Nyhet: Uteserveringen er åpen i hele sommer! 200 plasser ute. Book nå

Spesielle anledninger

New Delhi - Indisk Restaurant Oslo
Leie kokk fra New Delhi

Leie kokk fra New Delhi

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? New Delhi er både et trygt og spennende valg. Med oss i hus kan du lene deg tilbake og nyte selskapet.

Restaurant til leie

Restaurant til leie

Tenk å ha en restaurant helt for seg selv – Nå er New Delhi Restaurant til leie for å romme både store og små begivenheter. Hos oss ser du Oslo fra sin beste side.

Firmafest i Oslo

Firmafest i Oslo

Skal du arrangere firmafest? Kom til New Delhi for en uforglemmelig aften! Vi disker opp med de deiligste retter og god, indisk stemning. Vi har lang erfaring med arrangementer som firmafest og kick off. Book lokaler her.

Selskapslokale i Oslo

Selskapslokale i Oslo

Vi har selskapslokale i Oslo med plass til 100 gjester, samt Chambre Séparée med plass til 18. Bestill flotte lokaler til ditt selskap, eller book en av våre kokker hjem til ditt arrangement. Ja, vi tilbyr catering med kokk!

Møterom Oslo

Møterom Oslo

New Delhi gir deg et smakfullt lunsjmøte med indisk mat på vårt møterom på Tjuvholmen. Sitt uforstyrret vårt private avdeling Chambre Séparée til lunsj, og få et smakfullt og effektivt møte. Book fra 2 til 18 mennesker.

Kokk hjem

Kokk hjem

Våre kokker tilbyr personlig catering. Lei en kokk fra vårt kjøkken som kommer hjem til deg og lager maten. Vi setter sammen en 5-retters meny basert på deres ønsker og våre anbefalinger, og tar med seg alle ingredienser.

Julebord Oslo sentrum

Julebord Oslo sentrum

Leter du etter ideer og inspirasjon til julebordet? Da kan New Delhi være akkurat det du ser etter. Vi serverer indisk mat i moderne lokaler i Oslo sentrum, og kan bidra med skreddersydd julebord for deg og ditt selskap. 

Kick off Oslo

Kick off Oslo

Stadig flere ser viktigheten av å øke trivselen og arbeidsgleden hos de ansatte. Et kick-off-arrangement er en flott måte å gi et løft til effektivitet og produksjon, spesielt i forkant av nye, utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har lokaler sentralt i Oslo.

Kokkekurs med indisk mat

Kokkekurs med indisk mat

På kokkekurset får du en intro til det indiske kjøkken, og lær om historien og tradisjonene bak indisk kokekunst. Lag mat som en stjerne med de prisvinnende indiske kokkene Manish Sharma og Pawan Pal Singh!

Julebord Oslo

Julebord Oslo

New Delhi på Tjuvholmen er det perfekte sted for årets julebord i Oslo. Vi serverer deilig indisk mat og drikke i moderne lokaler. New Delhi er det perfekte lokalet for julebord i Oslo. Vi serverer indisk mat i moderne lokaler og skreddersyr julebordet for deg.

Chambre Séparée

Chambre Séparée

Vårt Chambre Séparée er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt for et lukket selskap. Rommet egner seg godt for selskaper på mellom 12 og 18 gjester. Ønsker dere en uforglemmelig indisk kveld?

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo