venner og familie, og kom deg til New Delhi for en hyggelig aften.